نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند


    سلام دوستان لطفا با رفتن به لینک زیر
    خلیج فارس
    سپس روی لینک Contribute a better translation (در ارائه یک ترجمه بهتر همکاری کنید) کلیک کنید و در آن کلمه صحیح یعنی Persian Gulf را وارد نمایید.
    ...
    همچنین با رفتن به این لینک و وارد کردن عبارت صحیح Persian Gulf نیز در بازیابی نام خلیج فارس کمک کنید.
    خلی%ج ال!عر%بی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    دمتون گرم کار باحالیه

  3. #3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    من به عنوان یک ایرانی انجام دادم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک

    خیلی جالب بود فکر کنم خیلی ها تو این طرح همکاری کردند که نتیجه اش اینقدر جالب شده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    نقل قول نوشته شده توسط CYCLOPS مشاهده تاپیک

    خیلی جالب بود فکر کنم خیلی ها تو این طرح همکاری کردند که نتیجه اش اینقدر جالب شده
    خیلی جالب بود.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    بالاخره جواب داد و گوگل ( خلیج فارس ) به طور صحیح تغییر داد Persian Gulf

    Persian Gulf


    اما از دوستان وطن دوست می خام برن و در این یکی هم شرکت کنن:
    تغییر بدین به الخلیج الفارسی

    تغییر بدین به Persian Gulf


    دوستان هر وقت بی کار بودن برن توی گوگل و کلمه Persian Gulf رو هم یه سرچی هر چند الکی بزنند بد نیست


    این لینک بسیار بسیار مهم رو لطفا فراموش نکنید و اگه تونستین با ip های دیگه هم تلاش کنید


    به این سایت ها هم یه سر بزنید تا همیشه رنک و ترافیکشون بالا باشه:
    Perisan Gulf Online
    Perisan Gulf
    Perisan Gulf
    آخرین ویرایش به وسیله saied_hacker : شنبه 18 اردیبهشت 1389 در 18:43 عصر

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    4

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    واقعا که عجب سیاستی داره این گوگل. همه رو سعی می کنه از خودش راضی نگه داره. هم عربها رو هم ما رو. یعنی یه حالت منافق گونه داره. پیش اونا با اوناست و پیش ما با ما.

    اگه ترجمه انگلیسی به عربی arabian gulf رو بزنی می ده الخلیج العربی. اما همون کلمه رو اگه بخوای انگلیسی به فارسی بدی می ده خلیج فارس.ببینید:

    http://translate.google.com/#en|ar|arabian%20gulf
    http://translate.google.com/#en|fa|arabian%20gulf

    اما خوبه در مورد کلمه persian gulf این سیاست منافق گونه رو نداره و در هر دو حالت می ده خلیج فارس

    http://translate.google.com/#en|ar|persian%20gulf
    http://translate.google.com/#en|fa|persian%20gulf

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    4

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    این مترجم بیچاره داره کارش رو انجام میده . قصد و غرضی نداره ...
    قصد و غرض نداره؟ بزن ara-bi.an gulf از انگلیسی به فارسی تا ببینی واقعا همون چیزی که هست رو ترجمه می کنه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    نقل قول نوشته شده توسط RFA.AREF مشاهده تاپیک
    واقعا که عجب سیاستی داره این گوگل. همه رو سعی می کنه از خودش راضی نگه داره. هم عربها رو هم ما رو. یعنی یه حالت منافق گونه داره. پیش اونا با اوناست و پیش ما با ما.

    اگه ترجمه انگلیسی به عربی arabian gulf رو بزنی می ده الخلیج العربی. اما همون کلمه رو اگه بخوای انگلیسی به فارسی بدی می ده خلیج فارس.ببینید:

    دوست عزیز اون واژه مجهول Ar@-b+ian Gulf رو اونجوری کامل به کار نبرید لطفا

    ---------------------------------------------------
    اما از دوستان وطن دوست می خام برن و در این یکی هم شرکت کنن:
    تغییر بدین به الخلیج الفارسی

    تغییر بدین به Persian Gulf


    دوستان هر وقت بی کار بودن برن توی گوگل و کلمه Persian Gulf رو هم یه سرچی هر چند الکی بزنند بد نیست


    این لینک بسیار بسیار مهم رو لطفا فراموش نکنید و اگه تونستین با ip های دیگه هم تلاش کنید


    به این سایت ها هم یه سر بزنید تا همیشه رنک و ترافیکشون بالا باشه:
    Perisan Gulf Online
    Perisan Gulf
    Perisan Gulf

  11. #11

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    سلام
    من نمیخوام بگم که مترجم خوبی هستم اما مدتیه کار ترجمه به فارسی گوگل را در مباحث کامپیوتر اصلاح میکنم. اینکارو به خاطر هموطنام میکنم هر وقت بیام چند ساعت براش وقت میذارم. چون فکر میکنم به بچه های وطنم کمک میکنم. اما این کمک به حفاظت از چیزایی که داریم . ای کاش اینو اونقدر تکرار کنیم که گوگل خسته بشه و فقط و فقط ترجمه کنه خلیج فارس اگه بتونید کلمه خاشاب را هم به جای خلیج به کار ببرید به نظرم خیلی بهتر میشه.

    خدا را شکر که هنوز این خاک دلاوران بی باک را میپروراند . تا دنیا بداند که ما هر کدام یک سرباز از جان گذشته ایم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    حالا بعد از گوگل کار اعراب... به جایی رسیده که برای خلیج فارس نظر سنجی طراحی می کنن...
    تا نام این خلیج همیشه پارس(فارس) رو تغییر بدن
    http://www.persianorarabiangulf.com/

  13. #13

    نقل قول: نگذاریم مترجم گوگل نام خلیج همیشه پارس را تحریف کنند

    نقل قول نوشته شده توسط saied_hacker مشاهده تاپیک
    حالا بعد از گوگل کار اعراب... به جایی رسیده که برای خلیج فارس نظر سنجی طراحی می کنن...
    تا نام این خلیج همیشه پارس(فارس) رو تغییر بدن
    http://www.persianorarabiangulf.com/
    سایتش جواب نمیده:
    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User gulf_poll already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/gulf/public_html/include/class_mysql.php on line 32
    Connection ErrorMySQL Error : Connection Error
    Error Number: 1203 User gulf_poll already has more than 'max_user_connections' active connections
    Date : Sat, May 29, 2010 06:36:49
    IP : 212.227.103.74
    Browser : Mozilla/5.0 (en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2
    Referer : http://www.persianorarabiangulf.com/
    PHP Version : 5.2.9
    OS : Linux
    Server : Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.9
    Server Name : www.persianorarabiangulf.com
    Script Name : /index.php

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •