نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    412

    تاریخ

    سلام
    من در برنامه خودم تاریخ را میخوام از نوع رشته بگیرم (چه نوعی بگیرم؟؟)
    بعد اینکه برای جستجو از و تا تاریخ باید چه کار کنم و ؟در ضمن تکسباکس من هم از نوعmask است


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: تاریخ

    از
    Convert.ToDateTime(your date string)

    یا
    از متد string.split() استفاده کن با توجه به اینکه '/' را به عنوان کاراکتر جدا کننده استفاده می کنی. این متد آرایه ای از string را برمیگرداند که شامل سال ماه روز است بعد به int تبدیل کن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •