نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سطوح دسترسی به یه پوشه

  1. #1

    Thumbs up سطوح دسترسی به یه پوشه

    سلام
    من یه سایت طراحی کردم و یک سری از صفحه رو در یه پوشه مجزا (function) قرار دادم
    من از صفحه های درون پوشه function به صورت مستقیم استفاده نمی کنم فقط در دیگر صفحات به صورت include شده استفاده می کنم
    حالا سوال اینجاست من چه دسترسی به پوشه function بدم تا فقط خود برنامه بتونه استفاده کنه و کابر نتونه با تایپ کدن آدرس صفحه در مرورگر به اجزای داخل function دسترسی داشته باشه
    اگه منظورم رو خوب نرسوندم ببخشید
    از دوستان و مهندسان کسی راه حلی بلده؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: سطوح دسترسی به یه پوشه

    من سعی می کنم یخورده کلی تر جواب سوالتون رو بدم.
    شما مجبورید پرمیشن 755 به فولدرتون بدید، چون قراره اسکریپت های اون اجرا بشن و نتایجی رو برای ویزیتور نمایش بدهند. ولی شما برای امنیت وبسایت خود می توانید در هر فولدر یک صفحه 404 تعبیه کنید یا نهایتا یک index.html خالی ایجاد کنید تا امکان Folder Browsing رو از بین ببرید. ضمنا برای هر کدام از فایل های PHP که نمی خواهید بطور مستقیم در دسترس قرار بگیرند نیز، کد زیر را در ابتدای آن وارد کنید:

    if (eregi('FILENAME_WITH_EXTENSION', $_SERVER['PHP_SELF'])) {
    echo "Error: File Load - The file requested cannot be loaded directly by the browser, redirecting accordingly.";
    exit();
    }
    }


    بجای FILENAME_WITH_EXTENSION نام فایل همراه پسوند آن (مثلا congfig.php) را وارد کنید. بجای echo کردن error هم می توانید هر کار دیگری برای handle کردن خطا انجام دهید.

  3. #3

    نقل قول: سطوح دسترسی به یه پوشه

    مرسی از جواب کامل و خوبتون
    یه سوال دیگه .اگه پرومشن 755 رو بدم مشکلی در اجرا اسکریپت پیش نمیاد یعنی خود برنامه می تونه include کنه و از دسترسی مستقیم جلوگیری میشه؟
    (چون هنوز سایت رو آپلود نکردم این سوال رو پرسیدم)

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: سطوح دسترسی به یه پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    مرسی از جواب کامل و خوبتون
    یه سوال دیگه .اگه پرومشن 755 رو بدم مشکلی در اجرا اسکریپت پیش نمیاد یعنی خود برنامه می تونه include کنه و از دسترسی مستقیم جلوگیری میشه؟
    (چون هنوز سایت رو آپلود نکردم این سوال رو پرسیدم)
    755 پرم Default فولدر هستش، رفع مشکل امنیت شما با همون دو تا کاری که گفتم حل میشه

  5. #5

    نقل قول: سطوح دسترسی به یه پوشه

    مرسی دوست عزیز از راهنمایی کامل و خوبت
    آخرین ویرایش به وسیله trade_mark : دوشنبه 06 اردیبهشت 1389 در 17:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •