نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در مورد پایگاه و ...

  1. #1

    کمک در مورد پایگاه و ...

    با سلام
    من در موارد زیر مشکل دارم ممون میشم اگر کسی کمکی کنه :

    1. چطوری می تونم تو جدول بدون تکست باکس، تو همون کد نویسی یه رکورد از جدول اضافه یا حذف یا ویرایش کنم
    2. چطوری می تونم وقتی شماره ی رکورد یه جدول داشته باشم یه فیلد از اون رکورد رو بگیرم یا تغییر بدم
    3.کسی ابزار تقویم فارسی مثل خود سی شارپ رو داره؟
    4.چطوری می تونم فایل های اسکین با پسوند skn رو تو سی شارپ لود کنم؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    18

    نقل قول: کمک در مورد پایگاه و ...

    به نام خدا

    شما اگه از ویزارد استفاده کنی و دیتاست و گرید ویو را تنظیم کنی این کار خیلی ساده ای است اما اگه کد نویسی بخوای بلد نیستم. در ضمن همیشه سعی کن روال برنامت استاندارد باشه که در این صورت شما باید از تکس باکس استفاده کنی و بعد از اد کردن در بانک داده گرید ویو را با دیتاست رفرش کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: کمک در مورد پایگاه و ...

    اگه چیزی دیگه ای میخوای خجالت نکش بگو
    1)

    DataRow
    dr = dt.NewRow();
    dr[
    "Col1"] = Value1;
    dr[
    "Col2"] = Value2;

    2)

    DataView
    dv = dt.DefaultView;
    dv.Sort =
    "col1" ;
    DataRowView[] dr2 = dv.FindRows("Value");

    3) تو خود این سایت زیاده بگردین پیدا میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •