نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در رابطه با کار با تاریخ ها در سی شارپ

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    3

    سوال در رابطه با کار با تاریخ ها در سی شارپ

    سلام دوستان
    خیلی ببخشید اگه میشه مرا دریابید .
    با سی شارپ همراه با sql کار می کنم من تاریخ هام رو تو ی بانک ذخیره کردم
    حالا با دیتار ریدر آنها را خوندم وتوی متغیر های رشته ای گذاشتم الان می خوام اختلاف تاریخ ها را بر حسب روز بدست بیاورم ؟ چطوریه اگه میشه کدشو برام بفرستید
    خیلی خیلی متشکرم (ضروریه )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: سوال در رابطه با کار با تاریخ ها در سی شارپ

    سلام

    اگر تاريخ هايت را بر اساس تاريخ ميلادي ثبت کرده باشي ، از روش زير استفاده کن.

    در غير اينصورت ، آنها را به ميلادي تبديل کن ، سپس به datetime تبديل کن و از کد زير استفاده کن.

    DateTime dt1 = new DateTime(); // مقدار تاريخ اول
    DateTime dt2 = new DateTime(); //مقدار تاريخ دوم
    //
    DateTime dtTotal = dt1.Subtract(dt2); //تفاوت دو تاريخ


    موفق باشيد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •