صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 193

نام تاپیک: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    Thumbs up آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    به نام و یاری خدا
    با توجه به ریلیز شدن سیلورلایت 4 و حل شدن بسیاری از مشکلات که از ورژنهای قبل دامن گیرمون بود، و علاقه که در خودم و (احتمالا بقیه دوستان) در به کار گیری این تکنولوژی ناز وجود داره، تاپیک آموزش کام به گام سیلورلایت رو شروع میکنیم.
    فقط قبلش چند تا موتو و تذکر خدمتت دوستان عرض کنم:
    1- آهسته و پیوسته - اینکه آروم مطالب گفته شد، حوصله تون رو سر نره!
    2- همه چیز را همگان دانند - پس من کوچیک شما هستم و اگر جایی هم اشتباه کردم خوشحال میشم که باهم و ازهم یاد بگیریم
    3- اول تمرین بعد مسابقه - اول مباحث رو جدا جدا یاد می گیریم بعد مرور و کد!

    دوستان خواهش میکنم که یه اعلام آمادگی بکنند تا ببینیم که چند نفر مخاطب خواهیم داشت.
    امیدوارم که بتونیم زکات علمی که داریم رو بدیم.
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : پنج شنبه 30 دی 1389 در 16:47 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار shgroup
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    99

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    خوب به نام خدا من سوالامو شروع میکنم البته یکیشو خودم بلدم اما میپرسم تا برای بقیه دوستان هم مفید باشه خواهش می کنم دوستان دیگه تشکر نکنند و نظرات رو اینجا نگذارند - ممنون

    1-اگه دقت کرده باشید تو Visual studio البته من نسخه 2010 رو منظورمه زمانی که بخواهید در پروژه سیلورتون خاصیت فونت رو تغییر بدید مشاهده می کنید که 10 فونت بیشتر وجود نداره و بقیه فونتهایی که روی سیستم نصب است مشاهده نمی شه ! باید چطوری فونتها رو به پروژه اضافه کرد ؟

    2-دوستانی که Web یا Windows کار کردند می دونند زمانی که می خواهیم به یک کنترل در Code دسترسی پیدا کنیم نام کنترل رو تایپ می کردیم مثلا TextBox1. ... اما تو سیلور اینطور نیست یعنی من پیداش نکردم حتی با خاصیت Name کنترل هم کار کردم اما نشد ! خاصیت ID ای هم تو VS نیست ! ممنون میشم جناب تقواجو عزیز راهنمایی کنند یا هر کدام از دوستان که بلد هستید.

    ممنونم

  3. #3

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    برای سیلور لایت یک سری toolkit ها هست که قبلش دانلود و به vs اضافه شه که کار رو راحت تر میکنه
    حالا در مورد سوال دومت نمی دونم این کار هم با اونا قابل انجام هست یا نه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه و آقا ایمان گل!
    در مورد بسم الله که گفتین، ماهم لبیک میگیم و شروع میکنیم
    خوب بریم سراغ سوال اولتون که تو چت جوابشو بهتون دادم، ولی برای استفاده بقیه هم میگم:

    دقیقا به قول شما، فقط چندتا فونت خاص انگلیسی تعریف شده که متاسفانه فونت مهم و پرکاربرد تاهوما بین اونها نیست.
    دقت کردین که هر Solution سیلورلایت از دو تا پروژه تشکیل شده: یکیش خود سیلور و فرمها و متعلفاتش با نام سالوشن، و دیگری پروژه وب اونه!

    در مورد اینکه هر کدوم چیه و چه وظایفی دارند بعدا مفصلا توضیح میدم، فعلا بریم سراغ جواب:
    1- تو پنجره ُSolution Explorer، تو ریشه پروژه سیلورلایت، یه پوشه درست کنین و اسمش رو فونت بذارین
    2- فونت مورد نظرتون را انتخاب کنید یا دانلود کنید یا بسازید یا خلاصه یه جوری گیر بیارین دیگه فقط خواهش تو انتخاب فونت از فونتهای خانواده دار () استفاده کنین.
    3- روی پوشه فونتمون رایت کلیک کنین و گزینه "Add ---> Existing Item" را انتخاب کنید.
    4- فونت رو Browse کنین.
    5- حالا فونت(ها) اضافه شده رو انتخاب کنین و برین تو پراپرتی باکسش.
    6- باید دو تا تنظیم انجام بدین که یکیش واجبه و اون یکیش مستحب.
    6-1- گزینه BuildAction که تنظیم میکنه که به دنبال ساخت پروژه چه برخوردی با این آیتم داشته باشه، رو از کمبوباکس روی گزینه Resource بذارین تا فونت رو تو ریسورس خروجی من بذاره تا تو فایلایی که قراره از سرور به کلاینت بره، انتقال پیدا کنه و فونت رو کامپیوتر کلاینت هم بشه نمایان!
    6-2- یه گزینه ای که عموما تو ریسورس های تنظیم میشه گزینه Copy to output Directory شه که بهتر بذارین رو گزینه Copy If Newer بذارین تا اگه طی مراحل مختلف پروژهتون تغییر رو فونت یا خانواده اش یا ورژنش داشتین، نسخه جدید به کار گرفته بشه.

    در مورد فونت اگه سوال باشه بازهم درخدمتیم.
    یه نکته خیلی خوب اینه که میشه حتی فونت رو حین اجرا هم تغییر داد.

    سوال بعدی رو برای جلوگیری از پاسخ خیلی بلند تو پست بعدی میگم.
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 در 19:48 عصر دلیل: هر چند خیلی سخت بود : تبدیل لغات تخصصی فارسی به عین انگلیسی - با تشکر از ShGroup

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    بچه نیازه عکس هم از مراحل بذارم یا توضیحات به نظرتون کافیه!

  6. #6

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    مرسی کافیه


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    خوب اما سوال دوم:
    تو ویژوال استودیو 2010 یه تنوعی دادند که ویژگی (Property) اسم کنترل رو از آکاردیونهای پنجره Properties به بالای پنجره انتقال یافته، بالا تب کنترلهای ویژگیها و رویدادها یه فضایی تخصیص یافته که تصویر کنترل، نام کنترل و کلاس کنترل قید شده که فوق العاده راحت و سریع الوصول شده!

    با این کار نام کنترلی که وارد میکنین، تو تگ های XAML ، ویژگی Name مقدار به خودش گرفته! یعنی حتی می تونین حین قدیمی ها ( اشاره به دوران HTML) مقدار هر ویژگی رو هم خودتون دستی تو تگهای زمل مقدار دهی کنین.
    البته این کار رو تو خیلی جاها باید انجام بدیم؛ جدی میگم. چون هنوز IDE ویژوال 2010 پخته نیست و نمی تونه جوابگوی تمام خواسته های Coder باشه.

    حالا تو صفحه سی اس (CS) همون فرم، کافیه چند حرف اول کنترلتون رو بنویسین و با تکیه به Intellisence و با زدن دکمه های Ctrl و Space اسم کنترل رو تکیل کنین و ادامه کارتون .

    با دقت بیشتر، با دومین حالی که ویژوال استودیو 2010 بهمون داده آشنا بشین.
    هوش تایپی 2010 یه قدم جلو برداشته و گزینه هایی که میتونین ازش استفاده کنین رو با تایپ کارکترهای بیشتر، فیلتر میکنه تا به کلمه مورد نظر برسه! تو استودیو های قبل همه گزینه ها رو می آورد و تو این دراپ داون که باز میشد گزینه نزدیکتر فقط انتخاب شده بود.

    گاهی پیش میاد، که ما هر چی تغییر میدیم ولی ویژوال استودیو کار خودشو میکنه؟!! تو این شرایط، با رایت کلیک کردن رو Solution و انتخاب Clean یه بار هر آنجه که به جا مونده از کامپایلهای قبلی تون پاک بشه بعد دوباره Build کنین. اگه نشد، کنترل رو پاک کنین و از اول بندازین و نامکذاری کنین که شاید فرجی حاصل شود؛ بازم نشد؟!؟!؟ فرمتون رو پاک کنین و از اول بسازین (البته زیر لب به مایکرو سافت و بیل گیتس هم ... نثار کنین).
    خداییش اگه بازم نتیجه نگرفتین، به فکر سالوشن عوض کردن باشین.
    تو سیلورلایت 3 و ویژوال 2008 از این موارد من خیلی داشتم که ناگفته نماند بعد از اینکه SP1 ویژوال استودیو اومد دیگه چنین مشکلی نداشتم.
    تو 2010 هم ندیدم هنوز، ولی انگار این بار این باگ گریبان گیر آقا ایمان شده!

    عکس هم پیوست کردم. بازم سوالی در مورد نامگذاری باشه در خدمتیم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    یه نکته ای رو قبلا از اینکه دوستان بپرسند در ادامه سوال فونت خدمتتون عرض کنم.
    اگه یادتون باشه موقع اضافه کردن فونت، گفتم به خانواده فونت دقت کنین!
    تو موقع استفاده، اگه تو محیط IDE تون فونت نمایان نشد، از خود بیخود نشین. برین
    تو صفحه ی XAML تو شکم کنترل مورد نظرتون و تو تگ Font Family باید مقدار فونت رو وارد کرد. البته اول خانواده شود بنویسین بعد علامت # و بعد اسم فونت.

  9. #9

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام دوستان دست شما درد نکنه من میگیم اگه از اول آموزش ها رو روی یک برنامه ریزی خاص جلو ببرید بهتره تا هر کس سوال داشت بپرسه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    دوست خوبم ragandasht!
    اصلا نیاز به سردرگم شدن نیست.
    بذار به یه مثال ساده برات توضیح بدم که سیلورلایت چیز خاصی نیست.
    قطعا سایت هایی که با فلش کار شدند، را که دیدین. حالا یه تکنولوژی جدید مایکروسافت رو کرده که مثل همونه!
    تو هر دوشون، در واقع یه کنترل با توانایی های انجام شده قرار گرفته! یعنی بروزر عملا کنترل مورد نظر (در اینجا سیلورلایت ) رو تحویل میده!
    کنترل سیلورلایت فراخوانی شده در صفحه html، هم فایل زمل XAML اون پیج رو دریافت میکنه.

    فایل زمل (XAML) هم از خانواده فایل های بوم و حامل (Canvas) محسوب میشه، سرتون درد نیارم یه چیزی مثل ایکس امل ال (XML) خودمون که با تگ بندی، یه پایگاه داده از کنترلها و ویژگیهای اونهاست. با این تفاوت کد انواع تگهای و کنترلها و اشیایی که قبول میکنه خیلی بیشتره؛ مثل خطوط و اشیا مختلف، فایلها و پسوند و افکتها.
    خداییش در حدی که مطالعه و کاربرد داشتم، تو افکتها و رویدادهای که در اختیار میذاره دمش گرمه!

    حالا مایکروسافت یه لطفی کرده، که نقصهای سایر تکنولوژیهای مشابه را سعی کرده به مرور رفع کنه! و روز به روز هم کاملتر میشه، مثلا شما یه فایل فلش که تو سایت هست هر بار که رفرش میکنین، باید لود بشه، ولی تو سیلورلایت این طوری نیست که بهش میگن اجرای خارج از بروز (Out Of Browser).

    یه کم میگم؛ البته یه کم که چه عرض کنم خیلی...
    تو چند مرحله میگم ولی سوال خیلی خوبیه!

    سیلورلایت یک که اسمش WPF Everywhere بود نه سیلورلایت. این نسخه، در واقع بیشتر ماموریت رابط کاربری داشت (UI یا همون User Interface) و البته کنترلهای اولیه و پایه وب رو هم داشت و یه سری قابلیتهای انیمیشن، پخش مدیا و ... . برای اولین بار بود که زمل (XAML) خودشون نشون داد. (البته به من )
    من تجربه کاری با سیلورلایت یک ندارم و همه اینها در حد حرف می دونم.

    اینها رو نقدا داشته باشین، تا بعد (به قول سنجد). بر میگردم حتما!
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : جمعه 17 اردیبهشت 1389 در 17:23 عصر دلیل: باز هم یاد رفته بود عین انگلیسی عبارات تخصصی رو بنویسم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    بریم سراغ سیلورلایت خودمون

    امروز یه کم در مورد سیلورلایت 2 حرف میزنیم و یه کم هم کاربردی گپ میزنیم.

    سیلورلایت دو که من خودم شروع کردم به مطالعه و آشنایی باهاش.
    تو سیلورلایت دو مایکرو سافت یهو یه حالی به تکنولوژی جدیدش داد. اولش اسمش گذاشت سیلورلایت 1.1 !
    ولی از همین ورژن بود که یه نسخه خیلی سبک از دات نت فرم ورک سه (Net Framwork.) و (CLR (Common Language Runtime بهش اضافه شد. امیدوارم که با این عظمت که فریم ورک و سی ال آر داریم آشنا باشین ولی خلاصه اش این میشه که دیگه میشه، با زبانهایی که دات نت ساپورت میکنه، برنامه نوشته بشه و موقع اجرا هم فایلها به آی ال و موتور سی ال آر برسند که ایشون هم ما رو مورد عنایت قرار بدند.

    خلاصه قشنگی کار از اینجا بود که دیگه میتونستیم بدون درگیر شدن با اسکریپت و ... خیلی راحت، واسه بخش کلاینت ساید برنامه مون، کد به سی شارپ یا وی بی بنویسیم و حالشو ببریم.

    دقت کنین که نسخه دات نت فریم ورک موجود توسیلورلایت ( حتی 4 ) یه نسخه خیلی سبکی از کتابخانه کلاسها پایه(Base Class Library) است! مثل کنترلها، وب سرویس های ایکس ام ال، کمپوننت های شبکه و شاید گمنامتریشون هم لینک (LINQ) باشه که متاسفانه کمتر مورد استفاده قرار میگیره!

    یکی از مشحرهای جدید سیلورلایت اضافه شدن سندباکسش (Sand Box)بود که کدهای مورد نظرشو تو این لایه اجرا میکنه تا برای اجراش دیگه نیازی به تبادل با ای پی آی (API) های پلتفرم نباشه. یعنی یه چیزی داره تو اون سند باکس به نام مجری دینامیک (DLR = Dynamic Language Runtime) که کارش اینه که فایل xap رو دریافت کنه و باز کنه که استفاده کنه.

    البته تا جایی که من انگولک کردم این فایل زپ یه نوع فایل زیپه که میتونین، اگسترک کنین و توش رو ببینین.

    دیگه اینکه یه زیرشاخه هایی هم اضافه شد از مدلهای رابط کاربری WPF (با کلی شکل، انیمیشن ، تصویر) و کالکشنها، انعکاسها، رگولار اکسپرشن و شاه نیازهامون یعنی دیتا (Data Access) هم با wcf و هم با سرویس خود ADO.Net.

    از اینجا بود که بنده شیفته شدم و دست به کار شدیم به تعلم سیلورلایت.

    دوستان میدونم شاید حوصله تون سر رفته باشه!
    ولی به خدا دونستن اینها، فوق العاده لذیذ و مفیده، بالاخص وقتی ازشون استفاده میکنیم.
    از من دلگیر نشین ولی واقعا سیلورلایت یه چیز دیگه است.
    برای جلوگیری از خستگی، ادامه مبحث رو بعدا میگم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    یکی از دوستا پرسیده بود که با SQL چطور ارتباط برقرار کنیم. هر چند براشون جواب دادم ولی یه بار دیگه هم اینجا مفصل میگم.

    پیش فرض این روش: دوستانی که از دیتا ست و تیبل آداپتور استفاده میکنن.
    1- تو بخش WEB، یه دیتا ست اضافه کنین و بعد ساختن کانکشن (Connection String) و ساخت دیتا تیبل (Data Table) و تیبل آداپتور (Table Adapter) و ساخت کوری (Query) مورد نظرتون.
    2- تو بخش WEB، یه وب سرویس سیلورلایتی (SilverLight-enabled WCF Service) اضافه کنید.
    3- تو وب سرویس، تابع مورد نظرتون رو به صورت پابلیک (public) با استفاده از ساخته هاتون تو مورد 1 بنویسین.
    4- برای استفاده از تابع در قسمت کلاینت تابع رو جزو قراردادهای اجرایی وارد کنین: برای اینکار کافیه که بالای تابع تون عبارتشو داخل براکت بنویسین یعنی: [OperationContract]. دقت کنین که اگه اینو ننویسن تابع تو قسمت سیلورلایت برنامه مون دسترس نخواهد بود.

    5 - پروژه وب رو کامپایل کنین. همون F6 خودمون

    از اینجا به بعد کار تو بخش سیلور لایته.

    6- برین تو بخش سیلورلایت، رو پوشه سرویس رفرنس رایت کلیک کنین و گزینه Add Service Reference رو انتخاب کنین تا پنجره اش بالا بیاد.
    7- تو پنجره اش با دکمه Discover سرویستون رو پیدا کنین، انتخابش کنین و نیم اسپسشو رو هم تعریف کنین و ثبت کنین.
    8- این بار کل سالوشن رو کامپایل کنین
    9- برین تو کد صفحه ی پیج مورد نظرتون و اول نیم اسپیس سرویس رو اضافه کنین.
    10- بالا متدی اصلی پیج (همونی که کمپوننت ها رو اینیشیالایز میکنه (Initialize) ) یه نمونه (Instance) از رفرنس رو بسازین.
    11- حالا برین تو متد اصلی پیج، و با استفاده از رویداد به پایان رسیدن (Completed) تابع یه هندلر از اون رویداد (Event Handler) بسازین.
    12- برین تو شکم هندلر و کار مورد نظرتون رو بنویسین.
    13- حالا برین سراغ کنترل مورد نظرتون و تو متد اجرای اون کنترل، متد غیرهمزمان (Async) تابعی که تو سرویس ساختین، رو با استفاده از نمونه ای که ازش دارین فراخوانی کنین.
    14- غذا آماده ست. F5 عنایت فرمایین.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    این سوال یکی از دوستانه!
    برای جلوگیری از پراکندگی آموزشمون، جوابشون رو اینجا مینویسم.

    امیدوارم با آی آی اس (IIS: Internet Inforamation Services) آشنا باشین و بدونین که چیه و چی کار میکنه! (اگر هم کسی ندونست، بپرسه خلاصه براش میگم). حالا اون لحظه که درخواست نمایش یه صفحه سیلورلایت به آی آی اس میره، برای پاسخ باید هندلر مورد نظر صفحه اش وجود داشته باشه. که این تخصیص با استفاده از مایم تایپ ها (Mime Type) انجام میشه. بگذریم.

    برای این کار، باید به روش زیر مایل تایپ زپ (xap) رو (که مجموعه فایلهای مورد نیاز برای سند باکسه) به آی آی اس اضافه کنیم:

    توجه: این آموزش برای آی آی اس هفت تهیه شده اگه شش هم نیازه در خدمتم.

    1- مراحلی که باید بریم تا به صفحه اضافه کردن مایم تایپ برسیم به ترتیب و با عکس گذاشته شده در ضمیمه.

    2- این سه تا گزینه رو اضافه کنین:
    نام اکستنشن: xap مقدار مایم تایپ: application/x-silverlight-app
    نام اکستنشن: xaml. مقدار مایم تایپ: application/xaml+xml
    نام اکستنشن: xbap. مقدار مایم تایپ: application/x-ms-xbap

    3- یه بار سایت رو ریستارت کنین تا اینیشیالایز بشن.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (38.6 کیلوبایت, 859 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (94.5 کیلوبایت, 844 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (24.1 کیلوبایت, 827 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.jpg‏ (10.8 کیلوبایت, 817 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 5.jpg‏ (16.3 کیلوبایت, 824 دیدار)

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه و صبح عالی تون بخیر
    jingiliboyz با آپلود کردن مشکل پیدا کرده! در مورد اینکه چه فایلهایی باید آپلود بشه هم یه توضیح سریع بدم که به وقتش اون رو هم باز خواهیم کرد:
    شما پوشه های
    bin - که توش دی ال ال پروژه وب ما هست (یعنی بخش سرور ساید برنامه مون)
    Client Bin - که توش فایل زپ ما قرار گرفته ( یعنی فایلهای کلاینت سایدمون، همون چیزهایی که واسه کلاینت اونها لود میشن و ...)
    (در صورت وجود) Images، و یا سایر پوشه ها مثل مدیا
    صفحه اصلی (هم aspx و هم html) - این همون صفحه است که کنترل سیلورلایت توش قرار گرفته و ...
    سرویس - وب سرویس (ها) معرف حضور هستند دیگه ان شا الله
    جاوا اسکریپت سیلورلایت که برای مرتب سازی صفحه اصلی و نمایش اونه
    و Web Config - که اگه نباشه خودتون میتونین تا آخرشو حدس بزنین.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    با اجازه تون بریم سراغ ادامه آشنایی با خود سیلورلایت

    سیلورلایت سه
    تو سیلورلایت 3 تعداد کنترلها زیاد شد. یه چیز خوب که اومد تولکیت بود (Silverlight Toolkit). دیپ لینکینگ (deep-linking) و دیتا پیجینگش (DataPager) واقعا به درد خورد.

    مدیاش تقویت شده (که بنده استفاده ای نداشتم و اطلاعاتی ندارم).

    علاوه بر تغییرات تو انیمیشن ها و افکتها، مهمترین چیزی که تو بخش گرافیک بولده و به چشم میخوره بهره گیری از GPU سخت افزار کلاینته برای سرعت بخشیدن به رندرهای گرافیکی، افکتها، استایلها و ...! و جالبه که ساختارهای ویژوالشو کش میکنه تا سریعتر به کار گرفته بشه.

    یه چیز خیلی به درد بخورش بایند کردن المنت به المنته که تو فیلترینگ (Filtering) و ولیدیشن (Validation) نجاتمون داد! (اگه نیازه و با مفهوم والای (element-to-element binding آشنایی ندارین بگین تا در مورد این قضیه هم یه گپی بزنیم).

    این یکی قابلیت جدید سیلورلایت سه یکی از نیازهامون رو تامین کرد: برخلاف سیلور یک و دو، امکان ذخیره فایل با استفاده از دیالوگ ذخیره (Save File Dialog) بر روی سیستم بود.

    اگه از ای پی آی های پایپ برای ارتباط با برنامه های در حال اجرا در سیستم و حتی مانیتورینگ شبکه و رویدادهای اون بگذریم، یه چیزی که خیلی خیلی خیلی باحال بود و روح ما رو شاد کرد و بعد از دیدنش فک مان را تا دو سه روز آویزان نگه داشت: امکان طراحی برنامه برای اجرا به صورت Out-Of-Browser بود.

    در مورد اوت از براوزر و معنیش و بقیه قابلیتهای سیلور سه در ادامه و در آتی.

    شرمنده سرم خیلی شلوغه و باید به پروژه هامون هم برسم که در حال تحویل و استقراریم.

  16. #16

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به نظر من برای این که چون وقت همه پره این tutorial رو همه بخونند خودشون
    http://www.silverlight.net/learn/tutorials/full/1/
    بعد بیاییم این جا اگه کسی سوالی داشت بگه نظرتون چیه؟

  17. #17

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    این سری آموزشی رو هم پیدا کردم که از قبلی راحت تره
    http://weblogs.asp.net/scottgu/pages...ch-client.aspx
    به نظرم با این شروع کنیم تو این فروم یکی از دوستان برا wpf یادگیری فارسی راه انداخته بود ولی ادامه پیدا نکرد واسه همین می گم با این سری شروع کنیم هم کمه هم مشکلی بود راحت تر و سریع تر می شه جواب داد

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    من که از دیدن این لینک، فوق العاده ذوق زده شدم.

    سیلورلایت 5
    http://forums.silverlight.net/forums...34/411224.aspx

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    دوستان این سکوت به معنی اینه که لال شم یا واقعا مطالب مفید هست
    خوب ماهیت تاپیک چون آموزشی هست (نه سئوال و جواب) بطور متعارف استاد هست که اون رو اداره میکنه و بقیه گوش میدن و درستش هم همین هست که وسط صحبت وارد نشیم

    از طرفی خود سیلورلایت هنوز برای خیلیها مشخص نیست که اصلا چی هست اینه که فعلا اکثریت شنونده هستن ولی شما مطمئن باشین که اینجا مخاطب خودش رو داره

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط me2009 مشاهده تاپیک
    بی خیال بابا کی شروع می شه؟؟؟
    می بینم که هنوز نیومده حوصله تون سر رفته!

    صبور باشین و با پشتکار! هرچند دوست ندارم بی خیال بشین ولی من هم قبلا گفتم آهسته و پیوسته!

    از دیروز بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری دانشجویان کشور در دانشگاه تبریز آغاز شد. بنده از اول سال به عنوان مشاور دبیر اجرایی مسابقات در برنامه ریزی مشغول به همکاری بودم (با توجه به سوابق و علایقمون) و حالا دیگه سرمون وحشتناک شلوغه و در حال پذیرایی، برگزاری و خدمت کردن به تمام متسابقین (180 نفر از 56 دانشگاه کشور).

    اگه به ساعت پست های آخرهم توجه کنین و به پریود مراجعاتم متوجه خواهین شد.

    عذرخواهی میکنم اگه کمتر تونستم خدمت برسم. چون حتی اگه وقت خالی هم پیدا میکنم سریعا میرم سراغ پروژه خودمون که در حال تحویله ( سامانه مدیریت خوابگاههای دانشجویی Faran Dorm).


    از دوست خوبمون رایان گستر هم نهایت تشکر رو دارم و ازشون میخوام که اگه کمکی از دستشون برمیاد حتما ما رو همیاری کنند.

  21. #21

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    این سوال یکی از دوستانه!
    برای جلوگیری از پراکندگی آموزشمون، جوابشون رو اینجا مینویسم.

    امیدوارم با آی آی اس (IIS: Internet Inforamation Services) آشنا باشین و بدونین که چیه و چی کار میکنه! (اگر هم کسی ندونست، بپرسه خلاصه براش میگم). حالا اون لحظه که درخواست نمایش یه صفحه سیلورلایت به آی آی اس میره، برای پاسخ باید هندلر مورد نظر صفحه اش وجود داشته باشه. که این تخصیص با استفاده از مایم تایپ ها (Mime Type) انجام میشه. بگذریم.

    برای این کار، باید به روش زیر مایل تایپ زپ (xap) رو (که مجموعه فایلهای مورد نیاز برای سند باکسه) به آی آی اس اضافه کنیم:

    توجه: این آموزش برای آی آی اس هفت تهیه شده اگه شش هم نیازه در خدمتم.

    1- مراحلی که باید بریم تا به صفحه اضافه کردن مایم تایپ برسیم به ترتیب و با عکس گذاشته شده در ضمیمه.

    2- این سه تا گزینه رو اضافه کنین:
    نام اکستنشن: xap مقدار مایم تایپ: application/x-silverlight-app
    نام اکستنشن: xaml. مقدار مایم تایپ: application/xaml+xml
    نام اکستنشن: xbap. مقدار مایم تایپ: application/x-ms-xbap

    3- یه بار سایت رو ریستارت کنین تا اینیشیالایز بشن.
    IIS7 خودش داره اینارو فقط تو IIS 6 لازمه
    در مورد هاست هم Cpanel خودش اجازه اضافه کردن Mime type میده .... بقیه panel ها رو تست نکردم ...

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه و وقت بخیر

    یه کم سرمون خلوت شد و تونستیم خدمت برسیم.

    هاستی که ما استفاده میکنیم، Plesk بود که این امکان رو نمیده که خودت تنظیم کنی، مجبوری که به ادمین زنگ بزنی و ازش بخوای

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    برگردیم سر مبحث خودمون:
    تو سیلورلایت سه، قابلیت اجرای خارج از مرورگر (Out-Of-Browser)، یکی از ایده های ناب بود! دقت کردین که مثلا یه سایتی دارین که خیلی خوشگل مشگل با جاوا اسکریپ نوشته شده و کلی هم امکانات گذاشته شده! ولی اون همه اسکریپت هر بار که برنامه میخواد اجرا بشه باید لود بشه که کلی حجم و زمان میگیره! حالا تصور کنین یه برنامه ای داشته باشین که فایلها رو یه بار دانلود کنه و خودش مدیریت کنه و هر بار که کاربر میخواد به اون سایت مراجعه کن اونها رو لود کنه!

    این دقیقا همون کاری که سیلورلایت خارج از مرورگر انجام میده! خیلی راحت نصب میشه و یا پاک میشه! شورت کات میندازه و مثل یه برنامه دسکتاپ اپلیکیشن به کار میره.
    در واقع فقط برای بررسی ورژن و دریافت داده باید به سرور وصل باشه! یعنی شما میتونین یه گیم تحت وب بنویسین و کاربر خیلی راحت اون رو نصب کنه!(البته اگه شما این امکان رو فعال کنین).
    اگه سطر بالا رو خوب خونده باشین، متوجه میشین که فکر ورژن رو هم کردند! امکان توپ این تکنولوژی اینه که (با چند خط کدنویسی ساده) بعد از اینکه تو ویندوز نصب میشه، هر بار که اپلیکشن سیلورتون ران میشه، میره ورژن خودشو با سرور چک میکنه و اگه آپدیت شده باشه اون رو دانلود میکنه و کافیه که فقط کاربر یه بار برنامه رو بسته و دوباره باز کنه تا آپدیت دیده بشه!

    هرچند وقتی برنامه تو حالت خارج از مرورگر اجرا میشه، اینتروپ اچ تی ام ال دیکه در اختیارمون نیست ولی کلیدهای فانکشن (Fهای بالا کیبورد) در اختیارمون قرار میگیره که میشه باهاشون شورتکات کی تعریف کرد.

  24. #24

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    هاستی که ما استفاده میکنیم، Plesk بود که این امکان رو نمیده که خودت تنظیم کنی، مجبوری که به ادمین زنگ بزنی و ازش بخوای
    اقای تقواجو میدونم ...من خودم زنگ ردم دیگه ... ولی بعد یهخورده گشتم دبدم که پنل شمام داره .....

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    خودت چطوری ایکس لورد؟ یه وقت هماهنگ کن بیام نت یه دست دات ای بزنیم، روشن شیم!

  26. #26

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    خودت چطوری ایکس لورد؟ یه وقت هماهنگ کن بیام نت یه دست دات ای بزنیم، روشن شیم!
    من دیگه دات ای نمیزنم World of war craft میزنم

  27. #27

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام جناب تقواجو
    در مورد موضوعی که مطرح کردم، اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
    Entity Data Model
    همونطور که گفتم شدیدا به این موضوع نیاز دارم. هرچی Search کردم به نتیجه مقبولی نرسیدم.
    متشکرم

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    دوست خوبم! برای استفاده از انتیتی مودل باید از ریا سرویس استفاده کرد!
    در حالی که ما هنوز قراره از دبیلیو سی اف سرویس استفاده کنیم.

    اگه خیلی عجله دارین اشکالتون طی یه پیام شخصی ارسال کنین. ترجیحا اجازه بدین ارائه مطالب بهم نخوره!

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار shgroup
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    99

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام دوستان
    متاسفم که این تاپیک هم مثل بقیه تاپیکهایی که فقط جهت آموزش ایجاد می شن داره به مسیر اشتباهی پیش می ره. قبل از راه افتادن این تاپیک گپ مفصلی با جناب تقواجو در مورد هدف ایجاد این تاپیک زدیم ولی مثل اینکه ایشون باز هم داره کار بقیه دوستان در تاپیکهای دیگه رو انجام می دن که به نظر بنده آینده خوبی نداره و مثل اونها کم کم OFF می شه.
    هر کس داره هر سوالی که براش پیش میاد رو اینجا مطرح می کنه و اصلا به میزان اطلاعات بقیه کاری نداره و از هر جایی می پرسه.
    (یادمون رفته اسم این تاپیک آموزش گام به گام سیلورلایته ؟ )
    من که نا امید شدم حداقل واسه چند روزی که نبودم فکر می کردم مطالب مفیدی باید اومده باشه اینجا اما...
    موفق باشید.
    بای.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    من از همه دوستان از بابت وقفه پیش اومده عذر خواهی میکنم! به روی چشم! سعی می کنیم این تذکر آیین نامه شما رو به گوش جان سپرده و از سیستم پیام خصوصی برای چاق سلامتی استفاده کنیم.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    در مورد سیلورلایت چهار هم به وقتش میگیم. فعلا برای اینکه روحیه مخاطبهای زنده و پیگیر نگه داریم بریم سراغ کد:
    دقت کنین که ویژوال استودیو مورد استفاده مون 2010 استتتتتتتتتتت.

    واینکه قصد داشتم در مورد تک تک گزینه ها توضیح بدم، ولی میبینم که خیلی عجله دارین که هر چه سریعتر یه کار هر چند کوچیک انجام بشه! پس بزن بریم:

    1- یه پروژه (سالوژن) جدید بسازین با انتخاب:
    کاتوگوری سیلورلایت و گزینه سیلورلایت اپلیکیشن و انتخاب زبان (در اینجا سی شارپ)، اسم بدین و محل ذخیره رو انتخاب کنین و بعد اوکی!
    تصویر شماره 1

    2- بعد تنظیمات بعدی ساخت پروژه جدید سیلورلایت:
    تو این صفحه اسم بخش سرورساید برنامه مون رو ست میکنیم
    و نوع وب پروجکتی که این مسئولیت رو به گردن داره.
    ورژن سیلورلایت رو هم میشه عوض کرد که لطفا بذارین چهار بمونه!
    اگر هم قرار باشه از ریا سرویس (RIA Services) و انتیتی فریم ورک (Entity Framework) (همونی که دوست خوبمون assari خیلی دنبالشه ) استفاده کنیم گزینه آخر رو تیک میزنیم که فعلا بذارین باشه! تیک نزنین تا به وقتش!
    اوکی آخر یادتون نره! (دوستان اوکی را OK نخونین بلکه Oki بخونین )
    تصویر شماره 2

    3- سالوشن ساخته و آماده است
    تصویر شماره 3

    4- به سرورساید (یعنی بخش WEB) یه دیتا ست (DataSet) اضافه کنین:
    از گزینه Add --> New Item استفاده کنین.
    از کتوگوری دیتا گزینه دیتاست رو انتخاب کنین و بهش اسم بدین و به سیستم اضافه کنین
    تصویر شماره 4 , 5
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (73.9 کیلوبایت, 670 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (27.0 کیلوبایت, 654 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (98.5 کیلوبایت, 660 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG‏ (72.5 کیلوبایت, 669 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 5.JPG‏ (49.9 کیلوبایت, 653 دیدار)

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    5- تو دیتاست یه تیبل آداپتور (TableAdaptor) و دیتا تیبل (DataTable) بسازین:
    رایت کلیک کنین و از گزینه Add ---> TableAdaptor استفاده کنین
    کانکشن استرینگ رو ست کنین

  33. #33
    کاربر تازه وارد آواتار Somayeh_Zamani
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    63

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    با سلام و احترام،
    من یک نگاه کلی به این تاپیک انداختم انگار زیاد مفید نیست. چرا انقدر بی راهه می رید؟ حرفهای نامربوط بین اش زده می شه و مطالب دسته بندی شده نیست.

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار shgroup
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    99

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط Somayeh_Zamani مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام،
    من یک نگاه کلی به این تاپیک انداختم انگار زیاد مفید نیست. چرا انقدر بی راهه می رید؟ حرفهای نامربوط بین اش زده می شه و مطالب دسته بندی شده نیست.
    این دوستمون هم نظر منو داشتن. قابل توجه جناب تقواجو

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    یه خداقوت و خسته نباشید به اونهایی که با امتحانات دست و پنجه نرم می کنند. ان شا الله که به نتیجه زحمتهاتون برسین. ما هم دعا می کنیم.

    از جام جهانی چه خبر؟ نگاه میکنین؟

    یکی از دوستان، بهم پیام شخصی فرستاده بودند و میگفتند که با استفاده از دیتاست و ... نمی تونند کار کنند و ... .
    به این سوال ایشون لبیک میگم ولی یه نکته رو یادآوری میکنم که لطفا حواستون باشه که این تاپیک برای آموزش سیلورلایت راه اندازی شده نه واسه اینکه هر آنچه که در مورد سی شارپ و اس کیو ال سرور و دات نت نیاز دارین.

    و یه چیز دیگه! از اینکه فاصله من نمی تونم تند تند خدمت برسم. عذر خواهی میکنم. ولی این رو مطمئن باشین که آهسته و پیوسته در خدمتون خواهم بود.

    خوب دیگه بریم سراغ آموزش خودمون.
    برین پست قبلی تا پایان مرحله 3 که سالوشن آماده شد.

    خوب:

    4- تو قسمت وب سالوشن یه کلاس درست کنید مثلا به نام General.cs
    (تصویر شماره 1)

    5- تو کلاستون یه رشته عمومی به نام و به عنوان ConnectionString درست کنین.


    public static string connectionstring = "Data Source=AT-PC/SQLExpress;Initial Catalog=Barnamenevis;Persist Security Info=True;User ID=BarnamenevisUser;Password=123456";

    ( تصویر شماره 2)
    کانکشن برای ارتباط آماده با پایگاه داده آماده است. من یه دیتابیس به نام همین برنامه نویس ساختم.
    در مورد اجزای کانکشن استرینگ هم امیدوارم که دیگه نیاز به توضیح نباشه

    6- حالا بریم سراغ ساخت سرویس برقراری ارتباط:
    به قسمت وب (طبق همیشه از گزینه add/new item) استفاده کنین و تو صفحه اضافه کردن آیتم جدید، کاتوگوری سیلورلایت رو انتخاب کنین و از بین گزینه های موجود، Silverlight-enabled WCF Service رو انتخاب کنین.
    و اسم سرویس رو هم بذارین و اضافه کنین.
    (تصویر شماره 3 )

    چنین صفحه ای نمایان میشه
    (تصویر شماره 4)

    7- تو سرویس و تو کلاس سرویس، تابع مورد نظرمون رو درست میکنیم:
    اون تابع اولیه DoWork رو و کامنت هاشو پاک کنین.

    دقت کنین برای اینکه هر تابعی که تو سرویس می نویسین برای استفاده تو قسمت سیلور، در دسترس باشه، نه تنها که باید عمومی تعریف بشه، بلکه باید بالای تابع داخل براکت عبارت OperationContract رو بنویسید.

    [OperationContract]
    باید به تابع بنویسیم که مثلا تعداد برنامه نویسهامون رو بهمون بده!
    یه تابع عمومی با خروجی اینت:

    نیم اسپس لازم برای کار با دیتا رو اضافه کنین.

    using System.Data.SqlClient;
    خوب یه کانشکشن استرینگ بسازین با ورودی همون کانکشنی که تو کلاس جنرال ساخته بودیم. بعد، باز کردن کانکشن، بعدش کامند () درست کنین و کوری () بدین و دستور اجرا و دست آخر بستن کانکشن یادتون نره!


    SqlConnection connection = new SqlConnection(General.connectionstring);
    connection.Open();
    SqlCommand command = new SqlCommand("", connection);
    command.CommandText = "SELECT Count(ProgrammerID) FROM Programmer";
    _resultCount = (int)command.ExecuteScalar();

    connection.Close();

    برای دیدن نسخه رنگی! تصویر شماره 5

    دوستان من خسته شدم! شما هم خسته نباشین. برمیگردم و ادامه میدم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (36.7 کیلوبایت, 646 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (59.8 کیلوبایت, 633 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (51.0 کیلوبایت, 629 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG‏ (86.6 کیلوبایت, 627 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 5.JPG‏ (77.5 کیلوبایت, 630 دیدار)

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    بعد از صرف یه چایی، ادامه بدیم:

    8 - بعد از آماده سازی تابع، حالا یه بار بخش وب رو بیلد (Build) کنین.

    9- حالا تو بخش سیلور سالوشن، یه رفرنس سرویس باید اضافه و کانفیگ بشه:

    طبق تصویر شماره (1)، در درخت سالوشن، بر روی رفرنس رایت کلیک کنین و گزینه اضافه کردن مرجع سرویس (add service reference) رو بزنین.

    در صفحه نمایان شده، با زدن دکمه اکتشاف (Discover) سرویس های موجود لیست میشن، تصویر شماره (2)

    نیم اسپیس سرویس رو هم نامگذاری کنین و اوکی بزنین. تصویر شماره (3)

    10- حالا صفحه زمل مورد نظرتون رو باز کنین (در اینجا MainPage.xaml) و
    کنترل مورد نظرتون رو از تول باکس سمت چپ بندازین تو صفحه (در اینجا یه لییبل label)

    تصویر شماره (4)

    و نام گذاری کنین.(در اینجا uxCountlabel نام گذاری کردم)

    تصویر شماره (5)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (25.2 کیلوبایت, 602 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (34.8 کیلوبایت, 600 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (15.9 کیلوبایت, 603 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG‏ (57.7 کیلوبایت, 602 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 5.JPG‏ (18.6 کیلوبایت, 595 دیدار)

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    11- حالا برین تو صفحه سی شارپ این پیج (در اینجا MainPage.xaml.cs)
    اول اضافه کردن نیم اسپیس سرویس:

    using BarnameNevis.BarnameNevisServiceReference;


    قبل از کلاس اصلی پیج (در اینجا MainPage) یه نمونه خصوصی (Instance) از کلاس کلاینت سرویس بسازین.

    private BarnamenevisServiceClient client = new BarnamenevisServiceClient();




    در داخل نمونه کلاینت سرویستون، یه هندلر داریم، ساخته شده از همون تابعی که تو سرویس نوشتیم: هندلر رویداد پایان یافتن تابع، compeleted
    و متد مورد نظرمون هم قابل انجام به صورت ناهمزمان (async) که خیلی خوبه!

    در داخل تابع صفحه، بعد از تابع فراخوانی و آماده سازی اولیه(InitializeComponent)،
    یک رویداد از هندلر از تابع مورد نظرتون بسازین:

    client.GetProgrammersCountCompleted += new EventHandler<GetProgrammersCountCompletedEventArgs >(client_GetProgrammersCountCompleted);


    که اگه با Tab از کد اسنیپت استفاده کنین، خودش تابع اتمامش رو هم میسازه:


    void client_GetProgrammersCountCompleted(object sender, GetProgrammersCountCompletedEventArgs e)
    {
    throw new NotImplementedException();
    }



    تو شکم این تابع کاری که مدنظرتونه رو بنویسین (دراینجا من میخوام تعداد مورد نظر نشون بدم):

    uxCountLabel.Content = e.Result.ToString();


    حالا باید تابع رو یه جایی اجرا کنیم. یه دکمه () بندازین و اسمش رو هم ست کنین و روش دابل کلیک کنین و تو رویداد کلیکش تابع اجرایی رو فراخوانی کنین. تصویر شماره (1)


    private void uxLoadButton_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    client.GetProgrammersCountAsync();
    }



    یه تصویر از کدهای نوشته شده - تصویر شماره (2)

    12 - مصدوم آماده است. لطفا F5 مرحمت فرمایید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (14.2 کیلوبایت, 592 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (78.7 کیلوبایت, 607 دیدار)

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    امیدوارم که مطالب امروز مفید باشند.

  39. #39
    کاربر تازه وارد آواتار shgroup
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    99

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    عالی بود
    لطفا فایل این پروژه هم ضمیمه گردد.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    چشم! فایل ضمیمه کردم.
    چایی؟ نوشابه؟ شربت؟ هندونه؟
    چیز دیگه ای میل داشتین، اصلا تعارف نکنین ها!
    در خدمتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : شنبه 29 خرداد 1389 در 17:11 عصر

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •