نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

  1. #1

    Smile چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    سلام
    توی Codevision 2 کتابخانه های کار با حافظه های SD و استفاده کردن از FAT اضافه شده ،ولی توی پنجره CodeWizardAVR در این مورد چیزی چیدا نکردم !

    1.توی پنجره CodeWizardAVR میشه یک مموری SD اضافه کرد؟
    2.مموری رو به کدوم پورت ها باید بزنم ؟
    3.آیا برای کار کردن با مموری باید از وقفه ها استفاده کنم ؟

    می خوام برنامه ای بنویسم که بتونه لیست فایل ها رو در بیاره ، فایل های انتخابی رو حذف کنه و ... .این توابع توی کتابخانه FAT هست، ولی نمی دونم چطور باید مموری رو به ATmega128 وصل کنم و باهاش کار کنم !

    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    تو همون کد ویژن اگه تو قسمت index <help بزنید sd راهنمای کامل اتصال به مبکرو میاد .
    کلا کتابخونه fat رو همه از یه رفنرس استفاده کردن . همون سایت elmchan . تو اونجا برای کامپایلر winarm کد رو نوشته و سازندگان codevision از اون استفاده کردن .

    1. نه
    2. به پایه های مربوط به spi باید وصل کنید (mosi ,miso ,sck ,...)
    3. نه

  3. #3

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    خیلی متشکرم
    چون هنوز نتونستم برد رو راه بندازم، فعلا می خوام برنامه رو تو Proteus تست کنم
    ولی نمی دونم اونجا چطور Card Reader رو وصل کنم !

    این چیزیه که Codevision میگه :





    ولی توی Proteus پایه های سوکت MMC خیلی کم تره !!! :



    این پایه ها باید به کجا وصل بشن ؟؟؟
    تو Proteus پایه Clock داریم ولی توی Codevision حرفی از کلاک نزده

    متشکرم

  4. #4

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    mmc رو 2 جور میشه راه انداخت . یکی از طریق spi هست و یکی دیگه استفاده از ds conroller یا همچین چیزی هست (اسمش یادم نیست) . با میکرو کنترلر های avr فقط میشه از طریق spi به mmc/sd وصل شد چون اون دومیه رو نداره.

    di,do رو باید به mosi,miso وصل کنید ، sck رو هم به clock .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    خیلی متشکرم ..
    تست می کنم و حتما نتیجه رو خبر می دم :)

    ولی پس قضیه این تنظیمات چیه ؟



    متشکرم

  6. #6

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    خیلی متشکرم

    من کلا می خوام لیست فایل ها رو بخونم و محتوای فایل های txt رو ببینم ولی نمی تونم از مثال های Codevision سر در بیارم

    حافظه رو اینجوری وصل کردم :



    اینم تنظیمات Codevision :



    ولی دیگه باید چکار کنم ؟
    اگه ممکنه یک کد واضح و گویا بهم بدین تا روشن بشم

    متشکرم

  7. #7

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    سلام
    آیا لازمه برای قطع کردن ارتباط کارت حافظه کار خاصی بکنیم ؟ مثل Safety Remove توی ویندوز!
    می ترسم بیخودی حافظه رو بسوزونم

  8. #8

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    برای ارتباط با حافظه این کد رو نوشتم :

    FATFS *fs;
    FRESULT res;
    FILINFO fno;
    res = f_mount(0,fs);
    if (res != 0)
    {
    lcd_clear();
    lcd_gotoxy(0,0);
    lcd_putsf("drive number invalid.");
    }
    else
    while (1)
    {
    unsigned long int fre_clust;
    char *string;
    res= f_getfree("", &fre_clust, &fs);
    lcd_gotoxy(0,0);
    lcd_puts(error_msg[res]);

    delay_ms(200);
    };
    }

    که این لرور رو میده :
    FR_NOT_ENABLED
    اینم توضیح Error :

    The logical drive has no work area.

    اینم راهنمای دستور :
    http://elm-chan.org/fsw/ff/en/getfree.html

    فکر می کنید مشکل از کجاست ؟
    متشکرم

  9. #9

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    کد رو اصلاح کردم ... حالا کار می کنه

    FATFS fat,*pfat;
    FRESULT res;

    pfat = &fat;

    res = f_mount(0,pfat);
    if (res != 0)
    {
    lcd_clear();
    lcd_gotoxy(0,0);
    lcd_putsf("drive number invalid.");
    }
    else
    {
    unsigned long free_clust;
    char *strtemp;

    res= f_getfree("0:/", &free_clust, &pfat);
    if (! res)
    {
    lcd_clear();
    lcd_gotoxy(0,0);
    sprintf(strtemp,"%e Clusters Free",res);
    lcd_puts(error_msg[res]);
    }
    else
    lcd_puts(error_msg[res]);
    }


    while (1);

    موفق باشید

  10. #10

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    خیلی متشکرم
    کار من که راه افتاد

    برای همین تصمیم گرفتم یک آموزش فارسی برای کار با دستورات کتابخانه CodeVisionAVR 2 بنویسم.خوشحال میشم اگه نظر بقیه رو هم برای بهتر شدنش بدونم

    http://ariapedia.ir/forum/topicseen/...04.msg690.html

    متشکرم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط rostamiani مشاهده تاپیک
    خیلی متشکرم
    کار من که راه افتاد

    برای همین تصمیم گرفتم یک آموزش فارسی برای کار با دستورات کتابخانه CodeVisionAVR 2 بنویسم.خوشحال میشم اگه نظر بقیه رو هم برای بهتر شدنش بدونم

    http://ariapedia.ir/forum/topicseen/...04.msg690.html

    متشکرم

    دوست عزیز اگه ممکنه آخرین نسخه PDF خودتو توی همین سایت آپلود کن تا همه بتونن به راحتی ازش استفاد کنن
    ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار roohola2434
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    هرمزگان
    پست
    115

    نقل قول: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟

    اگه میشه کل دستوراتی که در کتابخانه sd کدویژن است رو بگین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •