نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل در اتصال به اس کیو ال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    Exclamation مشکل در اتصال به اس کیو ال

    من زمانی که یک شی اتصال با کانکشن استرینگ در میکنم وقتی از متد اپن استفاده میکنم با این استثنا برخود میکنم لطفا راهنمایی کنید.sqlExeception was unhandled


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.Jabbari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    238

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    كدي رو كه نوشتي ميتوني بذاري

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    سلام دوستان..
    من میخوام با جاوا به SQL 2005وصل شم چه کار کنم؟
    کد شو بذارین لطفا...
    از توی ویندوز هم تنظیمات داره؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    با سلام و تبریک سال نو
    منم در حال جاضر با این مشکل روبرو شدم کد نوشته شده
    namespace UseDataBase
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    SqlConnection My_Cn = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=Student;Integrated Security=True");
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    txtName.Focus();
    My_Cn.Open();
    }
    private void btnDelete_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    mtbMablagh.Text = "";
    rbBed.Checked = false;
    rbBest.Checked = false;
    txtFamily.Text = "";
    txtName.Text = "";
    txtName.Select();
    }
    private void btnAdd_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (rbBed.Checked)
    {
    SqlCommand My_cm = new SqlCommand("Insret Into Person(code_Person,Name,Family,Bed) Values('" + Int32.Parse(txtCode.Text) + "','" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "','" +Int32.Parse(mtbMablagh.Text) + "'", My_Cn);
    My_cm.ExecuteNonQuery();
    }
    else
    {
    SqlCommand My_cm = new SqlCommand("Insret Into Person(code_Person,Name,Family,Best) Values('" + Int32.Parse(txtCode.Text) + "','" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "','" +Int32.Parse(mtbMablagh.Text) + "'", My_Cn);
    My_cm.ExecuteNonQuery();
    }
    }
    }
    }
    خطای ایجاد شده
    Untitled.png

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    توی کوئریتون کلمه insert رو اشتباه نوشتین

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    Untitled.jpgممنون خودم دیدم و اون رو اصلاح کردم ولی هنوز همون خطا رو میده

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    مقدار 200000 رو برای چه فیلدی وارد کردی ببین اونجا مشکل داره

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    مقدار 200000 رو برای txtCode منظور کردم نوع اون از Int32 هست

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    مقدار اون رو به 5000 تغییر دادم بازم ایراد میگیره

    Untitled.jpg

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,715

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    سلام
    برای فیلدهای عددی نیازی به استفاده ی سینگل کوتیشن ' نیست. ضمنا این نحوه کد نویسی علاوه بر خوانا نبودن، اینجور مشکلات رو هم به دنبال داره. بهتره از پارامترها استفاده کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    ممنون دوست عزیز
    من تازه شروع کردم و دارم مطابق آموزش پیش میرم
    اگر ممکنه روش بهتر رو بهم بگین تا از اون روش شروع کنم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    راستی بخش Code_Person من هم از نوع عددی هست و برای اون هم همینکار رو انجام دادم
    یعنی باید به این صورت بنویسم
    SqlCommand My_cm = new SqlCommand("Insert Into Person(code_Person,Name,Family,Bed) Values(" + Int32.Parse(txtCode.Text) + ",'" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "'," +Int32.Parse(mtbMablagh.Text) + "", My_Cn);

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    با سلام به همه دوستان
    و تشکر از لطف شما
    اشکال من در انتهای Values بود که پرانتز رو نبسته بودم
    به هر حال ممنون
    در ضمن اکه آقای Mahmuod Zaad روش بهتری رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه که
    بتونم از روش بهتر یاد بگیرم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,715

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    فقط بخش کامند و مقدار دهی پارامترها به شکل زیر تغییر بدید:
    SqlCommand My_cm=new SqlCommand("insert into Person (code_Person, Name, Family, Bed) Values(@code_Person, @Name, @Family, @Bed)", My_Cn);
    My_cm.Parameters.AddWithValue("@code_Person", txtCode.Text);
    My_cm.Parameters.AddWithValue("@Name", txtName.Text);
    My_cm.Parameters.AddWithValue("@Family", txtFamily.Text);
    My_cm.Parameters.AddWithValue("@Bed", mtbMablagh.Text);

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    30
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در اتصال به اس کیو ال

    سلام دوستان
    من میخوام یک برنامه با سی شارپ بنویسم و بانک آن sql هستش ، خواستم ببینم چیکار کنم که بانک به صورت اتوماتیک به sql اصافه شود ، یعنی کاربر پس از نصب برنامه بتواند با برنامه کار کند و مشکلی در اتصال به بانک نباشد.؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •