نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: جمع بر روی ساعت

  1. #1

    جمع بر روی ساعت

    سلام دوستان.
    بر روی ساعت دریافتی از سیستم میشه عملیات جمع انجام داد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    سلام
    فکر می کنم با timespan میشه

  3. #3

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    بهتره سوالمو اینجوری بپرسم.من دارم یه برنامه برای مطب مینویسم .میخوام منشی زمان شروع ویزیت و مدت زمان ویزیت را وارد کند بعد برنامه زمان ویزین نفر بعدی را مشخص کند

  4. #4

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    کسی نیست کمک کنه!!!

  5. #5

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    میتونیاز توابع datetime استفاده کنی

  6. #6

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    از کدوم خاصیتش ؟

  7. #7

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    از دو متغیر استفاده کن مثلا یکی starttime و یکی دیگه endtime که هر دو شی از تابع DateTime هستند

  8. #8

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    میشه بیشتر توضیح بدی؟

  9. #9

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    آقا این تابع timespan فقط کم میکنه !!من میخوام یه ساعتو با یه ساعت دیگه جمع کنم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: جمع بر روی ساعت


    /* Read the initial time. */
    DateTime startTime = DateTime.Now;
    Console.WriteLine(startTime);

    /* Do something that takes up some time. For example sleep for 1.7 seconds. */
    Thread.Sleep(1700);

    /* Read the end time. */
    DateTime stopTime = DateTime.Now;
    Console.WriteLine(stopTime);

    /* Compute the duration between the initial and the end time. */
    TimeSpan duration = stopTime - startTime;
    Console.WriteLine(duration);


    منبع:http://www.codersource.net/microsoft...time-in-c.aspx

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: جمع بر روی ساعت

    سلام دوست عزیز.
    اگر کلاست توابعی مثل SetSec یا SetMin داشته باشه باید این مقادیر رو با استفاده از توابع getSec بگیری و با مقداری که می خوای جمع کنی و با استفاده از Set مقدار رو به شیء ت اصافه کنی.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •