نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: replace در پنجره دیالوگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    replace در پنجره دیالوگ

    با سلام
    ببخشید من توی فرمم قسمت دیالوگ تعریف کردم پنجره save باز بشه و یه فایل ساخته میشه
    حالا میخام اگه هم نام این فایل وجود داشت یه پیغام بده که بتونم اگه خاستم replace کنم یا نه

  2. #2

    نقل قول: replace در پنجره دیالوگ

    سلام .
    من الان ديگه خيلي وقته كه با ويبي 6 كار نميكنم ولي اين كد رو نوشتم . فكر كنم درست كار كنه . البته ويبي نداشتم تست كنم .
    Dim FSO As New FileSystemObject
    cmd1.ShowSave
    If FSO.FileExists(cmd1.FileName) = True Then
    Dim RES As String

    RES = MsgBox("Do You Want Replace it?", vbYesNo)
    If RES = vbYes Then
    MsgBox "saved"
    End If
    End If

    موفق باشيد ........

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    نقل قول: replace در پنجره دیالوگ

    سلام ببخشید کدو کجا باید قرار بدم در ضمن این قسمت کد ارور میده Dim FSO As New FileSystemObject

  4. #4

    نقل قول: replace در پنجره دیالوگ

    سلام دوست عزيز .
    ببين اين كد رو بايد درقسمتي كه ميخايد عمليات ذخيره سازي رو شروع كنيد ، بگذاريد . مثل يه دكمه ميزاريد واسه Save كردن فايل . همونجا اين كد رو بزاريد .
    در مورد FSO هم بايد از منوي Project گزينه Reference رو بزنيد و تيك اين گزينه يعني Microsoft Scripting Runtime رو بزنيد .
    مشكل حل ميشه .
    موفق باشيد ..............

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: replace در پنجره دیالوگ

    سلام دوست عزیز .

    روش netsky عزیز هم درسته اما اگه میخوای از fso استفاده نکنی، از کد زیر استفاده کن :

    Private Declare Function PathFileExists Lib "shlwapi.dll" Alias "PathFileExistsA" (ByVal pszPath As String) As Long

    Private Sub cmdsave_Click()
    cmd1.ShowSave
    If CBool(PathFileExists(cmd1.FileName)) = True Then
    Dim RES As String
    RES = MsgBox("Do You Want Replace it?", vbYesNo)
    If RES = vbYes Then
    MsgBox "saved"
    End If
    End If
    End Sub


    موفق باشید .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •