نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

  1. #1

    Cool الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    سلام
    من یک برنامه نوشتم که توی اون از sql استفاده می کنم. وقتی می خواهم برنامه را روی یک کامپیوتر که sql روی اون نصب نیست اجرا کنم Error می ده .
    می خواستم ببینم راه حلی وجود داره که بدون نصب sql روی کامپیوتر میزبان از برنامه استفاده کنم.

  2. #2

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad59mt مشاهده تاپیک
    سلام من یک برنامه نوشتم که توی اون از sql استفاده می کنم. وقتی می خواهم برنامه را روی یک کامپیوتر که sql روی اون نصب نیست اجرا کنم Error می ده. می خواستم ببینم راه حلی وجود داره که بدون نصب sql روی کامپیوتر میزبان از برنامه استفاده کنم.
    سلام.
    البته که راهی وجود نداره، مگر اینکه توی Connection String خودتون، یه Instance از SQL Server دیگه رو روی شبکه آدرس کنید. در غیر اینصورت، باید بالاخره SQL Server ای نصب باشه که ...

    موفق باشید.

    پاورقی: عین این میمونه که کاربر بدون نیاز به نصب برنامه شما، بخواد با برنامه شما کار کنه. آیا این چنین چیزی میسر هستش؟

  3. #3

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    راه حل ديگر استفاده از SQLite به جاي SQL Server مي باشد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط JohnSmith مشاهده تاپیک
    راه حل ديگر استفاده از SQLite به جاي SQL Server مي باشد.
    حد اقل میگفتی mySql که توی شبکه هم کار کنه.

  5. #5

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    حد اقل میگفتی mySql که توی شبکه هم کار کنه.

    Using SQLite on a Network



    پی نوشت:
    اقا Sqlite رو دوست بدار تا همه تو رو دوست داشته باشن (چه بی ربط بود)
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    من برای ساخت بانکم از نسخه استاندارد استفاده می کنم می تونم تو سیستم مشتری express نصب کنم و از اون استفاده کنم؟مشکلی پیش نمی آد؟
    connection string داخل برنامه رو چه چوری عوض کنم؟

  7. #7

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    احتمالا" فرق نکنه درست نمی دونم ولی خودت با virtual box امتحان کن یا صبر کن من امتحان کنم

    راستی چرا از همون sqlite استفاده نمی کنی؟؟؟
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    اینکه sqlite بعضی چیزارو پشتیبانی نمی کنه درسته؟ مثلا sp ها اگر اینطور باشه ازش استفاده نکنیم بهتره که
    و اینکه به نظر شما تو سیستم مشتری کدوم نسخه نصب بشه بهتره؟
    express خوبه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک

    Using SQLite on a Network



    پی نوشت:
    اقا Sqlite رو دوست بدار تا همه تو رو دوست داشته باشن (چه بی ربط بود)
    من چند روز پیش یه مطلب توی همون سایت خوندم که استفاده از SqLite در شبکه رو به شدت نهی میکرد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: الحاق سرویس های sql server به سورس برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mf_007 مشاهده تاپیک
    اینکه sqlite بعضی چیزارو پشتیبانی نمی کنه درسته؟ مثلا sp ها اگر اینطور باشه ازش استفاده نکنیم بهتره که
    و اینکه به نظر شما تو سیستم مشتری کدوم نسخه نصب بشه بهتره؟
    express خوبه؟
    اگر میخواهید یه برنامه خوب بنویسید باید برنامهای بنویسید که بتونه cross-database باشه و بدین منظور باید از حد اقل امکانات استفاده کنید.
    البته هیچوقت بهترین بهره از کمترین امکانات رو فراموش نکنید.

    در ضمن اگر یه DAL خوب داشته باشید(99% برنامه ها ندارند) میتونید با توجه به نوع database بهترین دستور رو اجرا کنید.
    به طور مثال به این بخش از یک code-generator نگاه کنید:
    #if SQLite
    W(ref n, st, " _Max_" + dc.ColumnName + " = (" + dc.DataType.FullName + ")Convert.ToInt64(CommandExecution.ExecuteScalar(\ "Select seq from sqlite_sequence where name = '" + dt.TableName + "'\")) - 1;");
    #endif
    #if SQLServer
    W(ref n, st, " _Max_" + dc.ColumnName + " = (" + dc.DataType.FullName + ")Convert.ToInt64(CommandExecution.ExecuteScalar(\ "Select ISNULL(IDENT_CURRENT('" + dt.TableName + "'), 0)\"));");
    W(ref n, st, " if(_Max_" + dc.ColumnName + " == 0)");
    W(ref n, st, " _Max_" + dc.ColumnName + " = (" + dc.DataType.FullName + ")Convert.ToInt64(CommandExecution.ExecuteScalar(\ "Select ISNULL(Max(dbo.[" + dt.TableName + "].[" + dc.ColumnName + "]), 0) from dbo.[" + dt.TableName + "]\"));");
    #endif

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •