نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا در اتصال

  1. #1

    خطا در اتصال

    سلام من برای اتصال به بانکم از دستور زیر استفاده میکنم

    server=.\\SQLEXPRESS; datbase=sandoghfamily ; integrated security=true

    ولی خطای زیر رو میده

    Failed to generate a user instance of SQL Server
    due to a failure in starting the process for the user instance.
    The connection will be closed.

    چی کار کنم؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    571

    نقل قول: خطا در اتصال

    چک کن آیا SQL Browser Service در حال کاره؟

  3. #3

    نقل قول: خطا در اتصال

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    چک کن آیا SQL Browser Service در حال کاره؟
    از کجا بفهمم؟ اخه قبلا همین طوری کا میکرد یهو این جوری شد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    571

    نقل قول: خطا در اتصال

    ضمنا سعی کنین موقعی که میخوای یه خطا رو بپرسین، شماره خطا رو هم بگین تا بهتر وسریعتر بشه کمک کرد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    571

    نقل قول: خطا در اتصال

    اگه قبلا کار میکرد نشون میده که بروزر در حال اجراست. یه بار ری استارت کن
    بعد این کاری که میگم رو انجام بده (البته یه چیز تجربه ای و هیچ دلیل علمی واسش ندارم)!! ظاهرا این خطا وقتی میاد که اصلا هیچ نمونه (Instance) ای از اسکیو ال نصب نبوده باشه.

    پوشه :
    C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Microsoft SQL Server Data\SQLEXPRESS
    رو برو پاک کن. گویا این بودنی، اذیت میشه سیستم. ممکنه برای این کار نیاز بشه که به عنوان ادمین سیستم وارد شی و انجام بده.
    اگه هم نشد برو کامند پرامپت و اون رو با ادمین اجرا کن و دستور حذف رو به یاد قدیما (داس) دستی بنویس که دیگه حتما پاک میشه

    فقط من این رو واسه برنامه های فرم امتحان کردم ها!
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : جمعه 17 اردیبهشت 1389 در 18:05 عصر

  6. #6

    نقل قول: خطا در اتصال

    دوست عزیز مرسی مشکلم حل شد. با برداشتن user instance=true درست شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •