نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جدا کردن روز و ماه و سال از تاریخ

  1. #1

    جدا کردن روز و ماه و سال از تاریخ

    سلام دوستان
    من یه فیلد تاریخ توی table ام دارم و حالا می خوام برای برنامه ام روز و ماه و سال را از هم جدا کنم تا بتونم درامد روزانه و ماهیانه و سالیانه را برای برنامه ام حساب کنم خواهش می کنم راهنمائیم کنید یا اگه راه حل بهتری به ذهنتون می رسه کدش رو برام بنویسید خیلی ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: جدا کردن روز و ماه و سال از تاریخ

    DateTime dt;
    day=dt.Day;
    mo=dt.month;
    year=dt.year;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: جدا کردن روز و ماه و سال از تاریخ

    میتونی از maskedTextBox استفاده کنی و خاصیت Mask اون رو تغییر بدی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: جدا کردن روز و ماه و سال از تاریخ

    کد های زیر به کارتون میاد :

     /* Read the initial time. */
    DateTime startTime = DateTime.Now;
    Console.WriteLine(startTime);

    /* Do something that takes up some time. For example sleep for 1.7 seconds. */
    Thread.Sleep(1700);

    /* Read the end time. */
    DateTime stopTime = DateTime.Now;
    Console.WriteLine(stopTime);

    /* Compute the duration between the initial and the end time.
    * Print out the number of elapsed hours, minutes, seconds and milliseconds. */
    TimeSpan duration = stopTime - startTime;
    Console.WriteLine("hours:" + duration.Hours);
    Console.WriteLine("minutes:" + duration.Minutes);
    Console.WriteLine("seconds:" + duration.Seconds);
    Console.WriteLine("milliseconds:" + duration.Milliseconds);

  5. #5

    نقل قول: جدا کردن روز و ماه و سال از تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط behnam25214 مشاهده تاپیک
    میتونی از maskedTextBox استفاده کنی و خاصیت Mask اون رو تغییر بدی.
    دوست عزیز من هم از maskedtextbox استفاده کردم اما نمیدونم چجوری خاصیتش رو تغییر بدم یعنی در واقع قابل تغییر نیست

  6. #6

    نقل قول: جدا کردن روز و ماه و سال از تاریخ

    یک فیلد تاریخ دارید! فرمت ذخیره شدنش چطوره!؟ یعنی همه یک شکل ذخیره شدن و با یک جداکننده ثابت مثلاً / یا نقطه. در کل یک رشته تاریخ که سه قسمت از هم جدا شدن؟
    من اینچنین برداشت کردم:
    string dateOnTable = "1393/04/09";
    string[] sep = dateOnTable.Split('/');
    int
    year = int.Parse(sep[0]),
    month = int.Parse(sep[1]),
    day = int.Parse(sep[2])
    ;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •