نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

  1. #1

    کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

    سلام.
    خوبید؟
    آقایان و خانوم های مهندس سلام.
    بنده یک جدولی دارم که به ترتیب شامل ستون های زیر است:
    1 - آی دی
    2 - عنوان
    3 - تعداد صفحات
    4 - متن
    که سه ستون آی دی و عنوان و تعداد صفحات را در یک گرید نمایش می دهم.
    حالا می خوام وقتی که روی ستون عنوان دوبار کلیک می کنم متن آن عنوان را در یک richtextbox به من نشون بده.
    اگر امکان هست به من کمک کنید که بنده شما آقایان و خانوم ها را دعای بسیار خواهم کرد.
    مرسی.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

    منظورتون اینه عنوان ستون رو نمایش بده ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

    سلام از این رویداد و کد استفاده کن

    private void dataGridView1_ColumnHeaderMouseDoubleClick(object sender, DataGridViewCellMouseEventArgs e)
    {
    string a;
    a = dataGridView1.Columns[e.ColumnIndex].HeaderText;
    }

  4. #4

    نقل قول: کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

    بنده فی الواقع می خوام مقداری که در فیلد چهارم که در واقع همان ستون متن است نشان داده شود.
    ولی ستون متن در گرید ما به کاربر نشان داده نمی شود.
    در واقع می خوام وقتی که روی ستون دوم از گرید کلیک می کنم متن از ستون چهارم نشان داده شود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

    منظورتونو درست فهمیدم؟

    richTextBox1.Text = dataGridView1[3, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();

  6. #6

    نقل قول: کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

    نه آقا جان. کار نکرد.
    ببینید ستون اول ما ردیف است، ستون دوم ما عنوان است، ستون سوم ما تعداد صفحات و ستون چهارم ما متن است. که همه اینها با هم تشکیل یک رکورد را می دهند.
    حالا من می خوام وقتی که روی ستون دوم کلیک می کنم متن از ستون چهارم در یک richtextbox نمایش داده شود.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

    موفق باشی!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 1.rar‏ (37.0 کیلوبایت, 18 دیدار)

  8. #8

    نقل قول: کلیک روی ستون عنوان در گرید و نمایش متن

    کسی نیست به ما کمک کنه؟
    F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •