نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: هایپرلینک در مسیج باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    هایپرلینک در مسیج باکس

    سلام دوستان
    من می خوام توی برنامم یک مسیج باکس نشون بدم و توی اون یک آدرس اینترنتی بصورت هایپرلینک نشون داده شه که وقتی روش کلیک می کنه اون آدرس باز شه
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    خب دوست عزیز خودت یه فرم مثه MassegeBox درست کن که نیازاتو برطرف کنه!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    دوست عزیز این راه حل شما درسته و به ذهن خودم رسید اما می خوام از خود مسیج باکس دات نت استفاده کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    Exclamation نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ahrimaneahurai مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این راه حل شما درسته و به ذهن خودم رسید اما می خوام از خود مسیج باکس دات نت استفاده کنم
    این هم سورش کد net framework.:
    به نظرتون ممکنه؟
    private static DialogResult ShowCore(IWin32Window owner, string text, string caption, MessageBoxButtons buttons, MessageBoxIcon icon, MessageBoxDefaultButton defaultButton, MessageBoxOptions options, bool showHelp)
    {
    DialogResult result;
    if (!ClientUtils.IsEnumValid(buttons, (int) buttons, 0, 5))
    {
    throw new InvalidEnumArgumentException("buttons", (int) buttons, typeof(MessageBoxButtons));
    }
    if (!WindowsFormsUtils.EnumValidator.IsEnumWithinShif tedRange(icon, 4, 0, 4))
    {
    throw new InvalidEnumArgumentException("icon", (int) icon, typeof(MessageBoxIcon));
    }
    if (!WindowsFormsUtils.EnumValidator.IsEnumWithinShif tedRange(defaultButton, 8, 0, 2))
    {
    throw new InvalidEnumArgumentException("defaultButton", (int) defaultButton, typeof(DialogResult));
    }
    if (!SystemInformation.UserInteractive && ((options & (MessageBoxOptions.ServiceNotification | MessageBoxOptions.DefaultDesktopOnly)) == 0))
    {
    throw new InvalidOperationException(SR.GetString("CantShowMo dalOnNonInteractive"));
    }
    if ((owner != null) && ((options & (MessageBoxOptions.ServiceNotification | MessageBoxOptions.DefaultDesktopOnly)) != 0))
    {
    throw new ArgumentException(SR.GetString("CantShowMBServiceW ithOwner"), "options");
    }
    if (showHelp && ((options & (MessageBoxOptions.ServiceNotification | MessageBoxOptions.DefaultDesktopOnly)) != 0))
    {
    throw new ArgumentException(SR.GetString("CantShowMBServiceW ithHelp"), "options");
    }
    if ((options & ~(MessageBoxOptions.RtlReading | MessageBoxOptions.RightAlign)) != 0)
    {
    IntSecurity.UnmanagedCode.Demand();
    }
    IntSecurity.SafeSubWindows.Demand();
    int type = showHelp ? 0x4000 : 0;
    type |= ((buttons | ((MessageBoxButtons) ((int) icon))) | ((MessageBoxButtons) ((int) defaultButton))) | ((MessageBoxButtons) ((int) options));
    IntPtr zero = IntPtr.Zero;
    if (showHelp || ((options & (MessageBoxOptions.ServiceNotification | MessageBoxOptions.DefaultDesktopOnly)) == 0))
    {
    if (owner == null)
    {
    zero = UnsafeNativeMethods.GetActiveWindow();
    }
    else
    {
    zero = Control.GetSafeHandle(owner);
    }
    }
    IntPtr userCookie = IntPtr.Zero;
    if (Application.UseVisualStyles)
    {
    userCookie = UnsafeNativeMethods.ThemingScope.Activate();
    }
    Application.BeginModalMessageLoop();
    try
    {
    result = Win32ToDialogResult(SafeNativeMethods.MessageBox(n ew HandleRef(owner, zero), text, caption, type));
    }
    finally
    {
    Application.EndModalMessageLoop();
    UnsafeNativeMethods.ThemingScope.Deactivate(userCo okie);
    }
    UnsafeNativeMethods.SendMessage(new HandleRef(owner, zero), 7, 0, 0);
    return result;
    }




    [DllImport("user32.dll", CharSet=CharSet.Auto)]
    public static extern int MessageBox(HandleRef hWnd, string text, string caption, int type);



    [DllImport("user32.dll", CharSet=CharSet.Auto, ExactSpelling=true)]
    public static extern IntPtr GetActiveWindow();



    internal static IntPtr GetSafeHandle(IWin32Window window)
    {
    IntPtr zero = IntPtr.Zero;
    Control control = window as Control;
    if (control != null)
    {
    return control.Handle;
    }
    IntSecurity.AllWindows.Demand();
    zero = window.Handle;
    if (!(zero == IntPtr.Zero) && !UnsafeNativeMethods.IsWindow(new HandleRef(null, zero)))
    {
    throw new Win32Exception(6);
    }
    return zero;
    }




    [DllImport("user32.dll", CharSet=CharSet.Auto, ExactSpelling=true)]
    public static extern bool IsWindow(HandleRef hWnd);




  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار marijooon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    .Net Framework
    پست
    59

    نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    این کدو چه جوری باید استفاده کرد؟
    DllImport این چیه؟ یعنی چی؟
    یه کم واضح تر توضیح میدید؟(لطفا)

  6. #6

    نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    we can not do this work in messagebox because it is very limited in this which i attached you see a project
    which write a custome controls
    enjoy it
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    نقل قول نوشته شده توسط marijooon مشاهده تاپیک
    این کدو چه جوری باید استفاده کرد؟
    DllImport این چیه؟ یعنی چی؟
    یه کم واضح تر توضیح میدید؟(لطفا)
    این بخشی از سورس کد .net framework هست.
    راجع به dllimport هم مطلب زیاد هست.
    http://www.google.com/cse?cx=0102772...1%23post959992

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    https://barnamenevis.org/archiv...p/t-98580.html
    این هم جالبه.(فقط متن button ها رو تغییر میده.)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    سلام
    دوست عزیز ممنون اما منظورم این بود که وقتی مسیج باکس نشون داده میشه آدرس وب با رنگ آبی نوشته شده باشه و وقتی روی اون آدرس کلیک میشه مرورگر کاربر باز شه بره تو اون آدرس

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    Question نقل قول: هایپرلینک در مسیج باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ahrimaneahurai مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز ممنون اما منظورم این بود که وقتی مسیج باکس نشون داده میشه آدرس وب با رنگ آبی نوشته شده باشه و وقتی روی اون آدرس کلیک میشه مرورگر کاربر باز شه بره تو اون آدرس
    یعنی شما هیچی از اون همه کد نفهمیدی؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •