نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره ایتم انتخاب شده combobox در بانک

  1. #1

    ذخیره ایتم انتخاب شده combobox در بانک

    با سلام من دربرنامه ام وقتی کاربر عددی در textbox وارد میکنه به همون تعداد combobox
    ایجاد شده و حالا کاربر ایتم مورد نظر را از این comboboxها انتخاب می کنه حالا من میخوام وقتی کاربر دکمه ثبت را زد تمام این ایتم های انتخاب شده combobox در بانک sql ذخیره بشه
    چه باید بکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: ذخیره ایتم انتخاب شده combobox در بانک

    با سلام
    اینم جواب


    foreach (Control c inthis.Controls)
    {
    if (c.GetType() == typeof(ComboBox))
    {
    string comboText = (string)((ComboBox)c).SelectedItem; // this line return selected item in combobox
    // ... now added to DB
    }

  3. #3

    نقل قول: ذخیره ایتم انتخاب شده combobox در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad meta مشاهده تاپیک
    با سلام
    اینم جواب


    foreach (Control c inthis.Controls)
    {
    if (c.GetType() == typeof(ComboBox))
    {
    string comboText = (string)((ComboBox)c).SelectedItem; // this line return selected item in combobox
    // ... now added to DB
    }

    جواب نمیده دستور if را رد میکنه (به داخل حلقه if نمیره)
    در داخل برنامه combobox ایجاد میشه (وقتی کاربر عددی وارد کرد به همون تعداد برنامه combobox میسازه ونشون میده حالا نمی دونم چطور ایتمهای انتخاب شده این combobox ها راذخیره کنم

  4. #4

    نقل قول: ذخیره ایتم انتخاب شده combobox در بانک

    کسی نیست کمکی کنه من نمی دونم چه کنم این کد دوستمون که گذاشت جواب نمی ده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: ذخیره ایتم انتخاب شده combobox در بانک

    اگه به if نمي رسه حتما شما كبوباكس ها را روي يك پنل يا يه كامپوننت ديگه قرار دادي.
    مثلا اگه روي پنل قرار دادي بنويس :


    foreach (Control c in Panel1.Controls)
    {
    .

    .
    .
    .

  6. #6

    نقل قول: ذخیره ایتم انتخاب شده combobox در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک
    اگه به if نمي رسه حتما شما كبوباكس ها را روي يك پنل يا يه كامپوننت ديگه قرار دادي.
    مثلا اگه روي پنل قرار دادي بنويس :


    foreach (Control c in Panel1.Controls)
    {
    .

    .
    .
    .
    من چندتا پنل دارم برای هر پنل جدا کد بنویسم یا نه راه حل دیگه ای هست؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: ذخیره ایتم انتخاب شده combobox در بانک

    نه یک foreach هم برای panel ها بذار.
    یعنی دوتا foreach تودرتو میشه


    foreach
    (Control item inthis.Controls)
    {
    if (item.GetType() == typeof(Panel))
    {
    foreach (Control c in item.Controls)
    {
    if (c.GetType() == typeof(ComboBox))
    {
    string comboText = (string)((ComboBox)c).SelectedItem; // this line return selected item in combobox
    // ... now added to DB
    }
    }
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •