نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جستجو در combobox

  1. #1

    Question جستجو در combobox

    سلام . من فرمی دارم که روزانه بیش از 80 تا ورود اطلاعات داره . حالا برای هر یک از این اطلاعات که برای یک قطعه است یکی از گزینه ها بیش 1000 نوع مختلف دارد که برای هر قطعه متفاوت می باشد که من یک combo در نظر گرفتم .که می خواهم با تایپ حرف اول آن لیست گزینه هایی که با آن نام شروع می شوند را در کمبو نمایش دهد و برای حروف بعدی به ترتیب همین طور .

  2. #2

    نقل قول: جستجو در combobox

    سلام دوست عزيز .
    ببين شما واسه اينكه بتونيد اينكار رو انجام بديد بايد خاصيت AutoCompleteCustomeSource كمبوباكست رو برابر با مقادير ورودي قرار بديد . بعد خاصيت AutoCompleteSource رو هم برابر با CustomeSource قرار بده . در مرحله آخر هم خاصيت AutoCompleteMode رو برابر با Suggest قرار بده و خلاص .
    موفق باشي .........
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: جستجو در combobox

    سلام.
    دوست عزیز ممنون از جوابتون .ولی این ورود اطلاعات از طریق گرید انجام می شه .
    و من تو propertis این سل اون گزینه ها رو که شما راهنمایی کردید پیدا نمی کنم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: جستجو در combobox

    اگه فقط حرف اول مد نظرته خاصیت dropdownstyle رو با مقدار dropdownlist ست کن

  5. #5

    نقل قول: جستجو در combobox

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز .
    ببين شما واسه اينكه بتونيد اينكار رو انجام بديد بايد خاصيت AutoCompleteCustomeSource كمبوباكست رو برابر با مقادير ورودي قرار بديد . بعد خاصيت AutoCompleteSource رو هم برابر با CustomeSource قرار بده . در مرحله آخر هم خاصيت AutoCompleteMode رو برابر با Suggest قرار بده و خلاص .
    موفق باشي .........
    میشه 1 مثال در این مورد بزنید؟

  6. #6

    نقل قول: جستجو در combobox

    public partial class Autocomplete : Form  
    {
    SqlConnection connection;
    SqlConnectionStringBuilder builder;
    SqlCommand command;
    SqlParameter param;
    SqlDataReader reader;

    string[] suggestionsList;
    int dbRecords;

    public Autocomplete()
    {
    InitializeComponent();

    string keyword = comboBox1.text;
    connection = new SqlConnection();

    try
    {
    builder = new SqlConnectionStringBuilder();
    builder.DataSource = @".SQLEXPRESS";
    builder.AttachDBFilename = @"Your path goes here ...";
    builder.IntegratedSecurity = true;
    builder.UserInstance = true;

    connection.ConnectionString = builder.ConnectionString;

    connection.Open();

    SqlCommand command = new SqlCommand();
    command.CommandText =
    "SELECT *
    FROM keywordsList
    WHERE item LIKE '%' + @keywordParam + '%'";
    command.Connection = connection;

    param = new SqlParameter("@keywordParam", keyword);
    command.Parameters.Add(param);

    reader = command.ExecuteReader();

    while (reader.Read()) dbRecords++;
    suggestionsList = new string[dbRecords];
    reader.Close();

    reader = command.ExecuteReader();

    int index = 0;

    while (reader.Read())
    {
    string result = reader.GetString(0);
    suggestionsList[index] = result;
    index++;
    }

    reader.Close();
    }
    catch (SqlException e)
    {
    errorLabel.Text = e.Message;
    }
    finally
    {
    connection.Close();
    }

    comboBox1.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend;
    comboBox1.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    comboBox1.AutoCompleteCustomSource.AddRange(sugges tionsList);
    }
    }


    از این راه هم میشه

  7. #7

    نقل قول: جستجو در combobox

    این دو تا کار رو نه بصورت کد نویسی بلکه بصورت دستی انجام بدین بعد اینکه فرم لود شد و اطلاعات داخل combo قرار گرفت کاری که خواستی رو به را شده :)
    comboBox1.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend;
    comboBox1.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.ListItem;

  8. #8

    نقل قول: جستجو در combobox

    دست شما درد نکنه. نزدیک 3 ساعت وقتمو گرفت اما نتونستم درستش کنم. تا اینکه مطلب شما رو دیدم. ممنون.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: جستجو در combobox

    سلام دوست من
    ببین این به کارت میاد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •