نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مطلب در رابطه با template

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خونه صفر حافظه(NULL)
    پست
    88

    مطلب در رابطه با template

    سلام
    کسی اطلاعی از اینکه template داخل C++‎‎ چی هست نداره؟

  2. #2

    نقل قول: مطلب در رابطه با template

    بصورت مختصر : قالب ها یا همون Template ها این امکان رو به برنامه نویس میده که از نوشتن متودهای

    اضافه با وظیفه ثابت ولی برای نوع های مختلف پرهیز کند ؛

    بعنوان مثال : شما فرض کنید یه تابعی نوشتید برای محاسبه میانگین تعدادی عدد صحیح ، حالا بجای

    اینکه دوباره همین متود رو واسه اعداد اعشاری بنویسین ، میتونید توسط Template ها یه تابع برای

    محاسبه میانگین نوشته و اون تابع رو واسه نوع های داده ای مختلف فراخوانی کنید .


    #include <iostream>
    #include <conio>
    template <class T>
    T Average(T num[],int n){
    T res=0;
    for(int i=0;i<n;i++)
    res+=num[i];
    return (res/n);
    }
    //========================
    int main(){
    int a[]={1,2,3};
    double b[]={1.5,2.75,3.45};
    cout<<"Average of ints : "<<Average(a,3)<<endl;
    cout<<"Average of doubles :"<<Average(b,3)<<endl;
    getch();
    }


    موفق باشید .






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •