نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

  1. #1

    چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    سلام به همه دوستان
    سوال من این هست که مثلا اگه یک لوپ 100تایی داشته باشیم چطور میشه با استفاد از اعداد لوپ ابجکت هایی متفاوت ایجاد کنیم، برای مثال کد پایین رو ببینید:
    public class ObjectTest {
    public static void main(String[] args) {

    for(int i = 0; i < 100; i++) {
    string obj = i.toString();
    Object obj = new Object();
    }
    }
    }

    همانطور که خودتون هم می دونید یک متغیر رو نمیشه به عنوان اسم ابجکت نوشت برای همین من دنبال راهی هستم که به طریقی بشه این کار رو کرد، که دیگه نیازی نباشه 100 بار یک ایجکت رو دستی ایجاد کنیم.

    ممنون از همه دوستان


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    نقل قول نوشته شده توسط ali1564 مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    سوال من این هست که مثلا اگه یک لوپ 100تایی داشته باشیم چطور میشه با استفاد از اعداد لوپ ابجکت هایی متفاوت ایجاد کنیم، برای مثال کد پایین رو ببینید:
    public class ObjectTest {
    public static void main(String[] args) {

    for(int i = 0; i < 100; i++) {
    string obj = i.toString();
    Object obj = new Object();
    }
    }
    }

    همانطور که خودتون هم می دونید یک متغیر رو نمیشه به عنوان اسم ابجکت نوشت برای همین من دنبال راهی هستم که به طریقی بشه این کار رو کرد، که دیگه نیازی نباشه 100 بار یک ایجکت رو دستی ایجاد کنیم.

    ممنون از همه دوستان
    نمیدونم مشکل اصلی چیه، ولی برایه شروع از آرایه استفاده کن.

  3. #3

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    نمیدونم مشکل اصلی چیه، ولی برایه شروع از آرایه استفاده کن.
    مشکل اینجاست که نمیشه نام متغیر رو به عنوان اسم object انتخاب کرد
    برنامه اررور میده
    من در واقع دنبال یه چیزی شبیه Object Generator میگردم که خودش بتونه اوتوماتیک ابجکت تولید کنه بدون اینکه خودمون دستی بهش اسم بدیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    نقل قول نوشته شده توسط ali1564 مشاهده تاپیک
    مشکل اینجاست که نمیشه نام متغیر رو به عنوان اسم object انتخاب کرد
    برنامه اررور میده
    من در واقع دنبال یه چیزی شبیه Object Generator میگردم که خودش بتونه اوتوماتیک ابجکت تولید کنه بدون اینکه خودمون دستی بهش اسم بدیم
    ۱.شما یک مشکلی در ذهنتان مجسم کردید ، برایه اینکه بقیه بتونند کمکتان کنند یکمی توضیح بدید.
    ۲.اسمه ابجکت یعنی چی؟ کار با آرایه و لیست را امتحان کردید؟ اگر لیست یکسری ابجکت در اختیارتان است و به هرکدام با اسم میخاهید کار کنید به دیکشنری نگاه بندازید.

    یا هم اینکه چرا هر ابجکت باید اسم داشته باشد رو توضیح بدید جواب مناسب بفرستیم.

  5. #5

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    Dictionary<string, object> objects = new Dictionary<string, object>();
    for (int i = 0; i < 20; i++)
    {
    objects.Add("obj" + i, new object());
    }

    object obj2 = objects["obj1"];

  6. #6

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    سلام

    آخرش تونستم اون چیزی را که می خواستم در این تاپیک پیدا کنم.
    واقعا جستجو در این سایت خیلی سخته،اینقدر باید کلمات مختلفی که به ذهنت می رسه چک کنی تا ببینی اون چیزی که می خوای هست یا نه!!؟
    در هر حال
    من هم میخواستم آرایه هایی با نامهای مختلف در یک یک loop ایجاد کنم،درست یا غلط بودنش را مطمئن نیستم،ولی چون این آرایه ها باید به عنوان value های یک hashtable باشه در loop که پر شد به نظرم میاد مشکلی در دسترسی خارج از loop نخواهم داشت،

    arraylist = (ArrayList)hshTable[key];


    امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید.

    میشه در مورد Dictionary type و این کد رو نوشتین یکم توضیح بدین.
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    467

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    اون جوری که من متوجه شدم دیکشنری خیلی بهتر بود برای کاربرد شما

  8. #8

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    دیکشنری خیلی بهتر بود برای کاربرد شما
    چرا و چطور به این نتیجه رسیدین؟یکم بیشتر توضیح بدید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    467

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    ببینید ، دیکشنری یک نوع داده ای میباشد که شما می توانید اندیس آنرا(کلید آنرا) هر چی که دلتون می خواد بدین ، مثل آرایه می مونه با این تفاوت که بجای اندیس ها از کلید استفاده می کنید ، پیاده سازی آن مهم نیست که چطور بوده (منظورم از اینکه مهم نیست اصل Abstraction می باشد) ولی در کاربرد عملا مانند یک آرایه می باشد و شبیه یک متغیر با نام های متفاوت
    یکم تو SMDN سرچ کن اگه نتونستی طرز بکار بردنشو یاد بگیری بگو تا یه مثال بزنیم (من یا دوستان دیگه )
    موفق باشی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    467

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    نقل قول نوشته شده توسط hojjatshariffam مشاهده تاپیک
    یکم تو SMDN سرچ کن اگه نتونستی طرز بکار بردنشو یاد بگیری بگو تا یه مثال بزنیم (من یا دوستان دیگه )
    منظورم MSDN بود

  11. #11

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    سلام،
    می تونید به من بگید که آیا می تونم value یک کلید خاص از دیکشنری را بدون حذف کردن کلید حذف کنم یا نه؟
    یا باید یک دیکشنری جدید ایجاد کنم وشرط بزارم که فلان value را درون دیکشنری جدید نریز؟

    میشه لطفا با مثال بگید و با بله و خیر جواب ندید.

    ممنون

  12. #12

    نقل قول: چطور میشه یک آبجکت رو در یک لوپ به تعداد لوپ با نام های مختلف ایجاد کرد

    سلامی دوباره،
    من مشکل remove را حل کردم ولی حالا این مشکل را دارم که وقتی داخل foreach یک key یا value را remove می کنم در اجرای IEnumenator.Movenext() مشکل پیدا میکنه و می گه چون dictionary تغییر کرده این پیغام را می ده.

    Collection was modified; enumeration operation may not execute.


    چکار کنم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •