نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از save file dialog براي مشخص كردن مسير ذخيره فايل پشتيبان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    Question استفاده از save file dialog براي مشخص كردن مسير ذخيره فايل پشتيبان

    من يه كد براي بك آپ و يكي هم براي ريستور نوشتم و هر دو هم به درستي كار ميكنه. منتها اشكال كدم اينه كه مسير ذخيره ي بك آپ و مسير ريستور در خود كد گذاشته شده(مثلا درايو c و پوشه ي فلان!) . اما من ميخوام بعد از كليك روي دكمه ي پشتيبان گيري كادر save file dialog ظاهر بشه و از كاربر مسير و نام براي ذخيره بخواد.اما راستش اصلا با اين كنترل كار نكردم. ميشه يه جوري راهنماييم كنين؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: استفاده از save file dialog براي مشخص كردن مسير ذخيره فايل پشتيبان

    سلام دوست عزیز
    برایه اینکار باید اول یه آبجکت savefileDialog در فرم قرار بدید، بعد مانند کد زیر عمل کنید:

    if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    textBox1.Text = saveFileDialog1.FileName;
    }

    در این کد مسیر انتخاب کاربر برایه ذخیره در textbox نمایش داده می شه!
    برایه openfiledialog هم مثل همین است!

    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    textBox1.Text = openFileDialog1.FileName;
    }


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    Question نقل قول: استفاده از save file dialog براي مشخص كردن مسير ذخيره فايل پشتيبان

    نقل قول نوشته شده توسط Yasersadegh مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    برایه اینکار باید اول یه آبجکت savefileDialog در فرم قرار بدید، بعد مانند کد زیر عمل کنید:

    if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    textBox1.Text = saveFileDialog1.FileName;
    }


    در این کد مسیر انتخاب کاربر برایه ذخیره در textbox نمایش داده می شه!


    برایه openfiledialog هم مثل همین است!



    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)


    {


    textBox1.Text = openFileDialog1.FileName;


    }




    موفق باشید





    ممنون. یه سوال دیگه. فیلتر رو چطور باید تعریف کنم؟ منظورم اینه که عبارت فیلتر برای بانک اطلاعاتی چیه؟

  4. #4
    کاربر جدید آواتار ahmad4
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    7

    نقل قول: استفاده از save file dialog براي مشخص كردن مسير ذخيره فايل پشتيبان

    نکته خوبی بود، ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •