نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: تبدیل System.byte به int یا long

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    تبدیل System.byte به int یا long

    سلام دوستان عزیز

    من از یه دیتابیسی از سرور (سایت ) اطلاعات می خوانم و اون رو توی دیتابیس sql server ذخیره می کنم

    حالا من با یه فیلدی توی جدولم سرورم روبرو شدم که کد امنیتی تولید می کنم و وقتی اینجا اون دریافت می کنم به صورت System.byte حالا من می خواهم اون به صورت عدد در بیارم

    بزارید سوالم رو این جور مطرح کنم

    آقا من می خواهم System.byte را به int یا long تبدیل کنم ، چه کار باید بکنم ؟


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    از ()Convert.toint استفاده کن.ببین جواب میده.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    عزیزان این خطا را میده

    Object cannot be cast from DBNull to other types.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    چون به احتمال زیاد مقدار درون convert مقدار null است .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    درسته دوست عزیز من اطلاعات null را حذف کردم

    با این حال خطای زیر را میده

    Unable to cast object of type 'System.Byte[]' to type 'System.IConvertible'.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    حالا شما آرایه ای از بایت دارید . خوب هر عضو این آرایه را بوسیله حلقه تبدیل کنید به int

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    دوست عزیز میشه با کد بیشتر توضیح دهید

    ممنون می شوم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long


    foreach (Byte item in your byte array)
    {
    MessageBox.Show(Convert.ToInt32(item).ToString());
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    سلام دوست عزیز

    هنوز مشکل من حل نشده

    من این کد را نوشتم

      
    foreach(byte item in dt.Rows[i].ItemArray[5])
    {
    MessageBox.Show(Convert.ToInt32(item).ToString());
    }
    ولی این خطا را میده ، چرا ؟


    foreach statement cannot operate on variables
    of type 'object' because 'object' does not contain
    a public definition for 'GetEnumerator


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    دوست عزیز می دونید مشکل کجاست !!
    ItemArray آرایه ای از object برمی گرداند شمانباید از آن استفاده کنید
    به جاش از
    (byte[])NewsDT.Rows[0].Column["Heading"]

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    خب یه شرظ بزار که اگه Null نبود به int تبدیل کنه!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    سلام بر دوستان عزیز

    حالا بدون خطا عدد را بر می گردون ولی عدد در مبنای 10 نیست در صورتی که اول عدد من 1 هست اون 50 به من بر می گردونه چرا باید بکنم ؟

    دستوری داریم که این کار را بکنه یا اینکه با از switch case استفاده کنم ?

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    سلام

    از اساتید کسی نیست به من کمک کنه ؟ عجله ای هست ( ممنون میشم )

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    .آقا کل عددی که به بایت چند ؟
    عدد به بایت برام بفرست.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    عدد به بایت این هست

    50504949515352

    ولی من این عدد را می خواهم

    2211354

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: تبدیل System.byte به int یا long

    از این استفاده کن
    b آرایه ای از بایت .
    int x = BitConverter.ToInt32(b, 0);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •