نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد حرفO روی کنسول که رنگ داخل آن با رنگ کنسول فرق کند.

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    Question ایجاد حرفO روی کنسول که رنگ داخل آن با رنگ کنسول فرق کند.

    باسلام
    چه طور می تونم حرفOروی کنسول ایجاد کنم که رنگ داخل آن متفاوت از رنگ کنسول باشد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ایجاد حرفO روی کنسول که رنگ داخل آن با رنگ کنسول فرق کند.

    نمیتونید.اگر هم بتونید نوشتنش به سادگی بیان کردنش نیست.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: ایجاد حرفO روی کنسول که رنگ داخل آن با رنگ کنسول فرق کند.

    حالا لزوما حرف Oنه.یک دایره ی کوچک تو پر.
    چه طور می تونم ایجا د کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ایجاد حرفO روی کنسول که رنگ داخل آن با رنگ کنسول فرق کند.

    توی کنسول هر کاراکتر 16 بیت است که 8 بیت آن خود کاراکتر , 4 بیت رنگ کاراکتر و 4 بیت رنگ زمینه آن است.
    پس عملا" هیچ راهی نداره.مگر اینکه توی جایی مثل codeproject یه کد hacky خوب پیدا کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: ایجاد حرفO روی کنسول که رنگ داخل آن با رنگ کنسول فرق کند.

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    توی کنسول هر کاراکتر 16 بیت است که 8 بیت آن خود کاراکتر , 4 بیت رنگ کاراکتر و 4 بیت رنگ زمینه آن است.
    پس عملا" هیچ راهی نداره.مگر اینکه توی جایی مثل codeproject یه کد hacky خوب پیدا کنید.
    بله درست هست این کاررو کنسول نمی توان انجام دادبه جای آن تصمیم گرفتم به جای تغییر
    دادن رنگ داخل Oرنگ خود O راتغییر دهم به صورت زیر:

    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Yellow;
    Console.Clear();
    Console.WriteLine("O");
    Console.ReadKey();


    ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •