نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: شی گرایی؟؟؟؟!!!!!

  1. #1

    شی گرایی؟؟؟؟!!!!!

    سلام دوستان
    من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم.
    چطور میشه برنامه ای نوشت که خطی رو رسم کنه و اون رو به عنوان شی داخل فرم بشناسه. یعنی یه چیزی عین button که دارای خاصیت باشه، دارای رویداد باشه و ....
    یعنی خط رو که رسم کرد، بشه انتخابش کرد و مثلا رنگش رو عوض کرد
    ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: شی گرایی؟؟؟؟!!!!!

    سلام دوست عزیز.
    شما باید یه کلاس تعریف کنی، مانند تمامی کلاس های دیگه. فقط اینجا باید Visual رو هم براش تعریف کنی. مثل تمامی کلاس های دیگه عمل کن.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خونه صفر حافظه(NULL)
    پست
    88

    نقل قول: شی گرایی؟؟؟؟!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط mohsensaghafi مشاهده تاپیک
    فقط اینجا باید Visual رو هم براش تعریف کنی.
    سلام
    منظورتون چیه؟
    اگه میشه یه مثال واسمون بزنین
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: شی گرایی؟؟؟؟!!!!!

    سلام
    دوست عزیز شما باید بدانید دو نوع کلی تصویر سازی داریم
    1-برداری مثل اتوکد
    2-بیتمپ(رستر) مثل Paint
    حالا باید اینو هم بدونید در نوع اول هر خط نقطه چند ضلعی و... که رسم شود به عنوان برداری در فایل ذخیره مشود و ماهیت هر کدام از آبجکت ها مستقل از بقیه آبجکت هاست.اما در روش دوم اجسام تنها یکبار رسم می شود و دیگر ماهیتی از خود ندارد و قابل تغییر نیستند
    حالا برای مشکل شما
    شما باید به روش برداری اجسامتون رو رسم کنید تا به فرض از کلاسی به نام Line (یا هرچی که شما نامگذاری کنید) نمونه هایی که رسم می کنید را کنترل کنید.
    عنوانتون رو هم بهتر انتخاب کنید
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •