نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ( )void main

  1. #1
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    Thumbs up ( )void main

    سلام دوستان عزیز
    استادمون گفته بعد از ( ) void main توابع نمی تونه ورودی داشته باشه حالا یه سوال برام پیش آمده که آیا عکس این گفته هم اتفاق می افته که تابع ( )void main ورودی بگیره و چه موقع این عمل صورت می گیره
    منظورم اینجوریه دوستان مثال:( void main(x,y,z


  2. #2
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    نقل قول: ( )void main

    سلام دوست عزیز ممنون
    ولی منظورم خود ( ) void mainاینجوریه مثال:( void main(x,y,z

  3. #3

    نقل قول: ( )void main

    نقل قول نوشته شده توسط RahimiAdel مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ممنون
    ولی منظورم خود ( ) void mainاینجوریه مثال:( void main(x,y,z
    نخیر نمی شه
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  4. #4
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    Thumbs up نقل قول: ( )void main

    ممنون
    پس چه موقع وچرا تابع می تواند ورودی داشته باشد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار moh_mov
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    138

    Smile نقل قول: ( )void main

    نقل قول نوشته شده توسط RahimiAdel مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ممنون
    ولی منظورم خود ( ) void mainاینجوریه مثال:( void main(x,y,z
    نمی شه.....
    نقل قول نوشته شده توسط RahimiAdel مشاهده تاپیک
    ممنون
    پس چه موقع وچرا تابع می تواند ورودی داشته باشد؟
    نیگا کن درستش اینه ...در هر تابعی ...
    void sample (int a,char b, ...)
    پس شما باید اینجوری ورودی بدید که در تابع main این ورودی ها رو وقت اجرای برنامه دریافت می کنه....
    تابع می تواند ورودی داشته باشد تا بشه ورودی ها رو پردازش کرد و نباید لزوما خروجی هم داشته باشه....تابع همیشه می تونه ورودی بگیره...و شما ورودی ها رو پردازش کنی....
    کلا تابع ها اینجورین »
    1.با ورودی با خروجی
    2.باورودی بی خروجی
    3.بی ورودی با خروجی
    4.بی ورودی بی خروجی...
    main هم یک تابع هست فقط فرقش اینه که با اجرا برنامه فراخوانی میشه....

  6. #6

    نقل قول: ( )void main

    باید توجه کنی که اگه رشته بود ورودی :argument is never null, but it may have a length of zero if no command-line arguments were specified.


    اینم شاید بدردت بخوره

    #include<windows.h>
    LPTSTR WINAPI GetCommandLine(void);
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  7. #7
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    Thumbs up نقل قول: ( )void main

    ممنون دوستان
    راستی بجز ( ) void mainکه توابع رو فراخوانی می کنه که مقدار بازگشتی ندارند می تونیم از چیز دیگه برای فراخوانی توابع استفاده کنیم که مثل ( ) void main عمل کنه

  8. #8
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    Thumbs up نقل قول: ( )void main

    دوست عزیز
    منظورم ( ) void main مگهتوابع رو فراخوانی نمی کنه که مقدار بازگشتی ندارند می خوام بدونم تو برنامه نویسی C بجز ( ) void mainاز چیز دیگه برای فراخوانی توابع استفاده کنی

  9. #9
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    Thumbs up نقل قول: ( )void main

    نقل قول نوشته شده توسط Negative_Se7en مشاهده تاپیک
    منظورتو نمیفهمم.
    یعنی تو کد نویسی برای فراخوانی توابع فقط از ( ) void mainاستفاده میشه
    مگه کا ر
    ( ) void mainفراخوانی توابع نیست
    کد HTML:
    #include<stdio.h>
    #in clude<math.h>
    voidmain( )
    {
    flot a,b, c ,ave;
    scanf(%f%f%f,a,b,c);
    ave=averag(a,b,c)
    printf(%f,ave);
    }
    حالا به جای( ) void main از چیز دیگی می شه استفاده کرد

  10. #10
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    Thumbs up نقل قول: ( )void main

    نقل قول نوشته شده توسط Negative_Se7en مشاهده تاپیک
    وقتی برنامه اجرا میشه ، تابع main اجرا میشه.
    کار main همینه. و یه تابعه مثل توابع دیگه.
    یعنی تابع main جز جدای ناپذیر برنامه C

  11. #11
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    نقل قول: ( )void main

    ممنون دوست عزیز
    حتما میرم دنبالش چون می خوام برنامه نویسی Cکامل یاد بگیرم با اینکه رشتم فیزیکه ولی برنامه نویسی رو خیلی دوست دارم ومی خوام یادش بگیرم بازم ممنون از راهنمای هات دوست عزیز

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •