نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در وارد کردن اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saber187518
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همین دور و برا
    پست
    311

    مشکل در وارد کردن اطلاعات

    با سلام خدمت اساتید گرامی
    من میخوام توی دیتابیس وب سایتم اطلاعات درج کنم. اما مشکل اینه که وقتی درج میخوام بکنم فیلدهای خالی ایجاد میکنه
    نمی دونم چکار کنم. کد زیر رو هم به کار می برم.

    if($conn=mysql_connect('localhost','heyatas_saber' ,'spfn2dwb645g82ad')){
    if(mysql_select_db("heyatas_saber",$conn)){
    $query="insert into email (email,name) values('".$email."','".$name."')";
    $result=mysql_query($query,$conn) or die("Cannot run query");

    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشکل در وارد کردن اطلاعات

    مشکلی در این قسمت از سورس شما نیست من فکر کنم مشکل شما عدم مقداردهی به متغییر $email,$name باشه

    حالا اگر مطمئن هستید که مقداردهی کردید کد های قبل این کد رو هم قرار بدید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در وارد کردن اطلاعات

    از دوتا متغیرت قبل از کوئری یه خروجی بگیر ببین مقداری داره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •