نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

  1. #1

    Question نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    سلام دوستان من از اسکریپت زیر جهت آپلود فالل استفاده کردم فقط یه مشکلی دارم که بعد از آپلود آدرس فایلهای آپلود شده رو نشون نمیده باید چیکار کنم؟
    http://www.barnamenevis.org/sh...A7%DB%8C%D9%84

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    Cool نقل قول: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    برای آوردن لینک دانلود فایل های آپلود شده، جای خط زیر:
    echo $_FILES[$key]['name'] . ' : OK !<br />';

    کد زیر رو وارد کنید:
    echo '<a href="files/' . $fileName . '">' . $_FILES[$key]['name'] . '</a> : OK !<br />';

    و همینطور جای:
    echo $_FILES[$key]['name'] . ' : ERROR !<br />';

    کد زیر رو:
    echo '<a href="files/' . $fileName . '">' . $_FILES[$key]['name'] . '</a> : ERROR !<br />';

    وارد کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله LORD AELX : سه شنبه 07 اردیبهشت 1389 در 08:08 صبح

  3. #3

    نقل قول: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    سلام دوست عزیز اسکریپت درسته منم روی لوکال دارم تست میکنم چطوری میتونم این قابلیت رو بهش بدم که بهد از آپلود لینک فایلهای آپلودی رو بهم بده ؟

  4. #4

    نقل قول: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    چه راحت حلش کردی ممنونم ازت دوست عزیز

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    دوست عزیز، ادیت شد!
    آخرین ویرایش به وسیله LORD AELX : سه شنبه 07 اردیبهشت 1389 در 08:05 صبح

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    حالا من یه چند تا نکته بگم در مورد باگ های این اسکریپت با توجه به کاری که شما کردید...

    اولا سیستم Add و Delete کردن این اسکریپت یخورده از لحاظ طراحی و Interface و همینطور کارکرد ترتیبی مشکل داره. ثانیا چون شما امکان آپلود همراه با دانلود گذاشته اید، عملا اقدام امنیتی خود مربوط به انکریپت کردن نام فایل ها رو خنثی کرده اید. ثالثا شما باید نوع MIME فایل های آپلود شده را فیلتر کنید تا هر نوع فایلی قابل آپلود نباشد. رابعا تو فولدر files یک فایل TEXT ایجاد کنید و نام و پسوند آنرا به index.html تغییر دهید تا از Folder Browsing جلوگیری شود. (گرچه همون مورد دوم این رو هم خنثی می کنه!!)

    موفق باشید

  7. #7

    Wink نقل قول: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط LORD AELX مشاهده تاپیک
    حالا من یه چند تا نکته بگم در مورد باگ های این اسکریپت با توجه به کاری که شما کردید...

    اولا سیستم Add و Delete کردن این اسکریپت یخورده از لحاظ طراحی و Interface و همینطور کارکرد ترتیبی مشکل داره. ثانیا چون شما امکان آپلود همراه با دانلود گذاشته اید، عملا اقدام امنیتی خود مربوط به انکریپت کردن نام فایل ها رو خنثی کرده اید. ثالثا شما باید نوع MIME فایل های آپلود شده را فیلتر کنید تا هر نوع فایلی قابل آپلود نباشد. رابعا تو فولدر files یک فایل TEXT ایجاد کنید و نام و پسوند آنرا به index.html تغییر دهید تا از Folder Browsing جلوگیری شود. (گرچه همون مورد دوم این رو هم خنثی می کنه!!)

    موفق باشید
    دوست عزیز ممنونم از راهنمایی شما میخواستم بدونم اگه یه آپلودر خوب سراغ داری که ازش استفاده میکنی اون رو معرفیش کنی (یا آپلودش بکنی) تا استفاده کنم

  8. #8

    نقل قول: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط LORD AELX مشاهده تاپیک
    رابعا تو فولدر files یک فایل TEXT ایجاد کنید و نام و پسوند آنرا به index.html تغییر دهید تا از Folder Browsing جلوگیری شود
    موفق باشید
    اینکار رو کردم مرسی

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: نمایش آدرس فایلهای آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط deamondisk مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنونم از راهنمایی شما میخواستم بدونم اگه یه آپلودر خوب سراغ داری که ازش استفاده میکنی اون رو معرفیش کنی (یا آپلودش بکنی) تا استفاده کنم
    من خیلی ساده طراحی کردمش، دیگه خودتون بهترش کنید....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •