صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 54

نام تاپیک: دستگاه های کارت خوان MiFare

  1. #1

    دستگاه های کارت خوان MiFare

    با سلام و خسته نباشید


    دوستان در این قسمت سوالاتون رو درباره کد نویسی دستگاه های مای فر در این قسمت قرار بدن
    یا اگر مقاله یا موضوعی جدید دارن در اینجا بیان کنند.



    -------------------------------(به روز رسانی شده)
    سلام
    اینم از سورسی که قولش رو داده بودم
    (این سورس فقط در راستای افزایش سطح علمی کاربران فارسی است.پس فقط ایده گرفتن مجازه است و هرگونه استفاده دیگر مجاز نمی باشد)
    برنامه با V.S 2010
    پایگاه داده Sql Server 2008
    اسکین فرم ها DotNetBar

    پسورد فایل ها: sadeghsedghi

    منتظره انتقادات و نقطه نظراتتون هستم

    --------------------------------------------------------------------------------------
    کتاب های فارسی Asp.Net
    سورس نرم افزار حضور غیاب با دستگاه کارت خوان MiFare
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : دوشنبه 31 مرداد 1390 در 00:12 صبح

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    5

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام .
    من می خوام توی برنامم که با دلفی نوشته شده از روی کارت مایفر بخونم . روی کارت اطلاعات دانشجو نوشته شده ومن به شماره دانشجویی نیاز دارم.
    لطفا منو راهنمایی کنید . اطلاعات زیادی در مورد این کارت ها ندارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare


  4. #4

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام

    من با دلفی کار نکردم

    یک سری کلاسه تویه سایت گذاشتمشون
    ببنید به دردتون می خوره؟

    اگر لازم شد بگید توضیح می دم




    --------------------------------------------------------------------------------------
    کتاب های فارسی Asp.Net
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : یک شنبه 21 شهریور 1389 در 22:47 عصر

  5. #5

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام

    خسته نباشید

    دوستان عزیز فکر می کردم زیاد بازدید شه از این پست!!!!

    فکر کردم یک سورس کامل بزارم دوستان علاقه مند بشن و سوال بپرسن

    و حداقل سورس به دردشون بخوره و مارو دعا کنن

    منتظره انتقادات سازندتون هستم





    --------------------------------------------------------------------------------------
    کتاب های فارسی Asp.Net
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : یک شنبه 21 شهریور 1389 در 22:48 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام
    شناسايي كارت را كه ميزنيم كارت را شناسايي نميكند
    بعضي از groupBox دكمه خروج ندارند
    نوشتن بصورت عادي در Bluck هاي 3و7و11و15و19و23و27و31و35و39و43و47و51و 55و59 باعث سوختن SECTOR همان Bluck ميشود
    منوي سوزاندن كارت عمل نميكند
    لطفا قسمت شناسايي كارت را فعال نماييد تا موردي ديگر بود عنوان كنم

  7. #7

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام از همه دوستان

    مسئله من در مورد کارت های mifare نیست بلکه برای کارت های بانکی مظاهم شدم

    من روی یک پروژه کار میکنم و میخواهم که از روی دستگاه های کارت خوان بانک ها مشتری بتواند پول خود را حساب کند میخواهم موقعی که کارت را میکشد و رمز درست را وارد کرد و پول را پرداخت کرد آن پولی که از این طریق فرستاده است را بر روی کامپیوتر ببینم ازتون یه دنیا ممنون میشم اگه به من کمک کنید
    با تشکر فراوان از شما

  8. #8

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام دوست عزیز
    شما پروژه خودتون رو به کجا رسوندین ؟
    این دستگاه کارت خوان رو گفتین 95000 تومان خریدید . از کجا ؟
    من هم لازم دارم.

  9. #9

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام
    مرسی که دوستان میان
    من رو آقای مهندس شریفی دوست پدرم معرفی کردن

    نتیجه که داشت به نتیجه می رسید که از خدا بی خبری زیر پام رو یک خالی کرد
    دوست دارم کار کنم
    اما ازون موقع زده شدم از windows app
    رفتم سمت وب

    اما منتظره یک استارتم تا دوباره آشتی کنم باهاش




    --------------------------------------------------------------------------------------
    کتاب های فارسی Asp.Net
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : یک شنبه 21 شهریور 1389 در 22:46 عصر

  10. #10

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    بیا داداش باهم بریم سراغش
    زیر پا تو هم خالی نمی کنیم . قصد یاد گیری هست.
    و کسب تجربه .
    اگه شما مایلی شروع کنیم

  11. #11

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    من می گم بیاین با چند نفر یه پروژه شروع کنیم

    من دوست پدرم آقای شریفی اگه مایل باشن رو با یکی از استاد هام میشناسم

    رویه پروژه کار کنیم تا به نتیجه کامل و سود دهی برسیم
    من از طریق پیغام خصوصی مطلعشون می کنم
    من وب هم کار کردم می تونیم یک پروژه ی خوب بنویسیم
    تا ببینیم خدا چی می خواد
    sorenaMusic با پیغام خصوصی با من در ارتباط باش




    --------------------------------------------------------------------------------------
    کتاب های فارسی Asp.Net

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    مشخصات پروژه ، نوع و هدف پروژه را مشخص كنيد

  13. #13

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام
    پروژه ای که تویه سرمه اتوماسیون دانشگاهاست

    من تویه این تاپیک دوتا عکس از پروژه ای که داشتم می نوشتم رو گذاشتم
    اگه پروژه ای ایده ای چیزی هم تویه ذهنتون هم هست بگید





    --------------------------------------------------------------------------------------
    کتاب های فارسی ASP.NET
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : چهارشنبه 24 شهریور 1389 در 14:40 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    تصاويري كه من ديدم نياز به مايفر ندارد همه با بانك اطلاعاتي است

  15. #15

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    جستجوی کارت داشت!!!!!!!!!!!!
    اون تکس باکس اطلاعاتی که از کارت می خونه رو نمایش می ده که Read Only اون True است
    همون کله کار دستگاه مای فره!!!!!

    خوندن و نوشتن و اگه لازم باشه رویه بلاکی که می سوزنه بنویسیم تا کارت بسوزه!!!!

    دیگه کاری نمی شه با ایم دستگاه کرد که زیاد کار داشته باشه واسه ما!!!!



    --------------------------------------------------------------------------------------
    کتاب های فارسی ASP.NET
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : چهارشنبه 24 شهریور 1389 در 14:39 عصر

  16. #16

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    آقا ما هم هستيم البته زياد چيزي سرم نميشه

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    جستجوی کارت داشت!!!!!!!!!!!!
    اون تکس باکس اطلاعاتی که از کارت می خونه رو نمایش می ده که Read Only اون True است
    همون کله کار دستگاه مای فره!!!!!

    خوندن و نوشتن و اگه لازم باشه رویه بلاکی که می سوزنه بنویسیم تا کارت بسوزه!!!!

    دیگه کاری نمی شه با ایم دستگاه کرد که زیاد کار داشته باشه واسه ما!!!!
    اين ها كه فرموديد خصلتهاي كارت مايفر است سئوال من اين بود در اين پروژه كارت مايفر چه عملي انجام ميدهد الزامي نيست كه از كارت مايفر استفاده شود كه قيمت ان نسبت به ديگر كارتها گرانتر است
    در تصور شماره يك در فرم رزرو غذا درخواسته بايد در بانك ذخيره شود تا سلف بتواند پيشبيني تهيه غذا را بكند اگر فقط روي كارت ثبت شود سلف چطور به تعداد در خواستي دسترسي داشته باشد پس نيازي به كارت مايفر نيست
    در تصوير شماره دو فرم فروش سلف سرويس با ارائه كارت كه حتما نيازي به مايفر نيست از كارتهاي مغناطيسي و مگنتي هم ميشود استفاده كرد متصدي از روي بانك اطلاعاتي خود به تمامي نيازهاي خود دسترسي دارد
    فقط يك دليل هست كه ميشود از كارت مايفر استفاده كرد آن بر عهده شما ...

  18. #18

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    من فقط رویه کار شماره دانشجویی ثبت می کنم و یک سری کد پیج همراه اون!!!

    خاصیت لیبل و مگنتی عیب هایی دارند
    لیبل که بعد از گذشت زمان پاک می شه
    مگنتی هم می سوزه و ...


    من مایفر رو خیلی پسندیدم به دو دلیل
    یک :امنیت خوب
    دو:پایداری و تحمل در برابر امواج و...
    --------------------
    گذشته از کارت ها مای فر به دلیل رادیویی بودنش
    خیلی جاها می شه ازش استفاده کرد
    مثلا تویه استخر ها!!!!
    یا انگشتر مایفر هم هست

    دانشگاه پسر عمویه من (صنعتی شاهرود) سیستمشون کامل مایفره
    می گه تویه استخرمون مچ بند ها کلید نداره یعنی وقتی می رن جلوی کمد و مچ بند رو می گیرن جلوش قفله کمد باز می شه!!!!

    جدایه اون واسه سیستم های امنیتی می شه از انگشتر یا تکنولوژی ها یی که هست تویه این امواج رادیوئی خیلی کارهای شیک و با کلاس انجام داد

    یک طرح تو کلمه که نمی دونم چه جوری می شه پیادش کرد

    به محض اینکه کامل رو کاغذ بیارمش می زارم تویه همین تاپیک


    --------------------------------------------------------------------------------------
    کتاب های فارسی ASP.NET
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : جمعه 26 شهریور 1389 در 20:24 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    حتما اینکار رو بکنید منتظریم

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    یک طرح تو کلمه که نمی دونم چه جوری می شه پیادش کرد

    به محض اینکه کامل رو کاغذ بیارمش می زارم تویه همین تاپیک
    تمام كمال منتظريم

  21. #21

    Talking نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام

    در طراحی اولیه پروژه برای سیستم های اعتباری نکات زیر را در نظر بگیرید:
    1. 1-توسعه سیستم
    2. 2-امنیت
    3. 3-هزینه
    4. 4-وجود/عدم وجود شبکه
    5. 5-حافظه مورد نیاز
    6. 6-نحوه گزارش گیری از سیستم
    برای مثال اگر از جهت امنیت و توسعه سیستم دغدغه دارید کارت های سری DESfire پیشنهاد می شود.اگر از جهت هزینه در مضیغه هستید کارت های با فرکانس 150-100 KHZ در پروتکل EM4000 پیشنهاد می گردد.اگر دارای شبکه می باشید می توانید با هزینه پایین تر از کارتهای مگنت یا RFID با فرکانس کیلو استفاده کنید.اگر از کارت می خواهید به عنوان دیتابیس پرتابل استفاده کنید و ظرفیت بالا مورد نیازتان است کارتهای mifare-s50,mifares70(کارت مترو),desfire-8k و همچنین جاوا کارت (کارت سوخت) پیشنهاد می شود
    کلا یک موازنه بین قیمت امنیت و ظرفیت باید برقرار کنید.
    با سپاس

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    جناب آقاي makhof ميشود لطف كنيد فرق DESFire و MIFARE را بيان فرماييد

  23. #23

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    با سلام مجدد
    فرق که زیاد دارن
    1-امنیت
    2-قیمت
    3-نحوه ذخیره سازی
    4- محدودیت های سخت افزار های واسط

    1. از نظر امنیت کارت desfireبه مراتب بالاتر از mifare است از روش 3des برای امنیت اطلاعات و انتقال آنها استفاده می کند(روش 3des همان روش DES است که 3 بار به صورت رفت و برگشت انجام می شود برای اطاعات بیشتر به پروتکل des مراجعه شود) در نتیج از نظر نوع
    از نظر امنیت در حفظ اطلاعات خود کارت سیستم پشتیبان گیری کارایی در DESFIRE تعبیه شده.
    کاربری به مراتب کاربری سخت تر و پیچیده تری نسبت به mifare دارد.
    1. از نظر قیمت کارت های DES تقریا سه برابر کارت های MIFARE هستند.
    2. نحوه ذخیره سازی در DESFIRE فایل بیس است ودر MIFARE بایت بیس.
    3. به جهت نیاز به تولید پاسخ کد DES توسط سخت افزار واسط قدرت پردازشی بالایی نیاز است که بعضی از میکرو کنترلر های موجود توانایی انجام آ ن را ندارند مانند AVR
    البته برای مقایسه بهتر دیتاشیت کارت s50 و DESFIRE شرکت فلیپس را مرور سطحی نمایید
    با تشکر

  24. #24

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام

    بعضی از شرکتها دارن ارائه می دن ولی تو بازار سخت گیر میاد
    قیمت کارت خوان بدون سخت افزار تولید کننده کد DES[نرم افزاری] ( مدل سخت افزاری که کد رو خودش تولید و پاسخ بده هنوز من ندیدم ) حدود 100-150 تومان

    قیمت خود کارت حدود 1500-2000 تومان فکر می کنم باشه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام.
    آقا منم هستم ولی زیاد بلد نیستم.
    برای همین پیشنهاد می کنم از صفر شروع کنیم.
    من تا حدودی نحوه کار کردن با کامپوننت SerialPort رو بلدم ولی
    زیاد با Mifire کار نکرم.
    برای همین از اول شروع کنیم بهتره.
    ممنون.

  26. #26

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام
    آدرسه چی اشتباه؟
    دستگاه؟
    2 تا کلاسه
    همونا رو یه نگاه بندار مشکلت حل نشد بگو

  27. #27

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام
    پروژه به خطا نمی خوره
    باید تنظیمات آدرس دستگاه رو ست کنی و......
    اما اون به خطا نمی خوره
    اگر تونستی اطلاعات بخونی و بنویسی درسته

    تونستی اطلاعات بخونی؟یا بنویسی؟

  28. #28

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام

    مدل دستگاه شما چیه ؟

    my email:ahmadikhesal@gmail.com

  29. #29

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام

    ببخشید
    اصلا به این تاپیک سر نزده بودم ایمان جان
    آخه من پروژه رو با دستگاه خودم تست کردم
    مشکلی نداشت
    شاید عیب از دستگاهتونه

    راستی تاپیک رو تحت نظر گرفتم
    ازاین به بعد زود ج می دم

  30. #30

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام به همه دوستان
    خیلی خوشحال شدم که یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی دنبال کار این دستگاه رو گرفت

    چندتا سوال پرسید دوستم که اینجا هم سوال ج هارو می زارم
    تا بقیه هم استفاده کنن

    درود آقا صادق
    من تازه ایم بحث RFID رو دیدم خیلی خوشحال شدم

    من یه مشکل و چند تا سوال برام پیش اومده ، ممنون میشم لطف کنین پاسخ بدین :*

    1- مشکل : من میتونم هم از کارت بخونم هم روش بنویسم ولی مثلا برای خوندن ، دستگاه عشقی کار میکنه یعنی دوست داشت میخونه و دوست هم نداشت نمی خونه. یعنی بعضی مواقع کار میکنه ، البته با همون دستوراتی که شما نوشتین کار کردم. این یه مشکل

    ج: عیب از کد های برنامه ات هست
    باید قبل از خواندن چند تابع فراخونی شه
    و بلاک هایی که مجاز هستن رو بخونی هیچ مشکلی پیش نمیاد
    ----------------------
    2- سوال : من اگه خواسته باشم حروف الفبا رو بنویسم مثلا یه اسم به فارسی یا به انگلیسی روی کارت باید چیکار کنم؟

    ج: به راحتی می تونی رویه کار بنویسی و بخونی
    رشته مورد نظر تویه بافر(یک متغییر آرایه ای 63کاراکتری) از نوع بایت به نام Dbuffer دخیره میشه
    و اون رو رو کارت می نویسه
    -------------------------
    3- سوال : آیا امکان ذخیره تصویر حالا با حجم خیلی کم و سیاه سفید و اینا هست داخل کارت؟

    ج:تصاویر که فکر نکنم بشه
    مگه اینکه به صورت باینری ذخیره شه
    که اونم حجمش فوق العاده بالاس
    شما روی هر بلاک 63 کاراکتر می تونی بنویسی!!
    نهایت 40 تا بلاک قابل استفادس
    پس عکس نمیشه
    چون جا نمیشه
    من فقط یک آیدی ذخیره می کنم رو کارت
    --------------------
    خیلی خوشحال میشم بهم جواب بدین
    چون اصلا تو سایت هایه فارسی چیزی پیدا نمیشه

    با سپاس از شما
    ----------------------------------------------------------------
    قربونت
    یک برنامه داشتم می نوشتم که نصف کاره موند اما کار با دستگاهش هیچ مشکلی نداره
    اینو میزارم که دیگه مشکله خطا نداشته باشن دوستان
    الان نصفه کارس
    اما می زارم
    ان شالله که بقیه کاملش کنن تا بزاریم تو پروژه های open Source
    که یک اوپن سورس قوی از کار با دستگاه داشته باشیم

  31. #31

    نرم افزار حضور غیاب به دستگاه RFID

    سلام
    اینم از سورسی که قولش رو داده بودم
    (این سورس فقط در راستای افزایش سطح علمی کاربران فارسی است.پس فقط ایده گرفتن مجازه است و هرگونه استفاده دیگر مجاز نمی باشد)
    برنامه با V.S 2010
    پایگاه داده Sql Server 2008
    اسکین فرم ها DotNetBar

    پسورد فایل ها: sadeghsedghi

    منتظره انتقادات و نقطه نظراتتون هستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : شنبه 29 مرداد 1390 در 21:39 عصر

  32. #32

    نقل قول: نرم افزار حضور غیاب به دستگاه RFID

    سلام
    من یه دستگاه مایفر RFT-230 گرفتم که پورتش سریاله
    الان هر چی با اون برنمه دمو داخلش کار میکنم این ارور رو میده رو کارتهام
    Request Card (ERROR -->No Tag --0x01

    کارتها هم نو هستند و هنوز نتونستم روشون چیزی بنویسم
    من قبلا با آر اف ایدی راحت کار میکردم ولی از این مایفر هیچی سر در نمیارم.
    اکر کسی کمک کنه ممنون میشم.

  33. #33

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام
    خوب اون کد هایی که من گذاشتم واسه یو اس بی است!!!
    سریال رو باید بهش تو کدا بفهمونی!!

  34. #34
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    4ji.ir
    پست
    63

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    ببخشید یه سوال داشتم قیمت دستگاه POS تقریبا چند است؟
    به نظر ارزونه که بانک ها همین جور مجانی میدن به فروشگاهها
    می خوام ببینم ریدر مگنت با مایفر چه قدر اختلاف قیمت دارن
    یه سوال دیگه ریدر مایفر با پورت rj45 چه مدل هایی است؟(نمیخوام از تبدیل RS232 به RJ45 استفاده کنم)
    ممنون

  35. #35

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام
    خسته نباشید
    من پورت های کام و یو اس بی شو دیدم

    می خوام ببینم ریدر مگنت با مایفر چه قدر اختلاف قیمت دارن
    قیمت ها رو جدید ندارم!! می تونید از شرکت ها بپرسید

    دستگاه های RFID آماده تو بازار بیشتر با پورت یو اس بی هستن
    فوف العاده بی درد سرن
    چرا می خوای لقمه رو بپیچونی عزیزه دلم؟

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    سلام دوستان عزیز .

    یه سوالی داشتم از ریدر مدل 230 می شه کارت های DESFIRE هم پروگرام کرد ؟؟؟

    در ضمن DESFIRE به صورت فایلی هست یعنی چی ؟؟؟

    باتشکر احسان

  37. #37

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    اطلاعی درباره این ندارم عزیز

  38. #38
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    32
    پست
    11

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    آقای صدقی ثبت تعریف و زیر تعریف رو به حضور و غیاب اضافه کردین؟ و اینکه این 3تا فایل ZIP هر 3تا فرقی باهم ندارن! واسم سوال بود که چرا 3تا فایل گذاشتین، و اینکه آیا مجاز به نوشتن در کدام بلاکها هستیم؟ اگه لطف کنین توضیح بدین ممنون می شم...

  39. #39

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    بله با 230 می شه روی desfire نوشت
    اساس کار در کارتهای نسل قبلی مایفر سکتور و بلاک (مفهم اصلی همان بایت ) بود. در desfire این مفهوم تبدیل به فایل شده یعنی شما می تونید بجای انتقال بایت به بایت روی کارت یک فایل رو به صورت یکجا و بدون مدیریت بایتی ارسال کنید.
    برای کار با desfire ، باید sdk اون رو تهیه کنید(رایگانه از فروشنده طلب کنید)
    ahmadikhesal@gmail.com

  40. #40

    نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare

    آقای صدقی ثبت تعریف و زیر تعریف رو به حضور و غیاب اضافه کردین؟ و اینکه این 3تا فایل ZIP هر 3تا فرقی باهم ندارن! واسم سوال بود که چرا 3تا فایل گذاشتین، و اینکه آیا مجاز به نوشتن در کدام بلاکها هستیم؟ اگه لطف کنین توضیح بدین ممنون می شم...
    سلام
    من این برنامه رو خیلی وقت پیش نوشتم
    لطفا جایی که مشکل داریدو بنویسید
    متاسفانه داکیومنت هم ننوشتم واسش


    بله با 230 می شه روی desfire نوشت
    اساس کار در کارتهای نسل قبلی مایفر سکتور و بلاک (مفهم اصلی همان بایت ) بود. در desfire این مفهوم تبدیل به فایل شده یعنی شما می تونید بجای انتقال بایت به بایت روی کارت یک فایل رو به صورت یکجا و بدون مدیریت بایتی ارسال کنید.
    برای کار با desfire ، باید sdk اون رو تهیه کنید(رایگانه از فروشنده طلب کنید)
    خیلی ممنونم از راهنماییتون
    ان شالله که تاپیک پر بار تر شه
    من دیگه واقعا وقت نمی کنم
    و الا خودم پرش می کردم
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : جمعه 13 آبان 1390 در 14:32 عصر دلیل: غلط املایی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •