نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    خیلی دور خیلی نزدیک
    پست
    49

    چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

    سلام
    چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار baharvand87
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خرم آباد
    پست
    82

    نقل قول: چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

    سلام
    Application
    .OpenForms["form2"].Close();
    به جای form2 اسم فرمتو بنویس اگه نتونستی بگو تا برات سورس بزارم.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    خیلی دور خیلی نزدیک
    پست
    49

    نقل قول: چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

    انجام دادم ولی جواب نداد!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط baharvand87 مشاهده تاپیک
    سلام
    Application
    .OpenForms["form2"].Close();
    به جای form2 اسم فرمتو بنویس اگه نتونستی بگو تا برات سورس بزارم.
    در مورد درپیتی بودن این روش قبلاً بحث شده و روش خیلی بهتر در این لینک فرستاده شده:
    https://barnamenevis.org/showpo...3&postcount=23

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vafaei مشاهده تاپیک
    انجام دادم ولی جواب نداد!
    کد پروژه، مثال ... بفرستید،
    اطلاعات در اختیار نزارید نمیتونند کمکتان کنند. دیگه نمیشه که همه کار را انجام بدن،

  6. #6

    نقل قول: چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vafaei مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟
    یه دکمه بزرک ضربدر به رنگ قرمز بالای فرم هست میتونی رو اون کلیک کنی ....

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار baharvand87
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خرم آباد
    پست
    82

    نقل قول: چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

    خوب چکار کنیم ما هم برنامه نویس در پیتیم دیگه باور کنید بیشتر بلد نیستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چطور می تونم یه فرم Child رو ببندم بدون اینکه فرم اصلی بسته بشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط baharvand87 مشاهده تاپیک
    خوب چکار کنیم ما هم برنامه نویس در پیتیم دیگه باور کنید بیشتر بلد نیستم
    این حرف اصلاً قبول نیست !
    روشها درپیتی هستند نه برنامه‌نویس، هرکی اراده اینکه معیار کاری بره بالا دست خودشه.
    هیچ وقت اینکه از این بهتر نمیشه را نباید قبول کرد.(مگر داستان ابوریحان بیرونی همین نبود؟ :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •