نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: قفل سی دی

  1. #1

    قفل سی دی

    سلام دوستان
    اگه کسی تا حالا تو دلفی قفل نوشته لطفا منو راهنمایی کنه یا اگر منبعی در این مورد داره به ما هم معرفی کنه
    با تشکر
    رامین

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    فکر کنم اگر سریال نامبر سی دی را بر روی یک فایل بنویسید و در خود سیدی به همراه برنامه کپی کنید و در زمان اجرا آن را چک کنید ( با بدست آوردن سریال نامبر خود سی دی در برنامه)
    فکر کنم قفل خیلی محکمی بشود .البته من خودم امتحان نکردم. :P

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    وقتی کپی سی دی به سی دی انجام بشه ، همه ی مشخصات دو تا سی دی مثل هم می شه ، حتی سریال نامبر سی دی :?

  4. #4
    دوستان سلام
    با تشکر از زاهنمایی هایتان. چطور میشه سریال نامبر سی دی را به دست آورد

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    تابع <span dir=ltr>GetVolumeInformation()</span> را یک نگاهی بنداز.

  6. #6
    ببین این بدردت میخوره

    function GetDiskSerialID&#40; cDriveName &#58; char &#41; &#58; DWord;
    var
    dwTemp1, dwTemp2 &#58; DWord;
    begin
    GetVolumeInformation&#40; PChar&#40; cDriveName + '&#58;\' &#41;, Nil, 0,
    @Result, dwTemp2, dwTemp2, Nil, 0 &#41;;
    end;

    // for test

    Form1.Caption &#58;= IntToStr&#40; GetDiskSerialID&#40; 'E' &#41; &#41;;

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط Behzad_Asharkhan
    ببین این بدردت میخوره

    function GetDiskSerialID&#40; cDriveName &#58; char &#41; &#58; DWord;
    var
    dwTemp1, dwTemp2 &#58; DWord;
    begin
    GetVolumeInformation&#40; PChar&#40; cDriveName + '&#58;\' &#41;, Nil, 0,
    @Result, dwTemp2, dwTemp2, Nil, 0 &#41;;
    end;

    // for test

    Form1.Caption &#58;= IntToStr&#40; GetDiskSerialID&#40; 'E' &#41; &#41;;
    با سلام خدمت شما دوست عزیز اگر برنامه اماده ای در مورد خواندن سریال سی دی دارید لطفا برای من بفرستید
    با تشکر
    :D :) 8) :lol: :? :shock: :cry:

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    خوب آقا جان، قوره نشده میخوای انگور شی؟

    بجای تلاش برای قفل نوشتن بهتره اول دستور زبان دلفی رو یاد بگیری.

    برای استفاده از کد فوق کافی است هر جا که میخواهی سریال را بدست بیاوری از کدی که در قسمت <span dir=ltr>//for test</span> نوشته شده استفاده کن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •