نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: emu 8086

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    35
    پست
    57

    emu 8086

    سلام دوستان اسمبلی کار
    من دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم و برای درس برنامه سازی سیستم یه پروژه ای به من دادن می خواستم ببینم میشه انجامش داد ! چقدر زمان می بره و ....
    استادمون ازمون خواسته تا یه برنامه مثل emu 8086 حالا نه با تمام امکانات ولی باید حداقل بتونه یه برنامه ساده اسمبلی رو کامپایل کنه ...!
    زبان برنامه نویسی هم مهم نیست که چی باشه : مثلا این گروهی که ما می خوایم رو این پروژه کار کنیم با سی شارپ و جاوا و سی پلاس پلاس مشکلی نداریم !
    حالا می خواستم ببینم چه جوریاست ؟ شما چه زبانی رو پیشنهاد می کنید و اصلا روند کار به چه صورتی و ما باید چی کار کنیم ؟
    در ضمن خیلی اسمبلی کار نکردم ولی اگه مجبور بشم چاره ای نیست
    خوشحال میشم پیشنهاداتون رو بگید
    با تشکر ... !

  2. #2

    نقل قول: emu 8086

    سختی کار شما نوشتن یک اسمبلر هست.
    برای نوشتن اسمبلر میتونی از C++‎/C , Assembly استفاده کنی.

    برای IDE مشکلی نداری؛ آخه IDE متن باز و رایگان پر هستش.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    35
    پست
    57

    نقل قول: emu 8086

    نقل قول نوشته شده توسط open-source مشاهده تاپیک
    سختی کار شما نوشتن یک اسمبلر هست.
    برای نوشتن اسمبلر میتونی از C++‎‎/C , Assembly استفاده کنی.

    برای IDE مشکلی نداری؛ آخه IDE متن باز و رایگان پر هستش.
    من می خوام خودم یه IDE بنویسم ....!
    یعنی کسی نیست منو راهنمایی کنه ...................!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: emu 8086

    الگوریتم ساخت IDE:
    1 - پروسه یا تابعی بنویسید که یک کلید را از وردی بگیرد و کد آنرا برگرداند.
    2 - تابعی بنوسیید با استفاده از تابع موجود در بالا یک رشته با طول مشخص را بگیرد. داخل تابع شرطهایی را قرار دهید که کنترل رو مکان کرسر و همچنین پاک شدن با DEL و یا BACK SPACE و یا اضافه شدن کاراکتر داخل رشته را مد نظر داشته باشد.
    برای این کار ساختار زیر را که به صورت الگوریتم C قرار داده میشود را در نظر بگیرید و داخل برنامه پیاده سازی کنید.

    STRUCT {
    char text[1024]; رشته داخل این بافر قرار گیرد
    int CursorPos; موقعیت کرسر را نشان میدهد
    int TextLen; طول رشته را نمایان میکند.
    int SelPos ; موقعیت محل انتخاب شده
    int SelLenght; طول کاراکترهای انتخاب شده
    };

    و سایر کار های دیگر که باید شروع کنید تا زود تر به نتیجه برسید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •