نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: برنامه تحت شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    برنامه تحت شبکه

    سلام دوستان عزیز
    من تو یه برنامه دیتا بیسم رو سرور قرار داره وقتی کانکشن رو تست می کنم میگه که لوگین برای یوزر فعلی تعریف نشده
    حالا یه سوال دارم باید به ازای هر کاربر که می خواد به سیستم وصل شه یه لاگین بسازم؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    سلام
    نه احتیاجی به این کار نیست . connectionString تون مشکل داره .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    من همین مشکل تورو داشتم
    فکر کنم 4 ماه مشغولش بودم
    هنوز که هنوزه به جوابم نرسیدم
    اینم تاپیکم :https://barnamenevis.org/showthread.php?t=198729

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام
    نه احتیاجی به این کار نیست . connectionString تون مشکل داره .
    connection string م اینه
                    SqlConnection objConnection = new SqlConnection(@"Server=192.168.1.27\emadi;Database  =master;USER ID = sa;Password=1;Integrated Security = true");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    اینم ارورشه که میده
    فقط عظمت ارورو داشته باشین
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    اینو امتحان کنید :

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection(@"Server=192.168.1.27\emadi;Database =master;USER ID = sa;Password=1;");

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    اینو امتحان کنید :

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection(@"Server=192.168.1.27\emadi;Database =master;USER ID = sa;Password=1;");
    نه تغییری نکرد همون ارور بالا رو میده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نباید تو sql تنظیمات خاصی انجام بدم؟
    چون به صورت لوکال وصل میشه..collation فارسی داره sql مقصد... به خاطر این نیست؟؟ البته نبایدم باشه ولی من با فایل udl کانکشنو تست کردم این ارورو داد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    ببینید sqlserver سرور 192.168.1.27\ emadi رو میشناسه ؟

    فایروال دو تا ویندوز هم غیر فعال باید باشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    ببینید sqlserver سرور 192.168.1.27\ emadi رو میشناسه ؟

    فایروال دو تا ویندوز هم غیر فعال باید باشه
    دوست عزیز از طریق management stadio وصل شدم به بانک مقصد، فایر وال هر دو هم خاموشه از طریق management stadio می تونم اطلاعات کانکشن رو بدست بیارم؟
    در ضمن من از sql server 2008 استفاده می کنم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    من شبکمم دامینه ها؟ نباید تو کانکشن استرینگم چیزی اضافه کنم؟
    تو mangement stadio اینجوری وصل شد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    یه بار مرور کنیم :
    شما فایروال ها رو خاموش کردید .
    ایپی تون ping میشه یعنی دو تا کامپیوتر همدیگر رو می بینن .
    شما با sqlserver میتونید به کامپیوتر هدف وصل بشید و حتی اطلاعات اون رو ببینید .
    دقیقا زمان connect از طریق managment studio نام کامپیوتر مقصد
    server=192.168.1.27\emadi

    هست .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    یه بار مرور کنیم :
    شما فایروال ها رو خاموش کردید .
    ایپی تون ping میشه یعنی دو تا کامپیوتر همدیگر رو می بینن .
    شما با sqlserver میتونید به کامپیوتر هدف وصل بشید و حتی اطلاعات اون رو ببینید .
    دقیقا زمان connect از طریق managment studio نام کامپیوتر مقصد
    server=192.168.1.27\emadi

    هست .
    دقیقاً ، تصویر پست قبلیم اتصال تو management stadio رو نشون می ده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    یک بار بدون emadi امتحان کنید .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    یک بار بدون emadi امتحان کنید .
    نشد
    به خاطر اینکه تو دامینه مشکل نمیده؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    با اینم جواب نداد
                    SqlConnection objConnection = new SqlConnection(@"Server=192.168.1.27\EMADI;Database  =test;USER ID = snd-dmn\sa;Password=1;Integrated Security = true");

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    اینو امتحان کنید :

    Data Source=myServerAddress;Initial Catalog=myDataBase;Integrated Security=SSPI;User ID=myDomain\myUsername;Password=myPassword;


  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    اینو امتحان کنید :

    Data Source=myServerAddress;Initial Catalog=myDataBase;Integrated Security=SSPI;User ID=myDomain\myUsername;Password=myPassword;

    اینم امتحان کردم .... هر چی تو سایت connectionstring بودو امتحان کردم
    پاک قاطی کردم دیگه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    برای کانکت شدن به خود sqlserver از username , password استفاده می کنید ؟
    یعنی sqlserver authentication هست یا windows athentication ؟
    یوزر دامینت چی هست ؟ یوزر sqlserver ?
    اسم دیتابیس چی هست ؟
    ip و computerName سرور چی هست ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    برای کانکت شدن به خود sqlserver از username , password استفاده می کنید ؟
    یعنی sqlserver authentication هست یا windows athentication ؟
    یوزر دامینت چی هست ؟ یوزر sqlserver ?
    اسم دیتابیس چی هست ؟
    ip و computerName سرور چی هست ؟
    ---------------------------------------------------------------
    به sql server با یوزر sa و password 1 وصل می شم . البته به صورت windows authentication هم وصل میشه ولی local
    ----------------
    اسم دامینم snd-dmn و یوزر کامپیوتری که می خوام بهش وصل شم emadi
    کامپیوتر نیم اون دستگاه هم emadi
    ----------------
    به دیتا بیس master هم می خوام وصل شم واسه تست کانکشنم
    ---------------
    ip سرور هم 192.168.1.27 , computer name هم emadi البته سرور نیست یکی از کامپیوتر های تو دامینه ولی من می خوام به sql اون وصل شم و واسه من سرور میشه دیگه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    برای کانکت شدن به خود sqlserver از username , password استفاده می کنید ؟
    یعنی sqlserver authentication هست یا windows athentication ؟
    یوزر دامینت چی هست ؟ یوزر sqlserver ?
    اسم دیتابیس چی هست ؟
    ip و computerName سرور چی هست ؟
    ---------------------------------------------------------------
    به sql server با یوزر sa و password 1 وصل می شم . البته به صورت windows authentication هم وصل میشه ولی local
    ----------------
    اسم دامینم snd-dmn و یوزر کامپیوتری که می خوام بهش وصل شم emadi
    کامپیوتر نیم اون دستگاه هم emadi
    ----------------
    به دیتا بیس master هم می خوام وصل شم واسه تست کانکشنم
    ---------------
    ip سرور هم 192.168.1.27 , computer name هم emadi البته سرور نیست یکی از کامپیوتر های تو دامینه ولی من می خوام به sql اون وصل شم و واسه من سرور میشه دیگه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه


    "server=192.168.1.27;initial catalog=master;uid=sa;pwd=1"

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک

    "server=192.168.1.27;initial catalog=master;uid=sa;pwd=1"
    الهی که من دورت بگردم
    درست شد
    خیلی ممنون حسابی زحمت کشیدید امروز

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    خواهش می کنم . قابلی نداشت.

  25. #25
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    19

    نقل قول: برنامه تحت شبکه

    سلام خسته نباشید
    نمیدونم درسته سوالمو اینجا بپرسم یا نه
    من یه برنامه ویندوزی دارم که میخوام اونو شبکه کنم،توی شبکه هم دوتا سیستم بیشتر نیست.
    می خوام که برام توضیح بدین که باید چی کار کنم،خیلی برام مهمه و واقعا لازمش دارم
    ممنون می شم که راهنماییم کنین.

  26. #26

    Cool نقل قول: برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_shahrzad مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید
    نمیدونم درسته سوالمو اینجا بپرسم یا نه
    من یه برنامه ویندوزی دارم که میخوام اونو شبکه کنم،توی شبکه هم دوتا سیستم بیشتر نیست.
    می خوام که برام توضیح بدین که باید چی کار کنم،خیلی برام مهمه و واقعا لازمش دارم
    ممنون می شم که راهنماییم کنین.
    با سلام
    دوست عزیز اگه همین تاپیک رو کامل می خوندی، شاید به جواب می رسیدی
    توی سایت بارها در این مورد سوال شده و توضیح هم داده شده
    در مورد اتصال به پایگاه داده در شبکه سرچ کن
    موفق باشی

  27. #27

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •