نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مرورگر عکس ساده

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    10

    مرورگر عکس ساده

    سلام به همه دوستان واساتيد
    اين برنامه رو نوشتم كه وقتي كاربر نام عكس را وارد كرد مثلاnav_logo8 مرورگر باز می شود وعکس نمایش داده می شود می خواهم عکس در خود برنامه نمایش داده شود


    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string path = "http://www.google.com/images/" + textBox1.Text + ".png";
    System.Diagnostics.Process.Start(path);
    }


    دوستان اگه می توانید ....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: مرورگر عکس ساده

    سلام دوست عزیز من منظورتون رو خوب متوجه نشدم ولی در کل چرا عکس رو داخل pictureBox نمایش نمی دی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مرورگر عکس ساده

    اگر یک آدرس از عکس موجود در اینترت را می خواهید لود کنید کافی است از متد load خود pictureox استفاده کنید/.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •