نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود

    با سلام به دوستان گلم
    چطوری میشه که در تکس باکس یک متن درش بوده
    زمانی که درش کلیک کرده متن رفته تکس در حالت فوکوس در امده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود

    استفاده از Ajax يا JQuery . اژاكس يه كنترل داره به اسم TextBoxWatterMaker

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود

    استفاده از Ajax يا JQuery . اژاكس يه كنترل داره به اسم TextBoxWatterMaker
    نمدونم با اینکه کامپوننت ابزار های اژاکس رو در برنامه اضافه میکنم بازم که زمانی که برنامه لود میشه اشکال میگیره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود

    چه اشكالي ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود

    میگم دیگه هنگام استارت پروژه صفحه مربوط لود نمیشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود

    خوب از Jquery استفاده كنيد . راستش نميدونم چرا صفحه تون load نميشه . اين لينك رو مطالعه كنيد .

    http://cysemic.com/2008/12/very-simp...-using-jquery/

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ArtMiz
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    كره زمين
    پست
    119

    نقل قول: در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود

    ببین با این کارت راه میفته.

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script language="javascript">
    function on_focus()
    {
    var tb= document.my_form.textbox1;
    if(tb.value == "کلمه را وارد کنید")
    tb.value = "";
    }
    function on_blur()
    {
    var tb= document.my_form.textbox1;
    if(tb.value == "")
    tb.value = "کلمه را وارد کنید";
    }
    </script>
    </head>

    <body>
    <form name="my_form">
    <input type="text" name="textbox1" onblur="on_blur();" onfocus="on_focus();" value="کلمه را وارد کنید"/>
    </form>
    </body>
    </html>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •