نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز نمودن یک تیبل از فایل اکسس که دارای پسورد است در فایل اکسس جاری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zzzzzza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    107

    باز نمودن یک تیبل از فایل اکسس که دارای پسورد است در فایل اکسس جاری

    شاید برای شما هم پیش آمده باشد که:
    یکی از تیبیلهای فایل اکسس شما (اول) از فایل اکسس دیگری (دوم) لینک گرفته باشد.
    حالا سئوال این است اگر فایل اکسس دوم پسورد دیتا بیس داشته باشد آیا راهی هست که جهت آپدیت نمودن تیبل فایل اکسس اول پسورد را در یک جا مثلا فرم وارد نمود یا در بدنه برنامه پسورد را جائی ثبت کرد تا اجازه آپدیت را بدهد.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: باز نمودن یک تیبل از فایل اکسس که دارای پسورد است در فایل اکسس جاری

    نقل قول نوشته شده توسط zzzzzza مشاهده تاپیک
    شاید برای شما هم پیش آمده باشد که:
    یکی از تیبیلهای فایل اکسس شما (اول) از فایل اکسس دیگری (دوم) لینک گرفته باشد.
    حالا سئوال این است اگر فایل اکسس دوم پسورد دیتا بیس داشته باشد آیا راهی هست که جهت آپدیت نمودن تیبل فایل اکسس اول پسورد را در یک جا مثلا فرم وارد نمود یا در بدنه برنامه پسورد را جائی ثبت کرد تا اجازه آپدیت را بدهد.
    سلام
    دوست عزيز اگر منظورتون از اپديت اعمال تغييرات انجام شده در جدول اصلي بر روي ساختار جدول لينك شده هست شما ميتونين با راست كليك روي جدول لينك شده از گزينه link table manager اقدام به انتخاب و رفرش كردن جدول مربوطه بكنيد در مورد پسورد هم اكسس تنها يكبار در زمان لينك كردن به ديتابيس پسورد دار از كاربر سئوال ميكنه و اونرو براي دفعات بعد ذخيره ميكنه.
    .........................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: باز نمودن یک تیبل از فایل اکسس که دارای پسورد است در فایل اکسس جاری

    اگر بخواهیم از طریق کد نویسی این کار را انجام بدهم باید چه کاری انجام دهیم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: باز نمودن یک تیبل از فایل اکسس که دارای پسورد است در فایل اکسس جاری

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad_kochekian مشاهده تاپیک
    اگر بخواهیم از طریق کد نویسی این کار را انجام بدهم باید چه کاری انجام دهیم
    سلام دوست من
    شايد اين فانكشن نظر شما رو براورده كنه:
    Public Function link2BE()
    'Recreate the links to tables in the back end database. Links are removed first to prevent the possibility of duplicating tables. It may be necessary to reset the name of the back end database in the 5th line below...
    Dim tdf As TableDef
    Dim i As Integer, j As Integer
    Dim strBE As String
    If MsgBox("Relink all tables?", vbYesNo + vbQuestion, strTitle) = vbNo Then Exit Function
    strBE = Application.CurrentProject.Path & "\m_be.mdb"
    Set db = CurrentDb
    On Error Resume Next
    DoCmd.Hourglass True
    For i = 0 To db.TableDefs.Count - 1
    Set tdf = db.TableDefs(i)
    If tdf.Properties(4) <> "" Then
    If Left(tdf.Name, 4) <> "msys" Then
    DoCmd.DeleteObject acTable, tdf.Name
    End If
    End If
    Next i
    Set tdf = Nothing
    Set db = Nothing
    Set db = DBEngine.Workspaces(0).OpenDatabase(strBE)
    j = 0
    For i = 0 To db.TableDefs.Count - 1
    Set tdf = db.TableDefs(i)
    If Left(tdf.Name, 4) <> "msys" Then
    DoCmd.TransferDatabase acLink, "Microsoft Access", _
    strBE, acTable, tdf.Name, tdf.Name
    Else
    j = j + 1
    End If
    Next i
    DoCmd.Hourglass False
    MsgBox db.TableDefs.Count - j & " tables relinked.", vbOKOnly + vbInformation, strTitle
    Set tdf = Nothing
    Set db = Nothing
    End Function

    .........................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5

    نقل قول: باز نمودن یک تیبل از فایل اکسس که دارای پسورد است در فایل اکسس جاری

    سلام
    حالا اگه کلا بخوایم فرم مون رو به این فایل که پسورد داره وصل کنیم چیکار باید کرد .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اردبيل
    سن
    48
    پست
    106

    نقل قول: باز نمودن یک تیبل از فایل اکسس که دارای پسورد است در فایل اکسس جاری

    سلام
    البته من اين روش رو در اكسس 2007 انجام دادم ولي براي پسورد درخواستي از سوي اكسس اعلام نميشه يا حداقل توي اكسسي نصب كردم نشد . اگه دوستان تونستن اعلام كنن ما هم ممنون ميشيم .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: باز نمودن یک تیبل از فایل اکسس که دارای پسورد است در فایل اکسس جاری

    اگر بخواهیم یک فایل اکسس را به دیتابیس اکسس که پسورد داره اتصال (لینک)دهیم چه کنیم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •