نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حرکت اسکرول دو گرید به طور همزمان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار elahe1364
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    187

    حرکت اسکرول دو گرید به طور همزمان

    با سلام
    دوستان من دو تا گرید دارم.
    میخوام با حرکت اسکرول بار یکی از گریدها ، گرید دوم هم به همان اندازه اسکرول شود.
    مثل اینکه اسکرول هر دو گرید همزمان کشیده شود.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار elahe1364
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    187

    نقل قول: حرکت اسکرول دو گرید به طور همزمان

    یعنی کسی نمیدونه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: حرکت اسکرول دو گرید به طور همزمان

    سلام
    توی رویداد scroll گریدی که می خوای بر اساس اون گریدهای دیگه تغییر scroll بدن

    private void dataGridView1_Scroll(object sender, ScrollEventArgs e)
    {
    dataGridView2.FirstDisplayedScrollingRowIndex = dataGridView1.FirstDisplayedScrollingRowIndex;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار elahe1364
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    187

    نقل قول: حرکت اسکرول دو گرید به طور همزمان

    واقعا ممنون دوست عزیز
    ولی چون اسکرول من افقی بود این کد رو گذاشتم.
    DGV2.FirstDisplayedScrollingColumnIndex = DGV.FirstDisplayedScrollingColumnIndex;
    آخرین ویرایش به وسیله elahe1364 : سه شنبه 14 اردیبهشت 1389 در 10:55 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: حرکت اسکرول دو گرید به طور همزمان

    خوب شما حتما از دو تا گرید مختلف دارید استفاده کنید . یعنی مثلا یکیش 100 تا سطر داره ولی یکیش 10 تا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •