صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 193

نام تاپیک: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

  1. #81

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام
    من با استفاده از linq تونستم از وب سرويس اطلاعات ارسال كنم
    و توي ديتا گريد نمايش بدم

    حالا با اين روش آيا مشكل سرعت حل ميشه ؟ يا سرعت پايينتر مياد ؟

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    استفاده ازلینک روان بخشی به کاره و تاثیر رو سرعت تبادل اطلاعات نمیذاره! چرا که باز هم دارین از وب سرویس مذکور استفاده میکنین
    اگه از ریا سرویس استفاده کنین، در مقایسه، یه کم تفاوت میکنه اون هم به خاطر ساز و کار ریا ست وگرنه بازهم انتقال اطلاعات با استفاده از یه وب سرویسه!

  3. #83

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    مرسي از راهنماييات
    حالا يك سوال ديگه
    من child window دارم.چه طوري ميتونم بهش افكت بدم.مثلا موقع show شدن بچرخه و ظاهر بشه!؟

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    خدمتتون عرض کنم انیمیشن و افکت واسه کنترل دیگه نوشتم ولی واسه ویندوچایلد ننوشتم.
    ولی مثلا میشه با نوشتن یه استوری بورد (Story Board) که بخواییم با پلاس پلاس کردن طول و عرض با انتخاب مبدا مناسب در زمان اجراش (Duration) نحوه باز شدنش لغزشی کنیم یا تغییر پله پله اوپاسیتی فید کنیم!

    ولی چرخش و دوران امکانی ندیدم!

    نظر دیگه ای نداریم و زیاد هم مایل نیستم تو اجرای چایلد ویندو مانور بدم! عذر میخوام.

    خیلی مصر باشی یه سر برو تو کدپلکس یا کدپروجکت، هستند چند نفری که چایلد ویندوی مودال نوشته از بیس، ازش اون کدها استفاده کن و تغییر بده و الی آخر.

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    Red face نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    فرا رسیدن ماه پیروزی خون بر شمشیر رو تسلیت و تهنیت میگم

    این آموزش یه کم ناگهانی و بی ربط با بقیه است ولی لازم شد.
    یه برنامه hta. نوشتم که میشه باهاش ورژن سیلورلایتی که رو سیستم نصبه رو فهمید.

    توضیح اینکه پسوند اچ تی ای به معنی html application

    رسما یه فایل اچ تی ام اله که شما فقط بعد از ذخیره کدهاتون، پسوندشو به hta. ویرایش کنین.

    تو این کد من یه فانکشن جاوا اسکریپت نوشتم که توش یه نمونه از شی اکتیو ایکس ای جی کنترل درست میکنیم و با پارامتر ورودی اجراش میکنیم. یعنی یه بار با ورودی 4 اجرا میکنیم، اگه جواب نداد با 3 اگه نه با 2 بازم نه با یک واگه با هیچکدوم نشد پس نیست.

    البته زیاد روش جالبی نیست ها! چون زیر ورژن ها رو نمیشه تشخیص داد.


    <html>

    <head>

    <title>Find Silverlight Version</title>

    <script type="text/javascript" language="javascript">



    function GetSilverlightVersion() {

    var silverlightVersion = -1;

    getSilverlightVersion = function () {

    try {

    // ایجاد یه نمونه از آبجکت اکتیو ایکس

    var control = new ActiveXObject('AgControl.AgControl');



    if (control.IsVersionSupported("4.0")) {

    silverlightVersion = 4;

    }

    else if (control.IsVersionSupported("3.0")) {

    silverlightVersion = 3;

    }

    else if (control.IsVersionSupported("2.0")) {

    silverlightVersion = 2;

    }

    else {

    silverlightVersion = 0;

    }

    control = null;

    }

    catch (e) {

    // if any exception while creating the ActiveX Object,

    // will set the silverlightVersion as -1.

    silverlightVersion = -1;

    alert("Unable to create the ActiveX Object from Browser window.");

    }

    }
    getSilverlightVersion();

    // بازگرداندن مقدار بدست آورده

    return silverlightVersion;

    }



    </script>



    </head>

    <body>

    <script type="text/javascript">

    // اینجا تابع فراخوانی شده

    var silverlightVersion = GetSilverlightVersion();



    // مقدار منفی یک رو برای عدم توفیق در تشخیص در نظر گرفت

    if (silverlightVersion == -1) {

    document.writeln("Unable to detect the Silverlight Version.");

    }

    // مقدار صفر به معنی عدم نصب فرض شده

    else if (silverlightVersion == 0) {

    document.writeln("Silverlight is not installed in your PC.");

    }

    // دستور نمایش ورژن

    else {

    document.writeln("Version of Installed Silverlight is: " + silverlightVersion);

    }



    </script>

    </body>

    </html>
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #86

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط M * M * A مشاهده تاپیک
    مرسي از راهنماييات
    حالا يك سوال ديگه
    من child window دارم.چه طوري ميتونم بهش افكت بدم.مثلا موقع show شدن بچرخه و ظاهر بشه!؟
      <Popup x:Name="popUpChild" Canvas.Top="50" Canvas.Left="50">
    <Border BorderBrush="Black" CornerRadius="10" Background="Aqua" Width="100" Height="100"></Border>
    <Popup.RenderTransform>
    <RotateTransform x:Name="rotateMe" CenterX="75" CenterY="75" ></RotateTransform>
    </Popup.RenderTransform>
    </Popup>


    <Storyboard x:Name="rotateStory">
    <DoubleAnimation BeginTime="00:00:00" Duration="0:0:5" Storyboard.TargetName="rotateMe" Storyboard.TargetProperty="Angle" From="0" To="360"/>
    </Storyboard>


    rotateStory.Begin();
    popUpChild.IsOpen = true;
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    این که گفتی خوبه ولی مربوط میشه به یه پاپ آپ نه چایلد ویندو که نمیشه رپ کرد!
    یه کاری که میشه کرد که پروژه رو با بلند باز کنیم بعد روی چایلدویندو مورد نظر رایت کلیک کنیم و گزینه ویرایش تمپلیت رو انتخاب کنیم، بعد تو زملش به دنبال
    <VisualStateGroup x:Name="WindowStates">
    <VisualState x:Name="Open">
    و سعی کنین استوری بورد مورد نظر رو توش پیاده سازی کرد.

    ولی بازهنوز نظر من اینه که شما یه نگاهی به این تاپیک بندازی و اگه بتونی این رو واسه خودت سفارش سازی کنی
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : جمعه 19 آذر 1389 در 15:43 عصر

  8. #88

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    این که گفتی خوبه ولی مربوط میشه به یه پاپ آپ نه چایلد ویندو!
    یه کاری که میشه کرد که پروژه رو با بلند باز کنیم بعد روی چایلدویندو مورد نظر رایت کلیک کنیم و گزینه ویرایش تمپلیت رو انتخاب کنیم، بعد تو زملش به دنبال
    <VisualStateGroup x:Name="WindowStates">
    <VisualState x:Name="Open">
    و سعی کنین استوری بورد مورد نظر رو توش پیاده سازی کرد.

    ولی بازهنوز نظر من اینه که شما یه نگاهی به این تاپیک بندازی و اگه بتونی این رو واسه خودت سفارش سازی کنی
    مفهوم ChildWindow تو silverlight مثل winform یا wpf نیست .... یعنی childwindow یه چیز جداگانه نیست که روی صفحه نمایش داده میشه ... بلکه فقط یه usercontrol هست که تو runtime به صفحه اضافه میشه ... ما اون قدیم ها که این ژیگول بازیا نبود همین کار رو دستی انجام میدادیم ... حالا اومدن اینو به صورت کنترل در آوردن که کار راحتتر بشه ... یعنی این داخل این childwindow یه usercontrol یا از grid ارث برده و یا layoutroot مربوطش یه grid هستش ..
    برای انجام این کار نمیشه از childwindow مربوط به خود silverlight استفاده کرد ...
    برای انجام این کار باید خودتون یه childwindow بسازین :
    1 - یه usercontrol تعریف کنین و این usercontrol رو به شکل یه window طراحی کنین ( با titlebar و دکمه بستن و ... )
    2 - حالا این usercontrol رو موقع اجرا به صفحتون اضافه کنین ...

  9. #89

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام
    میشه نحوه بارگذاری یک سیلورلایت وب پروجکت رو روی نت یا IIS آموزش بدین لینک کمکی واسه آموزش بدین؟
    ایا میشه سیلورلایت پروژه رو هر کدوم از page ها رو یک فایل dll مجزا واسش ساخت که واسه اپلود روی سایت و پشتیبانی بهتر بشه عمل کرد
    و کلا چطوری من dll پروژه رو داشته باشم و روی سایتم آپلود کنم تا کسی نتونه ببینه چی استفاده کردم تو پروژه ؟
    ممنون میشم بهم کمک کنین

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    پاسخ قسمت اولتون رو باشه بعد
    دوم: در واقع به ازای هر پروژه ای که داخل یه سالوشن باز میشه یه دی ال ال درست میشه، شما اگه میخوای چند تا دی ال ال داشته باشی، باید به همون تعداد که میخواین داخل سالوشن پروژه درست کنین و پروژه ها رو بهم دیپندنسی بدین.
    سوم که نکته خوبی بود و من خودم روش یه کم کار کردم چون نیاز داشتم:
    این هم رو میگن کد گیج کردن (obfuscation) که سری نرم افزارها (مثل Xeno , RedGate , Crypto , ) هستند که پروژه رو بهش میدی، واست کد میکنه تا هرکسی که بخواد با رفلکتور (reflector) کدتو ببینه نتونه!
    یا حتی فایل اجرایی رو میشه فشرده کرد! نسخه های رایگانش هم هست.

    فراموش کردم بگم که من خود از این استفاده میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : جمعه 19 آذر 1389 در 23:30 عصر دلیل: یه چیزی یادم رفته بود بگم

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام .
    چجوری میشه مثل این مثال
    در این نمونه می خواهیم یک RadialGradientBrushتعریف کرده سپس آن را به خاصیت Backgroundچند دکمه نسبت دهیم.


    کد:
    <Window.Resources> <RadialGradientBrush x:Key="btnGRBrush" > <GradientStop Color="Azure" Offset="0.4"/> <GradientStop Color="Peru" Offset="0.55"/> <GradientStop Color="PaleGoldenrod" Offset="1"/> </RadialGradientBrush> </Window.Resources> <StackPanel > <Button Background="{StaticResource btnGRBrush}" Margin="5">Button 1</Button> <Button Margin="5">Button 2</Button> <Button Background="{StaticResource btnGRBrush}" Margin="5">Button 3</Button> <Button Margin="5">Button 4</Button> </StackPanel>
    برای Font هم یک Resource تعیین کرد و برای کنترل های مختلف آن را نسبت داد؟

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    اون مثال رو از پست شماره چند نقل قول کردین؟

    در مورد فونت ریسورس کردن، تو چند پست های اول تاپیک نوشته ام.

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام .
    من از آموزشWPF آقای اقدم (پست4)) استفاده کردم .
    منظورم اینه که مثلا در مورد کنترل هایی که می خوایم این سه ویژگی رو ست کنیم
    کد HTML:
    FontFamily="Traffic" FontSize="15" FontWeight="Bold"
    بیایم به صورت ریسورس درآورده و مثلا اون رو به FontStyle کنترل نسبت بدیم که هربار این ویژگی ها در تگ کنترل تکرار نشن .

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    فارسی کردن زبان کیبورد در SilverLight

    سلام.
    سوال قبلی ام جواب داده نشد.
    این مهم تره لطفا راهنمایی کنید.
    برای اینکه زبان جاری کیبورد در هنگام باز شدن صفحه فارسی بشه باید چکار کنم؟
    (با توجه به این که در سی شارپ از InputLanguage.CurrentInputLanguage استفاده می کنم.)
    مرسی

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار farashah_jalal
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یزد - تفت
    سن
    36
    پست
    148

    نقل قول: فارسی کردن زبان کیبورد در SilverLight

    سلام می تونی در محیط xaml این کد رو بنویسی.
    InputLanguageManager.InputLanguage="fa"

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: فارسی کردن زبان کیبورد در SilverLight

    نقل قول نوشته شده توسط farashah_jalal مشاهده تاپیک
    سلام می تونی در محیط xaml این کد رو بنویسی.
    InputLanguageManager.InputLanguage="fa"
    ببخشید ولی این صفت رو به چه کنترلی نسبت بدم . امتحان کردم نشناخت؟!

  17. #97

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام
    یه سوال آیا در Silverlight چیزی مثل تم و CSS وجود داره ؟چه طور میشه مثل دات نت گفت مثلاً تمامی باتنها که تو صفحه میزاریم همشون بک گراند مثلاً سبز فوت قرمز تاهوما با اندازه 13 داشته باشه که واسه هرکدوم تعریف نکنیم!!!
    مرسی

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار farashah_jalal
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یزد - تفت
    سن
    36
    پست
    148

    نقل قول: فارسی کردن زبان کیبورد در SilverLight

    نقل قول نوشته شده توسط AftaB66 مشاهده تاپیک
    ببخشید ولی این صفت رو به چه کنترلی نسبت بدم . امتحان کردم نشناخت؟!
    این کد رو ما در محیط xaml wpfمی نوشیم الان برام جالبه که در این جا کار نمی کنه

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار farashah_jalal
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یزد - تفت
    سن
    36
    پست
    148

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط Peysab مشاهده تاپیک
    سلام
    یه سوال آیا در Silverlight چیزی مثل تم و CSS وجود داره ؟چه طور میشه مثل دات نت گفت مثلاً تمامی باتنها که تو صفحه میزاریم همشون بک گراند مثلاً سبز فوت قرمز تاهوما با اندازه 13 داشته باشه که واسه هرکدوم تعریف نکنیم!!!
    مرسی
    می تونی از style ها استفاده کنی
    که style رو می تونی در محیط app.xamlبسازی
    این پست می تونه بهت کمک کنه.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ر-می-کنه

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: فارسی کردن زبان کیبورد در SilverLight

    نقل قول نوشته شده توسط farashah_jalal مشاهده تاپیک
    این کد رو ما در محیط xaml wpfمی نوشیم الان برام جالبه که در این جا کار نمی کنه
    !!!!
    یعنی راهی نیست؟!

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    متاسفم که چند روزیه نتونستم خدمت دوستان برسم و این برمیگرده به شلوغی سرم و حتما در مورد سوال قبلی دوست خوبمون آفتاب، در اولین فرصت مطالعه و با بدست آوردن علم و دانش کافی راهنمایی خواهم کرد.

    ولی در مورد سوال دومتون که واسه خودم هم نیاز شده بود باید عرض کنم که متاسفانه تو سیلور (حداقل تا حالا) ما به ای پی آی های سیستم دسترسی نداریم. و نمیتونیم زبان سیستم رو عوض کنیم. یعنی همون کاری که تو وین فرم میشه انجام داد.
    کاری که من کردم این بود که دور زدن انجام دادم که زیاد هم البته از نظر خودم خوب نبود و بعدش بیخیال شدم و فقط تو بعضی فیلدهای خاص تو کنترل های خاص خودمون ازش استفاده کردم این بود که کدهای اسکی کیبورد انگلیسی رو دریافت و با تناظری به کارکتر فارسی مربوط به اون سویچ میکردم. البته میگم زیاد هم خوب نیست چون کلید ترکیبی داریم، اگه زبان غیر انگلیسی میشد نقص داشت و الی آخر
    اگه باز هم بخواین میتونم، این کد رو بهتون یاد بدم و تقدیم کنم.

    ولی کلی گشتم و میشه گفت که راهی نیست. حداقل تا این ورژن سیلور که بشه زبان سیستم رو عوض کرد.

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: فارسی کردن زبان کیبورد در SilverLight

    یادم رفت بگم که در مورد استایلینگ هم از قضا خیلی امکانات خوب داریم تو تولباکس سیلور که باید تولیکیت رو نصب کنین و ما مجموعه کنترلهامون رو تو اون تگهای استایل شکل شمایل میدیم.

    در صورت نیاز، امر بفرمایین تا یه مثال تقدیم کنم.

  23. #103
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    17

    نقل قول: فارسی کردن زبان کیبورد در SilverLight

    سلام
    واقعا خیلی خیلی متشکرم
    اگر میشه کاربردهای استفاده شده از سیلور در سایت های بزرگ رو برام بفرستید .
    لینک سایت ها کافی است .
    بی زحمت اگر پروژه ی عملی کوچکی در حد فهم ما ابتدایی ها پیوست کنید ممنون می شم.

  24. #104
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    126

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام
    استاد عزیز جناب تقوای جو ، خسته نباشید و ازاین حرفا...
    و اما سوال:

    1-چگونه می توان یک شکل(مثلا مستطیل) را با ایونت های مورد نظر تعریف و بصورت پویا به تعداد نیاز در صفحه ترسیم کنیم؟(مثلا با کلیک یک دکه به نام btnDrawRect)
    2-محدودیت ترسیم این اشکال چه تعداد می باشد.بطور مثال آیا تا 10000 مستطیل کوچک (با ایونت ها)می توان در یک صفحه داشت؟
    متشکرم

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4


    سلام .
    در مورد سوال قبلی دوست خوبمون آفتاب، در اولین فرصت مطالعه و با بدست آوردن علم و دانش کافی راهنمایی خواهم کرد.
    ممنون ، من از راهنمایی farashah_jalal استفاده کردم و خوب بود .
    کدهای اسکی کیبورد انگلیسی رو دریافت و با تناظری به کارکتر فارسی مربوط به اون سویچ میکردم

    از این روشتون استفاده می کنم، تا ببینیم چی میشه . باز هم ممنون...

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام .
    اول بگم که واقعا ببخشید که من اینقدر سوال می پرسم . ولی من روشون کار کردم نشد.
    من میخوام روی یوزرکنترل سیلورلایتیم یک یوزر کنترل دیگه باز شه و یوزرکنترل زیرین همراه با صفحه aspx متعلق به آن fade بشه. از javascript استفاده کردم و تقریبا از این روش:http://blogs.silverlight.net/blogs/m...lverlight.aspxاستفاده کردم ( به این دلیل میگم تقریبا که ارور میده و نمی تونم کامل ازش استفاده کنم !!)
    در واقع نمیتونه صفحه منو رجیستر کنه.
    حالا من مشکل باز شدن یوزر کنترل دوم روی اولی رو حل کردم (مقداری که میخوام بهش بفرستم رو اینطور فرستادم :

    HtmlPage.Window.Invoke("USC2Name",id);

    و توی متد جاوااسکریپتی :

    var control = document.getElementById("<%=Loader.ClientID %>");
    control.InitParams +=
    ",id=" + Id;

    و توی کانستراکتور USC2 ازش استفاده می کنم . ولی موقعی که میخوام از دومی به اولی برگردم به id نیاز دارم ولی دیگه کانستراکتوری درکارنیست!!!
    بنابراین به متد [ScriptableMember ]نیاز دارم که کار نمی کنه !!!]
    ببخشید که توهم توهم شد!!
    لطفا راهنمایی کنید..
    آخرین ویرایش به وسیله AftaB66 : دوشنبه 06 دی 1389 در 14:33 عصر

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    احتمالا آقای تقوی جو سرشون خیلی شلوغه ...

  28. #108

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    برای اینکار نیازی به جاوا اسکریپت نیست شما فقط کافیه توی root صفحت 2 تا container داشته باشی یکی برای خود صفحه اصلی و یکی هم برای user control و قبل اینکه usercontrol رو اضافه کنی opacity مربوط به container صفحه اصلی رو 0 کن ...

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام . ممنون از راهنماییتون .
    ولی من زیاد متوجه نشدم ، تو این زمینه مبتدی ام.
    1- Root صفحه منظورتون همون صفحه اصلیه که از نوع سیلورلایتیه؟(من برای تمام صفحاتم از یوزرکنترل استفاده کردم)
    2- توی صفحه اصلی کانتینرهام رو به این صورت تعریف کردم :

    کد HTML:
    [LEFT]   <Grid x:Name="main" >
     
    <Grid x:Name="LayoutRoot" Background="White" ShowGridLines="True" Opacity="0" FlowDirection="RightToLeft">
     
            </Grid>[/LEFT]
     
    [LEFT]  <Grid x:Name="LayoutChild" Background="White" ShowGridLines="True" Opacity="0" Grid.Row="1" FlowDirection="RightToLeft">
     
            </Grid>[/LEFT]
     
    [LEFT]       </Grid>[/LEFT]
    3- Code Behind:

    private void btn_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    LayoutRoot.Opacity = 0;
    USCChild usc = new USCChild();


    LayoutChild.Children.Add(usc) ;

    LayoutChild.Opacity = 1;
    }



    با زدن دکمه یوزرکنترل اصلی محو میشه ولی یوزرکنترل دوم نمایش داده نمیشه !

    کدم ایراد داره ؟
    در ضمن نمیشه کاری کرد که صفحه اصلی تار بشه ؟(نه این که کلا نمایش داده نشه )
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله AftaB66 : یک شنبه 12 دی 1389 در 13:58 عصر

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام .
    مشکلات پست قبلیم تقریبا حل شد ( البته من می خواستم یوزکنترل زیرین transparent بشه ولی در این صورت کنترل هاش فعال می مونن که فکر می کنم باید تک تک اونها رو disable کنم)
    حالا زمانی که یوزکنترل دوم رو از بین می بریم (یا همون فرزند کانتینر موردنظر) یا Opacity اون رو صفر می کنیم ایونتی نداره که اجرا بشه (در یوزر کنترل اول ، یه چیزی مثل FormColsed تو winApp )؟؟؟

  31. #111

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط AftaB66 مشاهده تاپیک
    سلام .
    من می خواستم یوزکنترل زیرین transparent بشه ولی در این صورت کنترل هاش فعال می مونن که فکر می کنم باید تک تک اونها رو disable کنم
    برای اینکار یه border بساز با opacity=0.3 یا هر مقداری که صلاح بدونین ... بعد اینو بزار روی uc1 و زیر uc2 یعنی بین این2 تا اینجوری کنترل های uc1 غیر قابل دسترسی میشن ....

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نمی دونم منظورتون رو از
    اینو بزار روی uc1 و زیر uc2 یعنی بین این2 تا
    درست متوجه شدم یا نه

    کد HTML:
    <UserControl 
    Name="usc1"
    ">
    <Grid x:Name="LayoutRoot">
    <Grid x:Name="grUsc2 >
     
    <myApp:USCNew x:Name="usc2" />
    </Grid>
    <Border BorderThickness="5" Opacity="0.3" BorderBrush="#6964646C"/>
     
    <Grid x:Name="grusc1" Background="White" ShowGridLines="True" FlowDirection="RightToLeft" DataContext="{Binding}">
    کنترل های یوزرکنترل 1
    
    </Grid>
    </Grid>
    </UserControl>

    این که من نوشتم که کار نکرد ، اگه میشه بیشتر توضیح بدین. مرسی

  33. #113
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    28

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    salam mishe lotfaan tarigheie kaar ba chart va treebar ham tozih bedin?

  34. #114

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    background برای border بزارین درسته باید کار بکنه اینجوری ...
    button توی usercontrol2 هستش ...

    <Grid x:Name="LayoutRoot">
    <app:UC1/>
    <Border Background="Black" Opacity="0.6"/>
    <app:UC2 Width="300" Height="300" Margin="349,290,151,210" />
    </Grid>


    img1 --> بدون border
    img2 --> با border
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام.
    ممنون از راهنماییتون .
    ولی من مشکلم اینه که وقتی مثل شما عمل می کنم یعنی :
    اول usc1 بعد border و بعد usc2 اونوقت وقتی صفحه ام لود میشه usc1 غیر فعاله ، به نظرم به خاطر اینه که usc2 با opacity =0 روش قرار داره و بنابراین نمی تونیم دکمه مربوطه برای لود شدن usc2 که در usc1 قرار داره رو بزنیم . و و قتی هم که برعکس کدهاشون رو قرار میدم کنترل های usc2 فعال نمیشن بلکه فقط نمایش داده میشن . تنها با invisible کردن usc1 تونستم این کار رو انجام بدم که عملا transparent شدن usc1 اتفاق نمی افته !!!
    حالا نمی دونم تونستم منظورم رو بفهمونم؟!!

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    لطفا اگه کسی برا پست 110 این تاپیک نظری داره بگه ، خیلی بهش احتیاج دارم . آیا واقعا کاری که می خوام انجام بدم امکانپذیره ؟

  37. #117

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط AftaB66 مشاهده تاپیک
    سلام.
    ممنون از راهنماییتون .
    ولی من مشکلم اینه که وقتی مثل شما عمل می کنم یعنی :
    اول usc1 بعد border و بعد usc2 اونوقت وقتی صفحه ام لود میشه usc1 غیر فعاله ، به نظرم به خاطر اینه که usc2 با opacity =0 روش قرار داره و بنابراین نمی تونیم دکمه مربوطه برای لود شدن usc2 که در usc1 قرار داره رو بزنیم . و و قتی هم که برعکس کدهاشون رو قرار میدم کنترل های usc2 فعال نمیشن بلکه فقط نمایش داده میشن . تنها با invisible کردن usc1 تونستم این کار رو انجام بدم که عملا transparent شدن usc1 اتفاق نمی افته !!!
    حالا نمی دونم تونستم منظورم رو بفهمونم؟!!
    2 کار میتونین انجام بدین :
    1 - uc2 و border رو تو runtime به صفحه اضافه کنین .
    2 - برای uc2 و border :
    visibility=collapsed

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    مرسی از راهنماییتون exlord.
    درست شد ،border و یوزرکنترل به همراه کانتینرش رو در runtime ساختم .

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    اون موضوع تاپیک 110 رو هم حل کردم ، با استفاده از متد [scriptableMember] و remove کردن border و usc2، اگه توضیح خواستین بگین تا بگم.

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام.
    چرا این تاپیک سوت و کور شده ؟ دلیل خاصی داره ؟
    قرار نیست آموزش از طریق سوال و جواب ادامه پیدا کنه ؟!

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •