نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اگه صفحه 1024*768 نبود. فایل اکسس اجرا نشه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    104

    Tick اگه صفحه 1024*768 نبود. فایل اکسس اجرا نشه؟

    سلام
    فکر کنم منظورم رو توی سوال فهمیدید:
    تمام ابزار استفاده شده در پروژه من بر اساس رزولیشن 1024*768 تنظیم شده است .حالا می خوام وقتی برنامه اجرا میشه اول صفحه نمایش رو چک کنه که اگه از مقدار مذکور بالاتر یا پایین تر بود، یا برنامه اجرا نشه و خطا بده و یا خود صفحه نمایش رو به گرافیک مذکور تغییر بده:

  2. #2
    سلام
    یک سری به قسمت vb بزنید و مبحثی با عنوان گرافیک را پیدا کنید کدهای لازم را می توانید پیدا کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    104
    فکر کنم منظورتون، همین قسمت ذیل الذکره. ولی اونجا چیزی پیدا نکردم:
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=26004

  4. #4
    راستش تااونجایی که من یادم هست کد vb ان را قبلا از همین بخش vb دانلود کردم و می دونم که یکی از بچه های اون بخش این کد را ارسال کرده بود به هر حال من این کد را داخل mdb اوردم وبراتون اینجا گذاشتم این فایل ابعاد صفحه را به 600*800 تبدیل می کنه بقیه تنطیمها و اصلاحاتش با خودتون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    104
    سلام دوستان
    خیلی متشکرم

  6. #6

    SystemInformation.WorkingArea

    vb7 اینه ببین میتونی استفاده کنی
    البته تو vba , vb6 هم همینه فقط باید بیینی si اونجا چی شده ؟

    تو فرم لود کد vb6 زیر رو تغییر بده
    100% جواب میده

    کامنت : Dim si As SystemInformation

    If SystemInformation.WorkingArea.Width >= 1024 Then

    EndIf

    یا
    If SystemInformation.WorkingArea.Height >= 768 Then

    EndIf

    یا از
    VirtualScreen
    استفاده کن
    آخرین ویرایش به وسیله habil_57 : یک شنبه 06 آبان 1386 در 13:38 عصر دلیل: کامل

تاپیک های مشابه

  1. اگه رزولیشن 1024*768نبود.اخطاربده
    نوشته شده توسط amrabady در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 07:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •