نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی استخراج یک شناسه (ID)

  1. #1

    چگونگی استخراج یک شناسه (ID)

    سلام میخوام بدونم راهی برای استخراج یک یا چند شناسه (ID) وجود دارد؟

    من قصد دارم اطلاعات یک جدول پس از کلیک شدن بر روی آن وارد بخش دیگری شود (حالت پیش نمایش) و تعداد جداول زیاد است
    میخوام بدونم راهی هست که اطلاعات داخل یک شناسه برداشت یا به مکان دیگری شود؟


  2. #2

    نقل قول: استخراج یک شناسه (ID) ???

    نقل قول نوشته شده توسط future2010 مشاهده تاپیک
    سلام میخوام بدونم راهی برای استخراج یک یا چند شناسه (ID) وجود دارد؟ من قصد دارم اطلاعات یک جدول پس از کلیک شدن بر روی آن وارد بخش دیگری شود (حالت پیش نمایش) و تعداد جداول زیاد است میخوام بدونم راهی هست که اطلاعات داخل یک شناسه برداشت یا به مکان دیگری شود؟
    سلام.
    منظورتون از جدول در عبارت "اطلاعات یک جدول" چیه؟ جداول موجود در بانک یا جداول HTML؟ اگر منظورتون جداول بانک هستش، خیر. شما نمیتونید بدون نوشتن کد Server Side اینکارو انجام بدید. اما اگر منظورتون کپی کردن چند جدول HTML از محلی در صفحه، به محل دیگه ای در صفحه HTML هستش، بله. این امر توسط JavaScript میسر هستش.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: استخراج یک شناسه (ID) ???

    بله؛ در مورد بانک اطلاعاتب پرواضحه که باید از Server Side استفاده کرد.
    منظورم جداول HTML هست
    میخوام اطلاعاتی که در یک ردیف (TR) هست رو قراردادن شناسه (ID) در این تگ استخراج کنم و به محلی برای نمایش ارسال کنم و بعد محل نمایش رو با ;" " = innerHTML اصطلاحا خالی کنم.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: استخراج یک شناسه (ID) ???

    نقل قول نوشته شده توسط future2010 مشاهده تاپیک
    بله؛ در مورد بانک اطلاعاتب پرواضحه که باید از Server Side استفاده کرد.
    منظورم جداول HTML هست
    میخوام اطلاعاتی که در یک ردیف (TR) هست رو قراردادن شناسه (ID) در این تگ استخراج کنم و به محلی برای نمایش ارسال کنم و بعد محل نمایش رو با ;" " = innerHTML اصطلاحا خالی کنم.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    از Framework خاصی مثل jQuery یا ... استفاده می کنید، یا اینکارو می خواهید صرفا در JavaScript انجام بدید؟ (من جای شما باشم، بی درنگ به یکی از Framework های موجود رو میارم و خودم رو از از نوشتن کدهای Boilerplate خلاص میکنم).

    لطفا بفرمایید تا توضیح بدم.

    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: استخراج یک شناسه (ID) ???

    نه
    صرفا از جاوا اسکریپت استفاده میکنم
    دوست دارم یاد بگیرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •