نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیام خطا در آپلود

  1. #1

    پیام خطا در آپلود

    پیام خطا در آپلود
    /tmp/phpGZ0ZGP

    وقتی که روی هاست کد آپلود رو اجزا میکنم $_FILES['az']['tmp_name'];
    بجای اینکه اسم و آدرس فیال رو بنویسه و در مبدا move_uploaded_file
    قرار بگیره
    این خطا ظاهر مشه و بجای اسم و نشانی فایل /tmp/phpGZ0ZGP
    نوشته میشه اما در لوکال هاست اجرا میشه درسته ولی در هاست مشکل داره
    لطفا کمک کنید چکار باید کنم مشکل از تنظیمات php یا هاست است چیکار کنم؟
    hamed.azimi20@gmail.com
    اگر تونستید جوابمو بدید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: پیام خطا در آپلود

    سلام به دوست عزیز
    اول اینکه این مورد مربوط به PHP میشه نه CakePHP باید حای درست پست رو می نوشتید
    دوم اینکه احتمال بسیار زیاد مشکل از سطوح دسترسی هست. باید برای فولدر tmp اجازه نوشتن بدبد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: پیام خطا در آپلود

    بعد از ارسال مقدار کامل $_FILES رو دیباگ کنید و اینجا قرار بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •