نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تعويض تاريخ سيستم در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    تعويض تاريخ سيستم در برنامه

    من ميخوام تاريخي كه ميگيرم تاريخ سيستم نباشه اما هر كاري ميكنم سال و ماهي كه من ميدم قبول نميكنه..
    يعني
    ميخوام تاريخي كه به شمسي تبديل ميكنم از تاريخ سيستم نگيرم يك تاريخ ميلادي خودم بهش بدم.
    براي بدست آوردن تاريخ ميلادي مورد نظر بايد چكار كنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: تعويض تاريخ سيستم در برنامه

    نمی دونم تو از چی استفاده کردی ولی باید این رو بنویسی

    Label1.Text = Datesh.GetYear(Date.Now) & "/" & Datesh.GetMonth(Date.Now) & "/" & Datesh.GetDayOfMonth(Date.Now)

    بجای Date.Now عدد مورد نظرت رو بنویس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: تعويض تاريخ سيستم در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط iman_me مشاهده تاپیک
    نمی دونم تو از چی استفاده کردی ولی باید این رو بنویسی

    Label1.Text = Datesh.GetYear(Date.Now) & "/" & Datesh.GetMonth(Date.Now) & "/" & Datesh.GetDayOfMonth(Date.Now)

    بجای Date.Now عدد مورد نظرت رو بنویس
    datesh كجا هست؟ من هرچي زدم نبود..

    بعدم جز datetime now زمان ديگه اي نميگيره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: تعويض تاريخ سيستم در برنامه

    بجاي date time now چه چيزي بايد بزارم؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: تعويض تاريخ سيستم در برنامه

    سلام دوست عزیز
    یه متغیر از نوع DateTime تعریف کنید .
    بعدش مقدار تاریخ میلادی خود را به اون نسبت بدید و از کد بالا استفاده کنید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: تعويض تاريخ سيستم در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط amirghazali مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    یه متغیر از نوع DateTime تعریف کنید .
    بعدش مقدار تاریخ میلادی خود را به اون نسبت بدید و از کد بالا استفاده کنید .
    نمي دونم چرا بجاي datet ime هر مقداري بدم نميشه
    مثلا
    datetime dt;
    dt.getyear(2013);
    از عددي كه وارد مي كنم ايراد ميگيره.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: تعويض تاريخ سيستم در برنامه

    بزار کل کد رو واست بزارم که راحتشی ای بابا

    System.Globalization.PersianCalendar s = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime a = new DateTime();
    a =DateTime.Parse("1991,7,19");
    label1.Text = Convert.ToString(s.GetYear(a) + "/" + s.GetMonth(a) + "/" + s.GetDayOfMonth(a));


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: تعويض تاريخ سيستم در برنامه

    خدا خيرت بده مرسي...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •