نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پایین اومدن سرعت هنگام بایند شدن

  1. #1

    پایین اومدن سرعت هنگام بایند شدن

    سلام
    چیکار کنم که وقتی داده هام رو به gride بایند می کنم سرعت لود پایین نیاد.
    وقتی داده هام زیاد می شه مخصوصا وقتی یکی از فیلد هام عکس هست سرعت بایندینگ بشدت پایین می یاد.
    از طرفی اگه بایندینگ رو توی لود فرم قرار بدم باید پرت زد تا فرم لود شه.
    پیشنهادتون چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: پایین اومدن سرعت هنگام بایند شدن

    DataGridView.VirtualMode= true;
    SuspendLayout();
    DataGridView.DataSource =XYZ;
    ResumeLayout(true);

  3. #3

    نقل قول: پایین اومدن سرعت هنگام بایند شدن

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    DataGridView.VirtualMode= true;
    SuspendLayout();
    DataGridView.DataSource =XYZ;
    ResumeLayout(true);
    یه توضیح بدید هم ممنون می شم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: پایین اومدن سرعت هنگام بایند شدن

    DataGridView.VirtualMode= true;

    گفته شده که سرعت رو زیاد میکنه.
    SuspendLayout();

    این هم برای گرافیکه که فوق العاده تاثیر داره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •