نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

  1. #1

    باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    سلام علیکم
    من میخوام با کلیک روی یه Button از فرم اصلی، یه فرم دیگه باز بشه که توی اون فرم یه جدول GridView هست که از دیتابیس Select و توی اون جدول ذخیره میشه.

    اول اینکه چه جوری میتونم اینکارو بکنم؟
    دوم..کد جدول رو باید کجا بنویسم..؟..توی Event buttin یا جدول؟
    تازه کارم یکم من..یه برنامه بدین که عمل مشابه این رو انجام بده ببینم هم ممنون میشم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    اگر فرض کنیم فرم فرزند اسمش form2 باشه کدش باز کردنش اینطوری هستش


    form2 form2=new form2();
    form2.showdialog();


    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    اینو برای کد Button میشه نوشت!
    کد جدول رو باید کجا بنویسم؟
    آخه من یه پارامترهایی رو برای وارد کردن دیتا توی جدول رو میخوام که توی فرم اول تعریف شده..اما فرم دوم..نه..برای همین ارور میده

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    راستی اینم بگم وقتی select میکنوی از بانک تو گرید ویو نمایش داده میشه نه این که ذخیره میشه.

    راستی اینم بگم که گرید ویو شما اگر میخواهی چیزی توش به صورت خودکار نمایش داده بشه باید تو Formload این کدهای select رو بذاری که وقتی فرم فرزند رو باز کردی اطلاعات همراه با باز شدن فرم فرزند برن تو گرید ویو

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    راستی اینم بگم وقتی select میکنوی از بانک تو گرید ویو نمایش داده میشه نه این که ذخیره میشه.

    راستی اینم بگم که گرید ویو شما اگر میخواهی چیزی توش به صورت خودکار نمایش داده بشه باید تو Formload این کدهای select رو بذاری که وقتی فرم فرزند رو باز کردی اطلاعات همراه با باز شدن فرم فرزند برن تو گرید ویو
    تو Form Load کدوم فرم؟..فرم اصلی یا فرزند؟
    منظور نمایش دادن بود..یگزارش گرفتن از دیتابیس!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ucnazard
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    برا باز کردن فرم تو رویداد باتن بنویس
    اگه اسم فرمی که میخای باز شه amozeshباشه مثلا بنویس:

    amozesh a = new amozesh ();
    ; () a.Show

    گرید ویو اینها رو با selectای که میخای هم توload فرم دوم بنویس

  7. #7

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    بخوام یه مقداری رو از TextBox توی فرم اصلی بردارم و توی Load فرم دوم استفاده کنم این ارور رو بهم میده: The name 'date1' does not exist in the current context
    date1 اسم یکی از Textbox های فرم اصلی هست

  8. #8

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    یعنی چه جوری استفاده کنی؟
    در ضمن
    amozesh a = new amozesh ();
    ; () a.Show


    این برای باز کردن فرن به صورت روی هم
    و
    form2  form2=new form2();
    form2.showdialog();

    این هم برای اینکه تنها یه فرم رو از فرم های فرزند رو باز و بسته کنی و یکی دیگه رو باز کنی دوباره

  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط rabi213 مشاهده تاپیک
    تو Form Load کدوم فرم؟..فرم اصلی یا فرزند؟
    منظور نمایش دادن بود..یگزارش گرفتن از دیتابیس!
    دوست عزیز امیدوارم این مثال مشکلت رو حل بکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  10. #10

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    یعنی چه جوری استفاده کنی؟
    در ضمن
    amozesh a = new amozesh ();
    ; () a.Show


    این برای باز کردن فرن به صورت روی هم
    و
    form2  form2=new form2();
    form2.showdialog();

    این هم برای اینکه تنها یه فرم رو از فرم های فرزند رو باز و بسته کنی و یکی دیگه رو باز کنی دوباره
    یعنی بخوا مقدارهایی رو که از دیتا بیس Select میکنم رو با دو تا مقداری که یوزر تو TextBox وارد میکنه مقایسه کنم..میخوام از between استفاده کنم برای کوئری

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ucnazard
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط rabi213 مشاهده تاپیک
    بخوام یه مقداری رو از TextBox توی فرم اصلی بردارم و توی Load فرم دوم استفاده کنم این ارور رو بهم میده: The name 'date1' does not exist in the current context
    date1 اسم یکی از Textbox های فرم اصلی هست
    چه طوری این date1رو میفرستی به اون یکی فرمت؟
    میتونی از سازنده با پارامتر رشته استفاده کنی و مقدار textbox رو با استفاده از اون بفرستی

  12. #12

    نقل قول: باز کردن یه فرم دیگه از فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط ucnazard مشاهده تاپیک
    چه طوری این date1رو میفرستی به اون یکی فرمت؟
    میتونی از سازنده با پارامتر رشته استفاده کنی و مقدار textbox رو با استفاده از اون بفرستی
    میشه بیشتر توضیح بدین؟..پارامتر رشته؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •