نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: Browse در مسیر مشخص برای open نمودن فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    Browse در مسیر مشخص برای open نمودن فایل

    لطفا منو راهنمایی کنید . :sorry:

    من یه Button دارم که با انتخاب اون میخوام folder ای که داخل اون فایل های مختلفی وجود داره (عکس و Excel و wordو.....) Browse کنه تا بتونم بازشون کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    69
    ابتدا گزینه Microsoft Office 11.0 Object Library یا Microsoft Office 10.0 Object Library را در Refrence پروژه علامت گذاشته و نمونه کدهای زیر را به برنامه اضافه نمائید.




    Dim fds As FileDialog

    Set fds = Application.FileDialog(msoFileDialogFolderPick er)


    strDefaultExportFolder = CurrentProject.path & "\Export\"

    With fds

    .AllowMultiSelect = False
    .ButtonName = "Select"
    .InitialFileName = strDefaultExportFolder
    .Title = "انتخاب پوشه مقصد"

    If .Show = -1 Then

    For Each vrtSelectedItem In .SelectedItems

    strDesFolder = vrtSelectedItem

    Next vrtSelectedItem

    txbExportPath = strDesFolder & "\" & strExportDBName

    End If

    End With


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    اما اینجوری فقط folder هارو نشون میده subfolder ها رو نشون نمیده تا open کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

  5. #5
    توی همین بخش اکه جستجو کنی نمونه های برای این کار پیدا میکنی

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    69
    یعنی چی

    منظورتون از اینکه Folder ها رو نشون می ده و Subfolder ها رو نشون نمی ده رو نمی فهمم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    من یه Button دارم که با انتخاب اون میخوام folder ای که داخل اون فایل های مختلفی وجود داره (عکس و Excel و wordو.....) Browse کنه تا بتونم بازشون کنم.
    فایل های
    (عکس و Excel و wordو.....)
    رو نشون نمیده تا بخوام open کنم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    توی همین بخش اکه جستجو کنی نمونه های برای این کار پیدا میکنی
    میشه یه نمونه شما لینک بدید من ببینم ؟ :confy2:

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    69
    این تغییر را در کد بالا اعمال کن



    Set fds = Application.FileDialog(msoFileDialogOpen)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    آخه چه فایده !!!!!!؟؟؟؟
    این فقط فایل ها رو نمایش میده وقتی مثلا یه فایل word رو انتخاب می کنم اصلا open نمیکنه... :(

  11. #11
    توی همین بخش اکه جستجو کنی نمونه های برای این کار پیدا میکنی
    اینهم یک نمونه که با برنامه ای که در همین بخش برای ذخیره تصویر بود تکمیل شده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    آخه چه فایده !!!!!!؟؟؟؟
    این فقط فایل ها رو نمایش میده وقتی مثلا یه فایل word رو انتخاب می کنم اصلا open نمیکنه...

تاپیک های مشابه

  1. Browse کردن فولدر
    نوشته شده توسط farnaz2003 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 09:04 صبح
  2. شبیه ساز Browse در ASP
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 15:26 عصر
  3. دکمه Browse برای انتخاب عکس
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 02:14 صبح
  4. ایجاد دکمه Browse
    نوشته شده توسط mraminr در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1384, 07:07 صبح
  5. دکمه Browse برای انتخاب عکس
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 10:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •