نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: data provider in C#‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار fatemeh rouzbeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ایران
    سن
    32
    پست
    53

    data provider in C#‎

    سلام
    اگه بخوایم از sql server 2008 استفاده کنیم و ole db رو به عنوان data provider استفاده کنیم چی میشه؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: data provider in C#‎‎

    یعنی چی چی میشه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: data provider in C#‎‎

    تو این سایت تمام provider ها استش
    http://www.carlprothman.net/Default.aspx?tabid=87

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •