نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

  1. #1

    مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    با سلام و خسته نباشید
    کلاس زیر از گرید ویو خروجی میگیره و در Excel نمایش میده...
    برای اطلاعاتی که لاتین تایپ شده در گرید ویو مشکلی نداره و فایل اکسلی مطابق اون میده...
    ولی اطلاعات فارسی رو در هم میکنه و نوشته ها در اکسل قابل خواندن نیست!

    بعد از اضافه کردن کلاس به پروژه با متد زیر اون رو در فرمتون صدا بزنید:


    try
    {
    GenericFormattedExcel2003Export gExp = new GenericFormattedExcel2003Export("CSV",dataGridView 1,Theme.CSV, null,null ,null);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

    اگر کلاس دیگه ای برای این منظور دارید که حتما از داده های فارسی و گرید ویو پشتیبانی میکنه لطفا آپلود کنید...

    برای اینکه اطلاعات فارسی بعد از Export به درستی در اکسل نمایش داده بشه چه باید کرد؟
    راه حل، کد، پیشنهاد و...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    با سرچ هایی که تو اینترنت زدم 90% کدهای موجود در اینترنت در رابطه با خروجی به اکسل مشکل داشتند
    مثلا dll های لازم ضمیمه نشده بود یا اینکه برای office 2003 بود یا فارسی رو ساپورت نمیکرد یا کلا مشکل داشت!
    یکی از نمونه کد هایی که پیدا کردم تغریبا از بقیه بهتر بود ولی باز هم مشکلاتی داشت که بر طرف کردم اینجا آپلود میکنم ...

    اگر سوالی ، مشکلی و... پیش اومد بفرمایید تا بررسی بشه

    بعد از اضافه کردن dll به پروژتون متد زیر رو ایجاد کنید:


    private void ExportToExcel(ExcelExporterFormat format, string fileName)
    {

    excelExporter1.DataSource = ds.RegStore;
    excelExporter1.LoadStyle(dataGridView1);

    excelExporter1.Format = format;
    excelExporter1.SaveXls(fileName);
    }


    بعد در رویداد مورد نظر فراخوانی کنید :


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (saveFileDialog1.ShowDialog(this) == DialogResult.OK)
    {
    ExportToExcel(ExcelExporterFormat.Xlsx, saveFileDialog1.FileName);
    }
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    میشه بگید چطوری فایل dll اضافه میشه؟
    وقتی این کد رو اجرا میکنم روی ExcelExporterFormatخطا میده.میگه namespaceآن موجود نیست.باید namespaceخاصی اضافه بشه؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    نقل قول نوشته شده توسط madoki مشاهده تاپیک
    میشه بگید چطوری فایل dll اضافه میشه؟
    وقتی این کد رو اجرا میکنم روی ExcelExporterFormatخطا میده.میگه namespaceآن موجود نیست.باید namespaceخاصی اضافه بشه؟
    در بالای صفحه دو خط زیر رو اضافه کنید ... :


    using www.serviciipeweb.ro.iafblog.ExportDLL;
    using www.serviciipeweb.ro.iafblog.ExportHierarchical;

  5. #5

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    اینجا منظور ار ds چیه؟

    excelExporter1.DataSource = ds.RegStore;
    --------------------
    در اینجا چی رو باید بهش Source معرفی کنم. البته بجرز دیتا گریدی که در لاین بعدی بهش معرفی کردید.
    آخرین ویرایش به وسیله ali_autumnal : سه شنبه 09 شهریور 1389 در 22:49 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
    اینجا منظور ار ds چیه؟

    excelExporter1.DataSource = ds.RegStore;

    من یک table به نام RegStore در DataSet دارم ... که مشخص کردم اطلاعات این جدول رو برام خروجی بگیره ... شما اگر دیتاست رو داخل کد میسازید باید از این استفاده کنید:


    excelExporter1.DataSource = ds.Tables[0];

    در اصل خروجی از دیتاستی که گرید نشون میده گرفته میشه ...

  7. #7

    Smile نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    کلاسی که در تایپیک اول گذاشته بودید همونطور که گفتید هیچ کلمه فارسی رو درست نشون نداد.

    اما dll های موجود فوقالعاده بودند. دستون درد نکنه. بدون ایراد اجرا شد و تبدیل کرد.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
    کلاسی که در تایپیک اول گذاشته بودید همونطور که گفتید هیچ کلمه فارسی رو درست نشون نداد.

    اما dll های موجود فوقالعاده بودند. دستون درد نکنه. بدون ایراد اجرا شد و تبدیل کرد.
    خواهش میکنم اگر راهی برای خروجی گرفتن از گرید به فرمت pdf که فارسی رو ساپورت کنه دارید یا دیدید به من اطلاع بدید با تشکر ...

  9. #9

    Smile نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم اگر راهی برای خروجی گرفتن از گرید به فرمت pdf که فارسی رو ساپورت کنه دارید یا دیدید به من اطلاع بدید با تشکر ...
    این تایپیک رو یه نگاه بنداز
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=35533

  10. #10

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من برای اینکار از کد زیر استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداره و فارسی هم اکسپورت می کنه


    این کد واسه اکسله؟!
    تو خروجی گرفتن از اکسل مشکلی نیست ...!
    کلاسها و dll های لازم attach شده !
    در حال حاضر دنبال راهی برای خروجی گرفتن از اطلاعات با فرمت pdf هستم !
    با تشکر !

  11. #11

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    در بالای صفحه دو خط زیر رو اضافه کنید ... :


    using www.serviciipeweb.ro.iafblog.ExportDLL;
    using www.serviciipeweb.ro.iafblog.ExportHierarchical;
    این دو خط رو که مینویسم نمیشناسه باید در قسمت refrence چیزی اضافه کنم؟
    ضمنا برنامه تحت windows نوشته شده.

  12. #12

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    نقل قول نوشته شده توسط madoki مشاهده تاپیک
    این دو خط رو که مینویسم نمیشناسه باید در قسمت refrence چیزی اضافه کنم؟
    ضمنا برنامه تحت windows نوشته شده.
    dll باید اضافه کنی دیگه

  13. #13

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    تمام کارایی که گفتینو کردم اما نمیشه.روی excelexporterformatخطا میده.
    2 تا dllکه دادینو اضافه کردم ولی این دو تا رو نمیشناسه.

    using www.serviciipeweb.ro.iafblog.ExportDLL
    using www.serviciipeweb.ro.iafblog.ExportHierarchical;

    چیز دیگه هم لازمه اضافه بشه؟
    ممنون میشم

  14. #14

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    دوستان عزیز من همین کار رو میخوام با اطلاعات داخل گرید بکنم و دیتابیسی در کار نیست کسی راه حلی داره که به جای خط :

    ds.Tables[0].ExportTo(ExportToFormat.Word2003XML, path + "MyDoc.doc");


    چه چیزی میتونم جایگزین کنم؟؟؟

  15. #15

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    با سلام
    من اين كدا رو اجرا كردم ولي بعد از انجام كار فايل اكسلمو باز نميكنه ميگه excel found unreadable content in file.xlsx
    نظر شما چيه؟ بايد چه كارش كنم؟

  16. #16

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel

    نقل قول نوشته شده توسط madoki مشاهده تاپیک
    تمام کارایی که گفتینو کردم اما نمیشه.روی excelexporterformatخطا میده.
    2 تا dllکه دادینو اضافه کردم ولی این دو تا رو نمیشناسه.

    using www.serviciipeweb.ro.iafblog.ExportDLL
    using www.serviciipeweb.ro.iafblog.ExportHierarchical;

    چیز دیگه هم لازمه اضافه بشه؟
    ممنون میشم

    اونا رو پاك كن اين كدو اضافه كن:
    using DanielRieck.ExcelExporter;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •