نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    Question یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    سلام

    راهی هست که یه برنامه ی نوشته شده در Net.
    توی یه کامپیوتری که Framwork... نداره اجرا بشه

    راستش من به خاطر همین مساله برنامه هایی که برا خودم مینویسم رو توی VB6 مینویسم

    به خاطر اینکه احتمال میدم پخشش کنم و مثلا یه سیستمی ااونو نصب شده نداشته باشه...
    منظورمو که متوجه شدین...؟؟؟
    تشکر
    Eagle computer

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار DoDoklak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شهر 3500 ساله
    پست
    320

    نقل قول: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    خاطر همین مساله برنامه هایی که برا خودم مینویسم رو توی VB6 مینویسم
    خود برنامه نوشته شده با VB6 رو اگه ببری روی یک سیستم و RunTime های VB6 موجود نباشه کار نمیکنه.دقیقا مثل خود دات نت.

    ولی اگه میخوای برنامه های نوشته شده با دات نت رو روی سیستم دیگه ببری Setup خود دات نت میتونه فایلهای لازم رو جهت اجرا همراه کنه و در صورت لزوم انها رو نصب کنه (فلسفه ایجاد ستاپ برای همین مواقعه)

    ولی بازم اگر خیلی اصرار داری که برنامه بدون نیاز به نصب دات نت کار کنه میتونی از برنامه
    Xenocode Products
    استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    559

    نقل قول: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    خوب اگه بخوای برنامت بدون دات نت کار کنه که احتمالا باید شونصد تا برنامه نویس استخدام کنی ولی یه راه حل اینه که دات نت رو توی فایل نصب ضمیمه کنی که در صورت لزوم اونم نصب بشه


    نکته اخلاقی : بزن زنگو

  4. #4

    نقل قول: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    سلام .
    راستش من به خاطر همین مساله برنامه هایی که برا خودم مینویسم رو توی VB6 مینویسم
    اين حرف شما مطمئنا تا 1 سال ديگه قديمي ميشه . چون با فراگير شدن ويندوزهاي ويستا و مخصوصا 7 در ايران ديگه نيازي نيست حتي دات نت فريم ورك رو به سيستم كاربر مقصد انتقال بديم . چون در اين سري از ويندوزها دات نت فريم ورك به صورت پيش فرض نصب ميشه .
    موفق باشيد ........
    آخرین ویرایش به وسیله Netsky : سه شنبه 14 اردیبهشت 1389 در 14:43 عصر

  5. #5

    نقل قول: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    نقل قول نوشته شده توسط DoDoklak مشاهده تاپیک
    خود برنامه نوشته شده با VB6 رو اگه ببری روی یک سیستم و RunTime های VB6 موجود نباشه کار نمیکنه.دقیقا مثل خود دات نت.

    ولی اگه میخوای برنامه های نوشته شده با دات نت رو روی سیستم دیگه ببری Setup خود دات نت میتونه فایلهای لازم رو جهت اجرا همراه کنه و در صورت لزوم انها رو نصب کنه (فلسفه ایجاد ستاپ برای همین مواقعه)

    ولی بازم اگر خیلی اصرار داری که برنامه بدون نیاز به نصب دات نت کار کنه میتونی از برنامه
    Xenocode Products
    استفاده کنی
    Xenocode Products چیه؟ میشه یه ذره توضیح بدین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار DoDoklak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شهر 3500 ساله
    پست
    320

    نقل قول: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    Xenocode Products چیه؟ میشه یه ذره توضیح بدین؟
    یک نرم افزار Fuscator است که سورس فایل exe شما رو قفل میکنه نا کسی نتونه با استفاده از یک سری نرم افزاز Deassambler سورس شما رو بخونه

    و یک قابلیت ویژه هم داره که میتونه فایل exe شما رو از دات نت تبدیل Win32 کنه که بدون نیاز به نصب دات نت همه جا کار کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    39
    پست
    469

    نقل قول: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    نقل قول نوشته شده توسط DoDoklak مشاهده تاپیک
    یک نرم افزار Fuscator است که سورس فایل exe شما رو قفل میکنه نا کسی نتونه با استفاده از یک سری نرم افزاز Deassambler سورس شما رو بخونه

    و یک قابلیت ویژه هم داره که میتونه فایل exe شما رو از دات نت تبدیل Win32 کنه که بدون نیاز به نصب دات نت همه جا کار کنه
    سلام
    اگه می شه یک کم بیشتر توضیح بدید.
    1- این نرم افزار رو باید از کجا بگیریم؟
    2- واقعا اگه همچین نرم افزار خوبی وجود دارد چه نیازی به ساخت ستاپ با VS یا INSTALSHID هست؟
    3- واقعا همه موارد لازم دات نت رو نصب خواهد کرد؟

    اگه یک مثال انجام شده با این نرم افزار رو بزاری که دیگه خیلی دمت گرمه!!!!!!!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار DoDoklak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شهر 3500 ساله
    پست
    320

    نقل قول: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    - این نرم افزار رو باید از کجا بگیریم؟
    کرک شدش تو اینترنت موجوده

    2- واقعا اگه همچین نرم افزار خوبی وجود دارد چه نیازی به ساخت ستاپ با VS یا INSTALSHID هست؟
    با توجه به اینکه ویندوزهای جدید دات نت رو ساپورت میکنن شاید همچین ویژگیی زیاد مهم نباشه

    در ضمن استفاده از این روش دوتا اشکال داره
    1-حجم فایل exe زیاد میشه که باعث کند شدن کار میشه
    2-در بعضی مواقع دچار خطاهایی میشه
    در کل استفاده از این روش زیاد قابل اطمینان نیست.البته شاید بدون مشکل هم کار کنه
    3- واقعا همه موارد لازم دات نت رو نصب خواهد کرد؟
    تقریبا بله و مشکلی به اونصورت نیست به غیر حالت بالا که ذکر شد

    در تصویر زیر میتونید یه نمونهاز اونو ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (93.9 کیلوبایت, 33 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله DoDoklak : پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389 در 10:46 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    39
    پست
    469

    نقل قول: یک سوال کوچک اما بزرگ درباره پروژه ای Net.

    سلام
    فکر می کنم با توجه به اینکه ویندوزهای جدید دات نت رو به صورت پیش فرض دارند دیگه نیازی به این موارد نباشه و فقط باید یک ستاپ ساده با اینستالشید بسازیم تا exe ها رو کپی کنه. فعلا که از ویندوز 7 استقبال شده امیدوارم هر چه زودتر از xp خلاص بشیم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •