نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بستن فرم

  1. #1

    بستن فرم

    مادوفرم داريم حال مي خواهم هرگاه روي دكمه فرم يك كليك كردم فرم دوبازشودوفرم يك هم بسته شود(هايدنشود)چكاركنم

  2. #2

    Smile بستن فرم

    اگه فرم یک فرم اصلی برنامت نباشه می تونی به راحتی اون فرم رو ببندی


    this.Close();

  3. #3

    نقل قول: بستن فرم


    Form2 f=new Form2();
    f.Show();
    this.Close();
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: بستن فرم

    سلام. نمیشه!! اگر Form2 باز بشه و Form1 بسته بشه، کل برنامه بسته میشه، مگر اینکه Form2 را به عنوان فرم شروع کننده انتخاب کنی، بعد Form1 باز و Form2 را ببندی.

     
    Form1 OpenForm1 = new Form1();
    OpenForm1.Show();
    this.Close();

    کلا کد این هست. ولی باید فرم شروع را عوض کنی با کد زیر. (در فایل program.cs)
     

    Application.Run(new Form2());




  5. #5

    نقل قول: بستن فرم

    این رو بنویس دیگه حالشو ببر


    System.Threading.Thread f = new System.Threading.Thread(() => { Form2 t = new Form2(); t.ShowDialog(); });
    f.Start();
    this.Close();


    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: بستن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    این رو بنویس دیگه حالشو ببر


    System.Threading.Thread f = new System.Threading.Thread(() => { Form2 t = new Form2(); t.ShowDialog(); });
    f.Start();
    this.Close();


    این روش مشکلاتی به بار میاره که به ارزش استفاده کردنش نمیارزه.
    استفاده از تردهایه اضافی زمانی که بهشان احتیاجی نیست درست نیست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: بستن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    مادوفرم داريم حال مي خواهم هرگاه روي دكمه فرم يك كليك كردم فرم دوبازشودوفرم يك هم بسته شود(هايدنشود)چكاركنم
    نمیدونم مشکل اصلیتان چیه که به چنین چیزی نیاز دارید.

    بستگی به نیاز واقعی میشه روشهایه مختلف پیشنهاد کرد.

    اگر برایه نشان دادن یک فرم لگین لازم دارید قبلاً یک مثال برایه همین کار که یک فرم را نشان بده و بعد از اینکه پسورد درست بود و فرم بسته شد فرم اصلی را نشان بده فرستاده بودم. (روش نگهداری و مقایسه پسوردش فقط برایه نمایش بود و در کار واقعی توصیه نمیشه).

    یک روش ساده دیگر هم استفاده از این کد:


    Application.Run(new Form1());
    Application.Run(new Form2());

    منتها من هیج جا نه استفاده از این کد را دیدم و نه در مورد مشکلات و مزایاش چیزی میگم، اگر روش اصلی درست باشد به چنین کارهایی که کد را کج و ماوج کنیم که به یک منظوری قد بده نیازی نیست.استفاده از چنین نوع کدهایی را که در ظاحر یک نیازی را براورده میکنند ولی در باتن معلوم نیست چه عوارظ جانبی را بوجود بیارند هیح وقت توصیه نمیکنم.

    به جایه اینکه چکار میخواهید انجام بدید به اینکه چرا به این کار نیاز دارید فکر کنید و به ما هم بگید هم خودتان پیشرفت میکنید و هم ما راحتر میتونیم کمکتان کنیم. داشتن فلسفه در برنامه‌نویسی از کد سرهم کردن مهمتر است.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: بستن فرم

    چرا ببندی
    مخفیش کن و ویزیبل رو فالز کن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: بستن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط arefba مشاهده تاپیک
    چرا ببندی
    مخفیش کن و ویزیبل رو فالز کن
    چرا مخفیش کنه و ویزیبلش رو فالس کنه؟ دلیلی برایه اینکه چیزی که بهش احتیاج نیست و در حافظه بماند هست؟
    این روش اشتباهیست که برنامه‌نویسی حساب نمیشه، کد سرهم کردن بیشتر بهش میاد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: بستن فرم

    من قبلا اين سوال مطرح كردم و جوابي كه گرفتم و مشكلم حل كرد اين بود
    form objf=new form();
    this.close();
    this.dispose();
    objf.showdialog();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •