نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: فرم سطح دسترسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    Smile فرم سطح دسترسی

    با سلام به همه دوستان
    یه مدتیه دنبال یه چندتا خط کد می گردم گفتم ببینم کسی می تونه کمکم کنه
    مشکلم اینه که:
    فرض می گیریم که به هنگام ورود به برنامه از ما نام کاربری و رمز عبور می خواهد
    خب من تو برنامه ام یه جایی براش تعریف کردم که کاربر می تونه نام کاربری و رمز عبورشو تغییر بده حالا می خوام یه checkbox براش تعریف کنم که اگه فعال بود این فرم (سطح دسترسی) فعال باشه وگرنه غیر فعال باشه
    من به چه صورت می تونم تعریفش کنم
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    سلام
    شما به راحتی میتونی واسه هر کاربر یه فیلد به عنوان سطح تعریف کنی و توش عبارات یک وصفر یا درست و غلط بذاری بعد به هر کاربر که دسترسی داره 1 و هرکی نداره 0 بدی بعد زمان ورود به صفحه چک کنی که کاربر 0 یا 1 و باکستو نمایش بده یا نه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    میشه کدشو برام بزاری
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    این خیلی سطح دسترسی کمیه مثلا اگه بخوایم بگیم این یوسر فقط میتونه به قسمت فروش دسترسی پیدا کنه یه یوسر دیگه فقط فروش و انبار برای اون باید چیکار کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    دوست عزیز بحث یه چیز دیگه ای!
    من گفتم که توسط یک چکباکس می خوام فرم سطح دسترسی که اول برنامه نمایان می شه و اجازه ورود مارو به برنامه می ده فعال یا غیر فعال کنیم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    یه فیلد تعریف کن نوعش رو Yes/No قرار بده بعد هنگام ورود به برنامه مقدار اونو در یک کلاس ذخیره کن و وقتی وازد فرم اصلی شدی چک کن اگه مثبت باشه بتونه وارد بشه و اگه هم نباشه نتونه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    شما منظور منو متوجه نشدید
    آقا من می خوام توسط checkbox تعیین کنم که فرم فعال باشه یا نه مثل:
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if(checkbox.checked==true)
    فرم سطح دسترسی را نمایش بده
    else
    فرم سطح دسترسی را نمایش نده
    }
    به همین راحتی فقط می خوام بدونم که در دستورات چی بنویسم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    کد HTML:
    if(checkbox1.checked==true)
    {
    form1 f=new form1();
    f.show();
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    دوست عزیز ببین من باید رو این خط کد تغییراتی انجام بدم
    Application.Run(newForm1());
    چون فرم سطح دسترسی اولین فرم است و به هنگام غیر فعال کردن اون این خط کد تغییر می کنه
    نمی دونم متوجه شدید یا نه!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    اگه بیشتر توضیح بدید بهتر میتونیم کمکتون کنیم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: فرم سطح دسترسی


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    بابا شماها دیگه کی هستین خیلی چیز سختیه نه؟
    ما فقط می خوایم توسط یک checkbox که در قسمت تنظیمات برنامه قرار داره فرمی که در اول برنامه لود میشه(فرم سطح دسترسی) تعیین کنیم که این فرم لود بشه یا یکسره وارد برنامه بشه من دسگه نمی دونم که چطوری براتون توضیح بدم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    ای بابا چه خبره کشتید بنده ای خدا رو
    باید داخل ریجستری ذخیره کنید و وقت شروع برنامه چک کنه
    که اگه مقدار 1بود فرم بیاد وگر نه نیاد به همین راحتی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    نقل قول نوشته شده توسط iman_me مشاهده تاپیک
    ای بابا چه خبره کشتید بنده ای خدا رو
    باید داخل ریجستری ذخیره کنید و وقت شروع برنامه چک کنه
    که اگه مقدار 1بود فرم بیاد وگر نه نیاد به همین راحتی

    لطف می کنی دوست عزیز بیشتر توضیح بدی ببینم از کجا شروع کنم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: فرم سطح دسترسی

    کاری نداره
    میگی اگه چک باکس تیک خورده مثلا مقدار1 تو ریجستری ذخیره بشه و اگه تیک برداشته شد 0 بشه
    و وقتی فرم لود میشه چک کنه ببینه 1 یا 0 اکه 1 نشون بده اگه 0 بسته بشه و فرم اصلی بیاد
    فهمیدی من خودم تو همه برنامه هام ازش استفاده میکنم و جواب میده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •