نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: select تصادفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    Question select تصادفی

    آیا با دستور select می توان تعدادی رکورد را از یک جدول به صورت تصادفی بدون تکرار برگرداند.

    من که چیزی به ذهنم نرسید.

  2. #2

    نقل قول: select تصادفی

    ترتیب نمایش دادن سطرها می خواهین تصادفی باشه یا اینکه تعداد سطرهایی که برمیگرده، یا ترکیب این دو؟

    اینو امتحان کنید:
    SELECT TOP (ABS(CHECKSUM(NEWID()))%100+1) PERCENT * FROM table_name
    ORDER BY CHECKSUM(NEWID())--the end
    آخرین ویرایش به وسیله محمد سلیم آبادی : یک شنبه 19 اردیبهشت 1389 در 01:22 صبح
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  3. #3

    نقل قول: select تصادفی

    با استفاده از تابع newid() در دستور select می توانید هر تعداد رکورد را بدون تکرار بازیابی کنید برای اطلا عات بیشتر از help کمک بگیرید

    -----------------------------------------
    دوست داشتید تشکر کنید

  4. #4

    نقل قول: select تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط armiya مشاهده تاپیک
    با استفاده از تابع newid() در دستور select می توانید هر تعداد رکورد را بدون تکرار بازیابی کنید برای اطلا عات بیشتر از help کمک بگیرید

    -----------------------------------------
    دوست داشتید تشکر کنید
    تابع newid گارانتی برای unique بودن دادهایی که بر میگردانه نداره.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: select تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi5106 مشاهده تاپیک
    آیا با دستور select می توان تعدادی رکورد را از یک جدول به صورت تصادفی بدون تکرار برگرداند.

    من که چیزی به ذهنم نرسید.
    سلام
    پیشنهاد می کنم دریافت تعدادی رکورد تصادفی از یک جدول را در لایه برنامه کاربردی انجام دهید (دست شما بیشتر باز است)

  6. #6

    نقل قول: select تصادفی

    پیشنهاد می کنم دریافت تعدادی رکورد تصادفی از یک جدول را در لایه برنامه کاربردی انجام دهید (دست شما بیشتر باز است)
    دستمان بیشتر از این باز بشه؟ (:
    اگر اشتباه نکنم در 2005 امکان استفاده از عبارات محاسباتی و متغیر در ماده ی TOP عبارت SELECT بوجود آمد که خیلی ساده می تونیم سطرها را به طور رندم مرتب کنیم و بازم به طور رندم درصدی از سطرها را استخراج کنیم.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: select تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    دستمان بیشتر از این باز بشه؟ (:
    اگر اشتباه نکنم در 2005 امکان استفاده از عبارات محاسباتی و متغیر در ماده ی TOP عبارت SELECT بوجود آمد که خیلی ساده می تونیم سطرها را به طور رندم مرتب کنیم و بازم به طور رندم درصدی از سطرها را استخراج کنیم.
    سلام
    در سطح برنامه کاربردی تولید و مدیریت اعداد تصادفی خیلی راحت است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •