صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 96

نام تاپیک: عکسی از desktop ویندوزتون

  1. #1

    عکسی از desktop ویندوزتون

    سلام

    خیلی دوست دارم desktop ویندوزتون رو ببینم

    طرز icon ها و تعدادشون
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    سلام: به نظرم پست جالبی میتونه باشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    يك دسكتاپ بهم ريخته ! بي نظم و از نوع برنامه نويس

    http://up.iranblog.com/Files/23d5d46410c24dc59c69.jpg
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  4. #4

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون


  5. #5

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    يك دسكتاپ بهم ريخته ! بي نظم و از نوع برنامه نويس

    http://up.iranblog.com/Files/23d5d46410c24dc59c69.jpg
    آقا میز کار آندرس هلزبرگ هم اینطوری نیست !

  6. #6

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون


    سیلور عزیز , میشه عکس پس زمینه تو برامون آپ کنی؟ خیلی قشنگه!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (99.5 کیلوبایت, 208 دیدار)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون



    میز کار به این می گن خلوت ، خلوت راحت باعث سر در گمی هم نمی شه...

    اینم که عکسش اون پشته عشق منه ( نگاه چپ بش کنی %$#@#^) Ford Mustang GT

  8. #8

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    حالا درسته بخش آزاده . اما حداقل یه موضوعی مطرح کنید یه ذره هم ارزش علمی هم داشته باشه . دیدن دسکتاپ دیگران چیش جالبه آخه !
    کمی تا حدودی ! جالبه!
    شما زیاد سخت نگیر!
    ( میگن میزکار مجازی یه برنامه نویس منحصر به فرده! ببینیم واقعیت داره یا نه! )

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار behnam-s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    CPU
    پست
    207

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    محیطی منظم و خلوت!

  10. #10

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    سیلور عزیز , میشه عکس پس زمینه تو برامون آپ کنی؟ خیلی قشنگه!
    چرا نمیشه ، این عکس مورد علاقه من هست و حدود 1 سال هست که عکس پشت زمینه میز کارم هست :
    http://www1.upic.ir/images/khd9rqcpo8v8wu2zj44.jpg

  11. #11

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    ممنون سیلور عزیز!
    واقعا زیباست! الآن انداختم به عنوان بکگراندم!
    دستت درد نکنه!

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    سلام
    پست جالبی بود!!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13
    کاربر جدید آواتار rezamoini
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    33
    پست
    8

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-s مشاهده تاپیک
    محیطی منظم و خلوت!
    خیلی خوشحالم بلاخره کسیرو دیدمmacداره
    منم snow leopardپس زمینمه

  14. #14

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    می دونی ارزش علمی این کار چیه ؟ با این کار از هر icon می شه هزار تا چیز فهمید

    اینم برای من
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (88.9 کیلوبایت, 82 دیدار)
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  15. #15

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    می دونی ارزش علمی این کار چیه ؟ با این کار از هر icon می شه هزار تا چیز فهمید

    اینم برای من
    سلام
    انصافاٌ کپی رایت رو ترکوندی!!

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    0

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    این هم میزکار یه برنامه نویس ترم دومی. ناگفته نماند که ایده اش رو از توی یه سایتی گرفتم اما تمام طراحیش پای خودم بود. (ببخشین اگه صورتم رو حذف کردم)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    بدون شرح..........
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    سلام
    انصافاٌ کپی رایت رو ترکوندی!!
    ّبه جر VMware Workstation , C++‎Builder 2010,IDA 5.2
    بقیش free هستش
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  19. #19

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    ّبه جر VMware Workstation , C++‎‎Builder 2010,IDA 5.2
    بقیش free هستش
    سلام
    منم دقیقاً منظورم همین بود..........

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    اینم دسکتاپ من
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  21. #21

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    سلام
    منم دقیقاً منظورم همین بود..........
    به جای VMware از virtual box استفاده میکنم

    IDA =>Immunity Debugger

    و C++‎ builder هم DevC++‎
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  22. #22

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    سلام
    این هم دسکتاپ من
    از شورت کات تو دستکتاپ متنفرم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    اینم صفحه من
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  24. #24

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    راستی بچه ها تم های مخفی ویندوز سون رو فعال کردید؟ آفریقا و کانادا و استرالیا و.....؟؟
    عکس هاش فوق العادست.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    background زو الان تغییر دادم.
    http://www.inselpix.com/images/Behrooz/desktop.jpg

  26. #26
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    4

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    راستی بچه ها تم های مخفی ویندوز سون رو فعال کردید؟ آفریقا و کانادا و استرالیا و.....؟؟
    عکس هاش فوق العادست.
    تم های مخفی؟

  27. #27

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    تم های مخفی؟
    بله.........

  28. #28

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    اینم ماله من!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  29. #29
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    4

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    بله.........
    می شه بیشتر توضیح بدین؟ در مورد تم مخفی. راستش من خیلی وقته سون دارم اما چیزی از این چیز نمی دونم!

  30. #30

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط RFA.AREF مشاهده تاپیک
    می شه بیشتر توضیح بدین؟ در مورد تم مخفی. راستش من خیلی وقته سون دارم اما چیزی از این چیز نمی دونم!
    سلام
    در پنجره Folder Options به تب View برو و تیک گزینه Hide protected operating system files را بردارید و Yes را انتخاب کن. بعدپنجره را OK کن
    مسیر C:/Windows/Globalization/MCT برو.
    در این مسیر 5 فولدر میبینی. این 5 فولدر متعلق به 5 تم مخفی هستندبه دلخواه وارد یکی از پوشه ‏ها بشو. بعدش به فولدر Theme برو و بر روی فایل موجود در آن دو بار کلیک کن.
    تم مورد نظر انتخاب شده و در حافظه ویندوز ذخیره شده .این کار را در هر 5 فولدر بده.
    حالا در صورتی که بر روی فضای خالی از صفحه دسکتاپ راست کلیک کنی و Personalize را انتخاب کنی در قسمت My Themes این 5 تم جدید را میبینی. با کلیک بر روی هر کدام تم مورد نظر انتخاب می‏شه
    ----------
    تم ها رو ول کن، عکس ها رو بچسب. خدایی دوربین بوده!

  31. #31
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    4

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    تم ها رو ول کن، عکس ها رو بچسب. خدایی دوربین بوده!
    جالبه، ممنون! چه چیزایی توی سون هست و ما نمی دونیم!

  32. #32

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    بحث جالبیه . اینم دسکتاپ من ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  33. #33

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    سلام
    در پنجره Folder Options به تب View برو و تیک گزینه Hide protected operating system files را بردارید و Yes را انتخاب کن. بعدپنجره را OK کن
    مسیر C:/Windows/Globalization/MCT برو.
    در این مسیر 5 فولدر میبینی. این 5 فولدر متعلق به 5 تم مخفی هستندبه دلخواه وارد یکی از پوشه ‏ها بشو. بعدش به فولدر Theme برو و بر روی فایل موجود در آن دو بار کلیک کن.
    تم مورد نظر انتخاب شده و در حافظه ویندوز ذخیره شده .این کار را در هر 5 فولدر بده.
    حالا در صورتی که بر روی فضای خالی از صفحه دسکتاپ راست کلیک کنی و Personalize را انتخاب کنی در قسمت My Themes این 5 تم جدید را میبینی. با کلیک بر روی هر کدام تم مورد نظر انتخاب می‏شه
    ----------
    تم ها رو ول کن، عکس ها رو بچسب. خدایی دوربین بوده!
    از چه ورژنی از 7 استفاده میکنید ، من نسخه Windows 7 Home Perimum اورجینال رو دارم ولی در پوشه Globalization خبری از MCT نیست .

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    تصحيح ميکنم Home هم اين قابليت رو داره فقط نميدونم چرا وقتي دفعه اول تيک Hidden رو برداشتم کار نکرد ولي بعد از يه restart فولدر رو نشون داد .عجب عکسايي ....
    آخرین ویرایش به وسیله DAMAVAND : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 در 08:43 صبح

  35. #35
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    4

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    از چه ورژنی از 7 استفاده میکنید ، من نسخه Windows 7 Home Perimum اورجینال رو دارم ولی در پوشه Globalization خبری از MCT نیست .
    مال من که 7ultimate بود که داشت. توجه داشته باشین که پوشه MCT مخفی هست یعنی باید از همون مسیر قابلیت نمایش فایلهای مخفی رو فعال کنین. در غیر این صورت قابل مشاهده نیست!

  36. #36

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط DAMAVAND مشاهده تاپیک
    تصحيح ميکنم Home هم اين قابليت رو داره فقط نميدونم چرا وقتي دفعه اول تيک Hidden رو برداشتم کار نکرد ولي بعد از يه restart فولدر رو نشون داد .عجب عکسايي ....
    تائید میشه ، پیدا کردمش ، اون عکس فیله و اون عکسی که از درخت های ماداگاسکار بود فوق العاده هستن .

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    خدمت شما...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    سلام
    این هم دسکتاپ من
    از شورت کات تو دستکتاپ متنفرم.
    سلام
    من عاشق اين بك گراندتون شدم ميشه عكس اصلي رو آپلود كنين ... ممنون

  39. #39

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    جالبه!
    این عکسا نشون میده دوستان برنامه نویس آپدیتند و از 7 هم استفاده میکنند!

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: عکسی از desktop ویندوزتون

    این هم desktop
    notebook من
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •